srijeda, 14. lipnja 2017.

BeautyBox – svibanj 2017.

BeautyBox stigao mi je krajem prošlog mjeseca, no zbog nedostatka vremena nisam vam uspjela pokazati sadržaj cijele kutijice, dok ste dio proizvoda mogli vidjeti na mojem Instagram profilu i Facebook stranici. Osobno sam jako zadovoljna proizvodima koji su se našli u kutijici, a više o samim proizvodima pročitajte u nastavku posta.


• U svakoj kutijici našao se jedan Afrodita proizvod koji pridonosi bržem i intenzivnijem tamnjenju, a u mojoj se našla SunCare marmelada u originalnom pakiranu od 200 ml. Marmelada miriši tako dobro da bi je mogla smazati žličicom te na samom proizvodu s razlogom piše da nije za konzumaciju J. Veselim se godišnjem (do kojeg još ima) kako bi se mogla cijela natrackati marmeladom i uživati.

• Još jedan proizvod koji je savršen za plažu i ljeto je lančić za gležanj od Grubić Designa. Riječ je o hrvatskom dizajnu od metalne legure sa staklenom perlom. Moj lančić ima ljubičastu perlu i baš mi se sviđa.

Catrice noviteti su ICONails Gel Lacquer lakovi za nokte koji bi na noktu trebali trajati do sedam dana bez guljenja. U kutijici se našao lak u nijansi 05 It's All About That Red, a riječ je o predivnoj toploj crvenoj nijansi koja prekriva pločicu nokta u jednom sloju te se brzo suši.

 Violeta Cotton Sensitive Normal higijenski ulošci su proizvod koji nikako ne bi očekivala u jednoj takvoj kutijici, ali posebnost BeautyBoxa je upravo to što je drugačiji od ostalih te što se u njemu uvijek može naći nešto što djevojke uvijek iznenadi na prvu, a riječ je o proizvodima koji uvijek dobro dođu.

• Vitamini nisu omiljeni proizvod koji želim vidjeti u kutijici, no ja sam dobila Triple Strength Omega 3 koje rado pijem. Nature's Bounty vitamini u četiri različite vrste mogli su se naći u svakoj kutijici.

Bouvier Cosmetics je luksuzan brend prirodne kozmetike proizvedene u Hrvatskoj te su se u ovoj kutijici našla dva uzorka po 2 ml Rose Revival kreme s divljom ružom. Meni se jako sviđa ambalaža u kojoj su došli ti uzorci jer volim kada se netko potrudi te moram priznati da me je kao kupca na taj način privukao brend.

• uzorci šampona i regeneratora John Freda iz linije Miraculous Recovery Reparing po 8 ml su za obnavljanje ispucanih vrhova i za obuzdavanje neposlušne kose pa me zanima kako će se ponašati na mojoj.

Već dugo mi ni jedna kutijica nije legla tako kao ova, a proizvodi su baš za moj ukus te će svi biti iskorišteni u bližoj budućnosti.

Kako se vama sviđa BeautyBox za svibanj?



*PR proizvod

Broj komentara: 8:

  1. Interesantan sadrzaj kutije zbog vitamina i ulozaka. Mislim da nisam cula za Bouvier kozmetiku. Najvise mi se svidja Afroditina marmelada.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam dobila isto dva testera Bouvier kreme koja su mi bila dovoljna za jedno korištenje: lice, vrat i dekolte. Nisam mogla na osnovu toga formirati svoje mišljenje, rado bih kupila kremu. Molim te, napiši mi gdje se može kupiti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko sam vidjela može se naručiti s njihove stranice (http://bouvier-cosmetic.com/), a mislim da kreme nema u drogerijama što mi je žao :/

      Izbriši
  3. Meni se najviše Afroditina marmelada jer obožavam njihove proizvode. Sadržaj kutije je baš ok :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je kutijica za svibanj baš onako po mjeri :D S Afroditom se teško može pogriješiti ;)

      Izbriši
  4. Baš dobar mjesec, ja sam naručila ono kad je bicikl bio na kutiji i baš sam bila razočarana jer je najveći dio kutije zauzimalo nešto od Dietpharma što je meni totalno glupo. :( Sestra studira farmaciju i već su joj na drugoj godini profesori potvrdili da ti svi vitamini i slično nisu od nikakve koristi, toliko o tome :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako to bude s kutijicama, nekad te baš pogodi, a nekad ne. Ni ja nisam osoba od vitamina, ali sad kad su tu će se popiti :D

      Izbriši