ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Essence 'we are...'

Kako bi spremne dočekale Valentinovo Essence nam je priredio posebnu kolekciju inspiriranu ljubavlju. Posebnost kolekcije su ruževi lijepih boja u obliku srca te kozmetička torbica u obliku usana, a dio tih divota moći ćete vidjeti i u ovom postu s puno fotografija.


Umjetne trepavice we are...crazy dolaze s 3D naljepnicama u obliku sitnih dijamantića pomoću kojih se može može lijepo naglasiti kut oka. Sviđa mi se što uz trepavice dolazi i ljepilo za njih pa se sve lijepo nalazi na jednome mjestu. Trepavice još nisam probala jer nije bilo prilike, ali za Valentinovo su moje. Cijena: 28,90 kn.

we are...amazing kremasto sjenilo u olovci dolazi u dvije nijanse: sivoj i svjetlo rozoj. Moja nijansa je 01 be my highlight! i savršena je za naglasiti luk obrve ili kut oka. To je zapravo highlighter u olovci i može se koristiti za sve. Olovka je na odvrtanje što je još jedan plus. Kremaste je teksture, lako se nanosi i blenda, a kad se osuši traje dok god ga ne skinete. Nijansa je gotovo identična voljenom lifteru za obrve iz kolekcije 'little eyebrow monsters' pa ukoliko vam je onda promaknulo, nemojte da se to dogodi opet, a kako bi vidjeli da su gotovo identični uslikala sam ih zajedno, kao i swatcheve. Cijena: 23,90 kn.
Sastav: Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cyclohexasiloxane, Paraffin, Isocetyl Stearoyl Stearate, Cera Alba (Beeswax), C10-18 Triglycerides, C20-40 Alcohols, Silica, Polypropylsilsesquioxane, Glyceryl Caprylate, Montan Cera, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Bht, Ci 77491, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).


we are...fabulous velvet matt ruž za usne mi je najdraži proizvod u kolekciji. Pogledajte ga samo, mislim da nešto tako slatko već dugo niste vidjeli J. Dolazi u obliku srce, predivno ♥. Ruž  se može pronaći u tri nijanse: ružičastoj, crvenoj i boji šljive, a moj dolazi u nijansi 01 P.S. we ♥ pink. Obožavam takve malinaste nijanse koje su nešto između ružičaste i crvene i jako mi je drago što je upravo ona našla put do mene. Ruž je soft mat, nije jako suh, lijepo se nanosi na usne, ne isušuje i traje jako dugo, ali vremenom lagano gubi intenzitet no i dalje izgleda jako lijepo na usnama. Mene je potpuno pridobilo kada je preživio na usnama nakon što sam pojela dvije krofne J. Cijena: 21,90 kn.
Sastav: Caprylic/Capric Triglyceride, Polyethylene, Octyldodecanol, Talc, Isononyl Isononanoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Polymethyl Methacrylate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Synthetic Beeswax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ci 15850 (Red 6), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 45410 (Red 28 Lake), Ci 77891 (Titanium Dioxide). 


Kako savršen par uz ruž dolazi i we are...flawless olovka za usne u istim nijansama kao što dolaze i ruževi. Moja je u nijansi kao i ruž 01 P.S. we ♥ pink. Essence olovke za usne su već dugo poznate kao odlične, a prednost olovaka iz ove kolekcije je ta što su na odvrtanje i ne moraju se oštriti. Kremaste su teksture i mrvicu mekše nego one iz redovne Essence ponude te se lako nanose i ugodne su na usnama. Cijena: 12,90 kn.
Sastav: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecanol, Ozokerite, Lanolin, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Vp/Hexadecene Copolymer, Cera Alba (Beeswax), Synthetic Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopheryl Acetate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Glyceryl Caprylate, Bht, Ci 15850 (Red 6 Lake), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 45410 (Red 27 Lake), Ci 77891 (Titanium Dioxide). 

U ovoj kolekciji se još nalaze we are...perfect tuš za oči, we are...awesome multicolour rumenilo, we are...in love lakovi za nokte, we are...funny kozmetička torbica i we are...lovely toaletna voda.

Meni je ovo jedna od ljepših Essence trendovskih kolekcija te mi je jako drago da nije riječ samo o lijepoj ambalaži, nego i o kvalitetnim proizvodima koje ću koristiti jedno duže vrijeme.

Kako vam se sviđa Essence valentinovska kolekcija 'we are...'? Jeste li se počastili kojim proizvodom?



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 10:

  1. Obožavam ovi ruž iz ove kolekcije - savršen je! :D Još olovka koja paše nijansi, divota :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo lep i sladak post-fotografije! Nisam do sada nešto mnogo koristila Essence, ali ako nešto i kupim, najpre me osvoji ambalaža, a to će i sada biti slučaj :) Sve mi se sviđa, i ruž i olovka, ali ovaj hajlajter za oči deluje baš dobro! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Highlighter je pravi mali multipraktik, a zgodan je i za transport jer ne zauzima puno mjesta :D

      Izbriši
  3. Još nisam ništa uspjela kupiti jer se u mom gradu kolekcija razgrabila prebrzo. Ali svakako želim olovku za usne i ruž jer to su moje boje, obožavam tu kombinaciju malinaste, crvene, pin.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, Essence LE kolekcije se razgrabe brzinom munje kad su toliko slatke da im je teško odoljeti :D

      Izbriši
  4. Kod mene je obrnuto, ruž mi se baš ne dopada (lepo ti stoji ova nijansa) zbog tog srcastog pakovanja, ne volim kada kompanije forsiraju da proizvod bude dopadljiv pa ne ispadne praktičan za upotrebu. Senka izgleda divno, kao i olovka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Žao mi je što ti ružić nije legao :/

      Izbriši