srijeda, 5. travnja 2017.

Avon NutraEffects Radiance dnevna krema

Avon NutraEffects linija krema mi je odlična. Bazirana je na aktivnom kompleksu hranjivih sjemenki koje su nezamjenjiv izvor nutrijenata te su namijenjene različitim tipovima i stanjima kože tako da svako može pronaći idealnu kremu za sebe.


Iako sam ih probala nekoliko (Hydration, Balance) najdraža mi je Radiance dnevna krema, koje sam potrošila jako puno teglica pa je sad i red da joj posvetim recenziju koju zaslužuje.

Aktivni kompleks Radiance linije baziran je na sjemenkama egzotičnog cvijeta rajske ptice, a liniju čine dnevna, noćna i tonirana krema. Linija je namijenjena umornoj koži te neujednačenom tenu.

Moja koža lica je masna, sklona dehidraciji te kako imam malu bebicu kod kuće nedostatak sna se odražava i na stanje kože, a kako većinu vremena provodim u četiri zida trudim se s lica maknuti sivilo te u skladu s tim biram i kreme za lice.

Ono što me je privuklo kod ove kreme je spf 20 jer zaštitni faktor koristim tijekom cijele godine, a kako rastu temperature, tako raste i zaštitni faktor koji koristim.
Avon NutraEffects Radiance dnevna krema dolazi u staklenoj teglici od 50 ml te ima i tkz. dupli poklopac kao dodatnu zaštitu kod transporta kreme. Linija 
Radiance je u narančastoj boji, tako i ovu kremu možete prepoznati po narančastim detaljima i narančastim slovima na teglici.

Krema je nježnog, gotovo neprimijetnog mirisa koji potpuno nestaje pri nanošenju. Tekstura djeluje na prvu nešto gušća, no izrazito je lagana na licu i brzo se upija te ostavlja lice zaglađenim pri dodiru što je čini idealnom podlogom za make up. Kao i sve kreme sa zaštitnim faktorom boja joj je kreč bijela.
Avon NutraEffects Radiance dnevna krema ujednačava ten i hidratizira kožu, a posebno mi je drago što mi nije čepila pore i izazvala razne gadosti poput komedona i prištića što se zna dogoditi kod krema koje sadrže zaštitni faktor. Koža mi izgleda svježe i odmorno, no mislim da je uz ovu kremu tome pridonijela i cijela linija proizvoda koje koristim u tu svrhu.

Krema ne sadrži parabene, umjetne boje i alergološki je testirana te je prikladna i za osobe s osjetljivom kožom.
Može naručiti iz Avon kataloga preko Avon Lady, a puna cijena joj je 65 kn, no često se može pronaći na akciji kada je snižena i do 50%.

Ukoliko tražite dobru kremu sa zaštitnim faktorom koja će vam ujednačiti ten i biti dobra podloga za make up, a da vam pri tome neće izazvati razne iritacije po licu, imate moju preporuku za Avon NutraEffects Radiance dnevnu kremu koja je još uz sve to i budget friendly.

Jeste li probali Avon NutraEffects Radiance dnevnu kremu? Kako vam se sviđaju Avon NutraEffects kreme?





Broj komentara: 6:

  1. Ja takođe baš volim ovu kolekciju, testiirala sam plavu liniju, cini mi se za normalnu kozu i zelenu za matiranje :) Dnevne kreme su mi malo teze, dok nocne obozavam, jedina je mana sto one nemaju zastitni faktor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plava linija mi je također odlična, a i noćne kreme :D

      Izbriši
  2. Morat ću si nabavit ovu kremu. Super mi je što se brzo upija, ja muku mučim s tim kremama sa SPF :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je uz Paula's Choice ova krema vrh te je koristim skoro cijele godine :D :D

      Izbriši
  3. sada si me baš podsjetila koliko sam voljela ovu kremu, dođe mi da ju opet naručim. Baš je odlična za nas s masnijom kožom, lagana i nekako sve ujednači i još ima taj spf, a uvijem me strah stavljati na lice kreme s spf-om :D
    super super krema :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad nađem neku dobro kremu sa spf ne odvajam se od nje jer mi često faktor toliko iziritira kožu i začepi pore da je poslije problem sanirati :D Odlična krema ♥.

      Izbriši