nedjelja, 19. veljače 2017.

New in #22

Kod mene se nakupilo puno lijepih stvarčica pa da vam ih pokažem prije nego što se nakupi još i ovaj post postane kobasica J. Nešto sam kupila, nešto dobila, a naći će se tu i božićnih darova od mojih najmilijih koji dobro znaju što treba kupiti beauty blogerici J.


Krajem prošle godine stigao mi je Catrice paketić*, a o proizvodima ste mogli čitati u Catrice tjednu, a dio proizvoda i osvojiti u nagradnoj igri.

Rosal Macarons su i mene osvojili svojom slatkom ambalažom i na tome je ostalo, samo lijepa ambalaža, dok sam balzam nije ništa posebno. Balea kremice volim zbog lijepih kutijica te ih koristim za mazanje stopala i za tu funkciju su odlične. Mit Liebe kremica miriši po kokosu i zove ljeto te mi je upravo zbog tog mirisa jedna od dražih iz te serije krema. Uzela sam i Ebelin konjac spužvicu s bambusovim ugljenom te me nije nešto impresionirala (dok original obožavam) i sad mi se samo povlači po kupaonici.

Olival koncentrat lavande obožavam (recenzija) pa sam odlučila probati i ovaj od nevena. Olea krema za ruke Smilje je nešto predivno i vrijedno pažnje, a namjeravam joj posvetiti cijelu recenziju. Kada ste u Konzumu svakako je potražite jer ima odličan sastav, lijepo njeguje, a cijena joj je 9,99 kn. L'Angelica gel za tuširanje pamuk i bijeli mošus mi se jako sviđa da se našao i u favoritima godine (klik).

Kako mi se L'Angelica gel za tuširanje pamuk i bijeli mošus jako svidio kupila sam još jedan gel za tuširanje, ovaj put s uljem makadamije te dva tekuća sapuna za ruke.

Nivea me je iznenadila predivnim božićnim paketom* u kojem se osim predivnih plavih proizvoda našla i kuglica za bor, šalica te rokovnik koji mi je savršen za blog planer J.

BeautyBox me je iznenadio božićnom kutijicom* koja je bila odličnog sadržaja, a o njoj ste mogli čitati ovdje.

Nekoliko divota sam dobila od svojih za Božić: Avon Nutra Effects Radiance dnevna krema, L'erbolario krema za tijelo Iris, Artdeco stik za njegu noktiju, Yves Saint Laurent Rouge Volupte ruž u nijansi 41 Corail a Porter.

Kada je bila akcija na preperativu u Bipi kupila sam si Bocassy hidratantnu gel kremu, Afrodita okoloočnu kremicu Kamilica i Bi Good tonik za lice koji je totalno razočarenje jer isušuje pa je moj savjet da ga ne kupujete i uštedite si novčiće.

Olival mi je poslao Micelarnu otopinu 2u*1 i Regenerativnu kremu s uljem smilja* na testiranje i za sada sam jako zadovoljna s oba proizvoda.

Stigao mi je i divan paket od Afrodite: Mystic Argan gel za tuširanje* i mlijeko za tijelo* te krema za ruke Jasmin & Magnolija*.

Napravila sam i narudžbu na RoseRoseShopu te su mi kroz tjedan dana stigle ove divote. Uzela sam si sheet maskice, Holika Holika 3 Second Starter s hijaluronskom kiselinom i vitaminski, TonyMoly banana i panda kreme za ruke te TonyMoly puder u kamenu. Dobila sam i dva testerića, no ne znam za čega su jer piše na korejskom J.

Essence mi je poslao nekoliko proizvoda iz divne valentinovske kolekcije we are...* (recenzija).

Kako bi našu kožu pripremili za Valentinovo pobrinuo se Olival i razveselio me paketićem u kojem su se našli piling, maska za lice, Zlatno ulje smilja te grožđana mast*.

Biofarm mi je poslao divan paketić sa žutim čajem, losionom za tijelo, balzamom za usne i suhim uljem za njegu lica*.

Kako vam se sviđaju moji noviteti? O čemu bi voljeli čitati?



*PR proizvodi

24 komentara:

  1. Afrodita okoločna molim piši!! Izgleda obecavajuće na prvu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao, koliko lepih stvari na jednom mestu!!! Znaš da se ja radujem svakoj tvojoj recenziji ali bih najviše volela da čitam o narudžbini sa RoseRoseShopa jer sam baš, baš zagrejana da nešto sebi naručim :)
    I obavezno ću potražiti nešto od L'Angelice, vidim da ih ima i kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'Angelica je predivna, posebno gelovi za tuširanje, sviđat će ti se sigurno :D O sheet maskicama će biti poseban post, no to će potrajati dok ih sve isprobam pa da ih mogu usporediti, dok će uskoro biti post o ostalim stvarčicama :D

      Izbriši
  3. Divni noviteti, a posto mi je ovo nova ovisnost, cekam dojmove o korejskim proizvodima! 😉

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao, koliko divota, mene zanima YSL ruž. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima svašta zanimljivoga, ali dižem ruke za YSL ruž ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najljepša ambalaža koju posjedujem :D Bit će uskoro recenzija :D

      Izbriši
  6. Kakvi divni proizvodi, Afroditu obožavam. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Afrodita kremu za područje oko očiju!! U potrazi sam za novom kremicom pa svakako piši o tome! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću draga, treba mi još malo vremena da sredim dojmove :D

      Izbriši
  8. Bas me zanima ova Afroditina kremica za predeo oko ociju.. Inace, sve je divno :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Recenzija okoloočne ide uskoro :D

      Izbriši
  9. great post! would you like to follow each other on gfc?
    let me know on my blog!
    XX, Rahel - www.justrahel.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. divni i raznoliki noviteti, baš kako treba :)
    možeš li mi molim te reci nešto više o ovom roseroseshop-u ( cijena dostave, za koliko dođe paket i te neke cake)?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno :) Paket je stigao za desetak dana. Ima traker narudžba, tako da možeš pratiti svoj paketić. Dostava ovisi o težini tako da nije isto nraručuješ li samo sheet maskice ili i nešto teže. Mene je zbog startera koji su od 150 ml shipping izašao 16 $. I da to je puno, no Mirela (Sura Dancer) je napravila računicu pa svakako škicni njezin post: http://sura-danceandmakeuplover.blogspot.hr/2016/12/new-in-21-korejski-soping-roseroseshop-3.html

      Izbriši
  11. Jedva čekam recenzije korejskih stvarčica.

    OdgovoriIzbriši
  12. toliko toga lijepoga. Najviše su mi zapele za oku stvarčice s RoseRoseShopa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad kad sam otkrila RoseRoseShop samo istražujem i pravim wish liste :D

      Izbriši