subota, 22. travnja 2017.

Tester box – travanj 2017.

Ovu kutijicu sam si naručila kako bi se počastila za Uskrs i jedva sam čekala da stigne, posebno jer se reklo kako će se u njoj naći Avon Mark proizvodi koji još nisam imala prilike isprobati.
Prvo ću vam pokazati što se sve našlo u kutijici, a onda ću izvesti neki zaključak jer imam puno toga za prokomentirati.
Izgleda same kutijice je kao i uvijek besprijekoran te sad imam problem jer nemam gdje čuvati kutijice, a sve su mi toliko lijepe da mi je žao darovati ih nekome.

Schwarzkopf got2b suhi šampon je novitet te kao i svi šamponi za suho pranje idealan je za nas čija je kosa sklona mašćenju. Možda se šamponi za suho pranje kose prečesto pojavljuju u kutijicama, no zastupljeni su razni brendovi što je meni osobno drago te tako imam priliku za uspoređivanje. Proizvod se našao u kutijici u original pakiranju.

• U original pakiranju (25 komada) su se našle i Bibo vlažne maramice za skidanje šminke. Inače ne koristim vlažne maramice, ali ove su bez parabena i alkohola te su hrvatski proizvod te ću ih svakako isprobati.

• Jedini dekorativni proizvod je Avon Mark. U kutijici su se mogli naći razni proizvodi, a kod mene je završio ovaj lak za nokte i to u crnoj boji što mi je bilo veliko razočarenje jer da je došla bilo koja druga nijansa bilo bi mi ok, no crna mi je baš bezveze.

Avene proizvodi za tijelo iz linije Trixera Nutrtion gel i fluid namijenjeni su njezi suhe i osjetljive kože cijele obitelji te kako volim Avene, a probala sam do sada samo njihove proizvode za lice, ovo mi je baš dobro došlo. Riječ je o putnom pakiranju od 10 ml.

Mala od lavande mast amika i kopriva je mali ljekoviti multipraktik koji se može koristiti kod proširenih vena, modrica i ostalih vanjskih ozljeda tijela, smiruje svrbež i smanjuje otekline nakon uboda insekata te već vidim da ću je koristiti nakon uboda komaraca koji me vole grickati. Dolazi u putnom pakiranju od 25 ml.

• Ovo mi je najlošiji proizvod u cijeloj kutiji jer ne vidim u čemu je fora (osim u popunjavanju kutije) s Nivea dezićima u putnom pakiranju od 35 ml. Volim Nivea deziće te ih volim imati u putnom pakiranju jer mi je zgodno za nositi u torbici, ali što je previše je previše.

Geomar Thalasso piling za tijelo na bazi morske soli dolazi također u putnom pakiranju od 40 g, što mislim da će biti dovoljno za dva puta te mi se sviđa što dolazi u takvom pakiranju jer mrzim na godišnji odmor nositi pilinge u velikim teglicama.

Elancyl Slim Design night je uzorak anticelulitnog proizvoda koji koji djeluje noću i zbog toga me jako zanima ovaj proizvod.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate (2 ml) nanosi se preko noći na lice te obnavlja lipide za svježiji i blistaviji izgled. Kod mene se našao koncentrat, no u kutijicama se mogao naći i uzorak ulja iz iste linije.

Eminence Strawberry Rhubarb Dermafoliant (3 g) posvjetljuje i zaglađuje kožu te joj pruža blistav sjaj, a dizajniran je da se aktivira u dodiru s vodom.

Sve u svemu ova kutijica mi se sviđa jer sadrži zanimljive proizvode kojima se baš veselim i rado ću ih isprobati, dok mi je najveće razočarenje Nivea dezić za koji mislim da se toliko puta našao u kutijama da mu više stvarno nije mjesto ovdje te da se njime samo popunjavaju kutije i koristi se da bi se dobilo na broju proizvoda, što ne smatram korektnim. Ono što me je začudilo je to što se u mojoj kutijici našao Avon Mark lak za nokte (na stranu nijansu koja mi se ne sviđa) jer u anketi nisam stavila kvačicu na lakove za nokte, čak sam i pomislila da sam luda i smotana pa sam išla provjeravati ispunjenu anketu te mogu sa sigurnošću reći da nema kvačice kod laka za nokte. Još jedno mi nije jasno jer vidim da se u drugim kutijicama našao Ducray Keracnyl Control krema za kožu sklonu aknama koja djeluje na masni sjaj i kontrolira lučenje sebuma jer ja sam pravi masnokožac, a i nije naznačeno koji je proizvod došao kao zamjenski, jer inače na karticama se vidi kad su u pitanju ili – ili proizvodi.

