četvrtak, 20. listopada 2016.

BeautyBox – rujan

Koncept beauty kutija mi je dobro poznat, što sa stranih sajtova, što s naših, no ovo je moj prvi susret s BeautyBox kutijom koja je za mene posebna i jedan je lijep podsjetnik. Kako sam bila u bolnici kada mi je stigla BeautyBox kutija, zadnje što sam uspjela napraviti prije rođenja mog djeteta je dogovor s dostavljačem da kutiju dostavi na adresu moje majke, a kutiju sam otvorila kada sam došla kući s mojom curicom ♥.


Izgleda same kutije je predivan. Znala sam da su kutije napravljene u obliku ladice, no uživo sama kutija izgleda puno ljepše nego na fotografijama.
U kutiji se nalaze četiri full size proizvoda, tri proizvoda u putnom pakiranu i jedan uzorak proizvoda.

Dietpharm Supersmothie je proizvod koji dolazi u full size pakiranju i najvredniji je proizvod u cijeloj kutiji (149,90 kn). To je dodatak prehrani (18 vrećica) koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te doprinosi smanjenju umora i iscrpljnosti. Osobno nisam ljubitelj dodatak prehrani i raznih vitamina koji se mogu naći u beauty kutijama, no mislim da će mi ovaj Supersmothie dobro doći jer sam aktivna u noćnoj smjeni :).

Aromatica Smilje hidratantna krema 50 ml (84,50 kn) je proizvod kojem sam se najviše razveselila iz nekoliko razloga. Prvi je što do sada nisam imala prilike probati ništa od Aromatice, drugi što volim smilje, a i u potrazi sam za dobrom hidratantnom kremom s kojom ću se družiti ove zime.

Aura Absolute Matte tekući ruž 7 ml (42,90 kn) mogao se naći u dvije nijanse. Nijansa koju sam ja dobila je 621 Tangerine i jako sam zadovoljna jer obožavam takve koraljne nijanse. Ovo nije moj prvi susret s Aura mat tekućim ruževima te mogu reći da ih baš volim jer nijanse koje imam su zahvalne i lako se nanose. Nijansa Tangerine također spada u zahvalnu nijansu koja se lako nanosi i lijepo izgleda na usnama.

Formula 10.0.6. 2x5 g (19,90 kn) maska za čišćenje lica mogla se naći u dvije varijante. Maska koju sam ja dobila je Pores Be Pure Skin Clarifying Mask Strawberry + Yarrow i ona je namijenjena uklanjanju nečistoća i čišćenju pora te je idealna za moju masnu kožu.

Elemis Frangipani Monoi krema za tijelo 50 ml dolazi u putnom pakiranu. Da bi se zaljubila u ovu kremu za tijelo dovoljno je bilo da sam je samo jednom pomirisala. Inače jako volim Monoi miris koji me asocira na ljeto, ali proizvode koji tako miriše mogu koristiti stalno i uživati u mirisu. Osim divnog mirisa krema za tijelo sadrži i ulje makadamije  te lipide sezamovog ulja koji divno njeguju kožu.

Nivea Hairmilk šampon i regenerator 50 ml su noviteti iz Nivee za njegu kose te kako ih imam u full sizu jako sam sretna što ću ih imati i u putnom pakiranju jer sam jako zadovoljna s ovim dvojcem. I da miriše kao plava Nivea krema što je veliki plus :).

Phyto Paris Phytosquam Intense Anti – Dandruff Treatment uzorak šampona 12 ml namijenjen je kosi koja se brzo masti. Kako je moja kosa upravo takva veselim se isprobavanju ovog šampona.
Kada sam navela sve proizvode koji su se našli u ovoj kutiji, vidite da se naručivanje ove kutije čija je cijena 99 kn uvelike isplatilo. Ono što ovu kutiju razlikuje od ostalih beauty kutija je to što se u njoj nalaze proizvodi jednaki za sve, znači nije se dogodilo da netko dobije npr. ruž, a netko rumenilo i to je ono što se meni sviđa. Jedina razlika je bila u nijansi ruža te u vrsti maske za lice koja je došla prema potrebama naše kože što je pohvalno je anketa za naručivanje kutije nije uzaludno popunjena.

BeautyBox možete naručiti na stranici www.beautybox.hr po cijeni od 99 kn, a na vašu kućnu adresu stiže zadnji tjedan u mjesecu.

Kako vam se sviđa BeautyBox? Imate li koju BeautyBox kutiju?



*PR proizvod

Broj komentara: 14:

  1. Meni je cijeli post zasjenila vijest o curici! Cestitam!!!! <3 <3 Ja svoju jos cekam, nadam se da se namjerava pojavit uskoro, nije mi lako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* To je slatko iščekivanje :) Želim ti da sve prođe u najboljem redu :*

      Izbriši
  2. Čestitam i ovde draga moja!!!
    U drugi plan pade sadržaj kutije ali je to sad manje bitno :)
    Ipak moram priznati da je sasvim zadovoljavajuća!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je super kutijica a ruž ti stoji samo tako mamice <3

    OdgovoriIzbriši
  4. jako mi se sviđa što ova kutija dolazi kao ladica :D već vidim da će biti lijepa dekoracija tvojim fotkama :D
    još jednom čestitke na bebi! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kutija je predivna i odmah sam joj našla mjesto i svrhu :D Hvala ti <3

      Izbriši
  5. Cestitam na bebici od srca ! Kristina

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidi naše vrijedne mame, stigneš nam i post tipkat. <3 Iskreno mislim da je ovo naš najbolji box, svi ostali jako zaostaju, barem po proizvodima koji se dobiju. Super ti stoji ovaj ruž. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Beba spava, a mama tipka i to post pišem u ratama cijeli dan :D :D Slažem se s tvojim mišljenje oko boxa :) Hvala ti :*

      Izbriši
  7. Čestitam na curki :)
    Ovaj Beauty Box zbilja ima super proizvode u svakoj kutiji koliko sam vidjela, vjerojatno ću se za rođendan počastiti nekim od boxeva pa razmišljam koji da uzmem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* BeautyBox se stvarno potrudi oko proizvoda i ne varira u kvaliteti kao drugi boxovi, a i dizajn kutije kao ladce im je pun pogodak :D

      Izbriši