Da me se pogrešno ne shvati, ja ni ne očekujem da ću za potrošenih 100 kn dobiti čudesa u kutiji te kada uzmem kutiju veselim se tom efektu iznenađenje, ali me jako ljuti kada se kaže da će se gledati popunjena anketa, a očito je da se ne gleda. I to potvrđuje moje mišljenje o tome da ankete ne treba biti te kako svi plaćaju istu cijenu za kutiju u kutiji trebaju biti jednaki proizvodi za sve jer se ovako uvijek netko osjeća zakinut. Kada u kutiji budu jednaki proizvodi za sve, onda je stvar ukusa sviđa li se nekome taj proizvod ili ne, ali se nitko neće osjećati manje vrijedan.


Koje je vaše mišljenje o anketi i odabiru proizvoda za kutijice? Kako vam se sviđa Tester box za travanj?

Broj komentara: 14:

  1. na stranu drugi proizvodi koji djeluju ok, ali lak za nokte? od cijele mark kolekcije oni ubace lak za nokte? mah...

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila sam samo prvi tester box i ostala razočarana jer sam dobila proizvode koji nisu namjenjeni za moju kožu, a ispunila sam anketu ko i svi, odmah sam to kritizirala i iskreno nadala sam se da će se s vremenom poboljšat, ali izgleda ništa od toga... I btw, kud baš crni lak, ja lakoholičarka bi bila razočarana, al nek te utješi to da su neke dobile prozirni, barem koliko sam imala prilike vidjeti... Sve u svemu, ova kutijica mi je zgodna i više ima dobrih stvari, nego loših. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sadržaj kutije sviđa, ali ne volim kad se mulja. Za ovu su posebno govorili da se ažurira anketa te da se prema njoj šalje Mark proizvod, a on meni od svega pošalju lak za nokte koji jedini nemam označen :D Hehe, prozirni lak je u rangu crnog :D :D

      Izbriši
  3. Dizajn ove kutije mi je svaki put predobar. To je sve pozitivno što mogu reći za ovu beauty kutiju. Sadržaj svake kutije do sada je bio "hajde da popunimo kutiju" i to ne čak samo sa beauty proizvodima iako se kutija kao takva reklamira. Što se tiče ispunjavanja ankete, za to do sada nisam znala, ali to im je još jedan minus.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim kada se u kutiji nađe i neki proizvod koji nije isključivo kozmetički jer to onda bude baš iznenađenje :D

      Izbriši
  4. Predivna kutija , ne bih se bunilla da je dobijem i praznu hehe <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, kutija će svakako biti iskorištena, ako ne za skladištenje stvari, onda kao dar :D

      Izbriši
  5. Izgled same kutijice je neodovljiv, ali sadržaj? Osobno ne bih gotovo ništa koristila.
    Moram priznati da nisam još nijednu kutijicu naručila i ne planiram. Prvo sam mislila narucivati samo kako bih mogla napisati koji post o tome, no onda sam odustala jer me svaki mjesec sadrzaj razocara, a nisam ni narucila, haha. Uostalom, puno je blogerica koje pisu o tester boxu i jos su odusevljene, bolje da one prenose pozitivu, nego ja negativu.
    Bas to sto kazes, ne ocekujes cuda za 100 kuna, no ja cu radije onda tih svojih 100 kuna uloziti u nesto sto mi zaista treba ili bas jako zelim ili cu jednostavno dva mjeseca odvojiti po tih 100 kuna i pocastiti se necim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se tu i tamo znam počastiti kojom kutijicom jer volim efekat iznenađenja te mi je to prilika za probu nekih proizvoda koje inače sama ne bi kupila :D Stalno se nadam da će se pokrenuti i ustaliti kvaliteta jer mislim da treba poraditi na finesama kako bi to bilo to, a i činjenica je da ne mogu biti svi zadovoljni...

      Izbriši
  6. mene bi na tvom mjestu razveselio sam izgled kutijice i suhi šampon, jer imam neki trenutak sa suhim šamponima, a do sada sam isprobala samo Batiste, pa bi super došao za ispobavanje i recenziju :D Iznenadio bi me i crni lak, ali ja bi vjerojatno u anketi stavila kvačicu na lak pa je to oke. Razumijem tvoju zbunjenost, vjerojatno im treba još vremena da bi kutije profesionalno personalizirali :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kutijica je prekrasna, tu nema govora, a i suhi šampon mi je odličan, bar na prvo probavanje :D Mislim, nije ni lak tolika drama, jedino bi bila sretnija da je neki u boji, ali nisam ga označila, a rekli su da će baš na to gledati kada budu pakirali Mark proizvode pa mi to malo nije u redu, ali dobro :D :D

      Izbriši
  7. E drage moje, da ste dobile Avon maskaru koja se ne da skinut pa vam lijepo trepavice otpadnu...uzas. ostatak kutije mi je bio ok!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uuuu, to je preloše :/ Znači još sam dobro prošla, strašno :/

      Izbriši