utorak, 21. studenoga 2017.

New in #23

New in postove nisam jako dugo pisala da sam već i zaboravila kako se pišu J. Nakupilo se puno toga, tako da će ovo biti jedan malo duži post, a kako ne želim da ovo bude samo puko nabrajanje proizvoda, o svakom proizvodu bi napisala koju rečenicu, dok ću vam za recenzirane proizvode ostavili link.

Uriage je prije nekoliko mjeseci imao akciju na micelarnu, jednu kupiš i jedna dođe gratis, tako da tu priliku nisam mogla propustiti. Uzela sam micelarnu za normalnu i suhu kožu koja pruža hidrataciju i jednom riječju micelarna je savršena, a više možete pročitati u recenziji ovdje. Uriage termalna vodica mi je jedna od dražih i volim pakiranje od 50 ml koje nije baš najisplativije, ali mi stane u torbicu i uvijek mi je pri ruci kada se poželim osvježiti.

U nekoliko posjeta dm drogerijama uzela sam nekoliko sitnica. Fa gelovi za tuširanje su postali moja nova opsesija. Nisam ih koristila od djetinjstva i ostali su mi u sjećanju kao tuširalice koje jako isušuju kožu. Očito su promijenili formulu jer su sadašnje Fa tuširalice odlične, nježne i nimalo ne isušuju te odlično mirišu i miris se neko vrijeme zadržava na koži nakon tuširanja. L'oreal Elseve Total Repair maska za kosu je ponovljena kupovina te mi je to jedna od dražih maski drogerijskog ranga, lijepo omekša kosu i ne masti je dodatno. O L'oreal Elseve liniji s glinom bilo je puno priče i različitih mišljenja. Uzela sam si ovu masku koja je zapravo tretman prije pranja kose i koristi se kako bi pokupila masnoću. Ne koristim je pri svakome pranju kose da mi ne bi previše isušila tjeme, nego svaki treći / četvrti put i maska je ok, no ne mogu reći da mi je produžila period između dva pranja, odnosno da mi se od nje kosa manje masti.

Iz već spomenute linije L'oreal Elseve Extraordinary Clay uzela sam si i šampon za kosu te mi trenutno odgovara. Kao što sam napisala za masku ni od njega mi se kosa manje ne masti, ali nakon pranja izgleda lijepo. Olival intimna čistilica Sensitive s nevenovim uljem i mliječnom kiselinom mi je najdraža čistilica za intimno područje te ne znam koliko sam bočica potrošila, a više možete pročitati u recenziji ovdje. L'angelica gel za tuširanje s mirisom pamuka i bijelog mošusa obožavam jer ima genijalan miris te kožu ostavi fino mekonom bez isušivanja.

Moja koža voli Bocassy proizvode. Max Moisturizer* je krema koju obožavam i često je možete vidjeti kod mene na blogu, a o njoj pročitajte više u recenziji ovdje. Resilence & Recharge* je nova krema u njihovom asortimanu i o njoj ćete moći uskoro čitati u recenziji koju pripremam.

Madara Smart Antioxidants krema za područje oko očiju* je jedna divna kremica koju koristim kao dio jutarnje njege jer je dobra podloga korektoru, a i djeluje na podočnjake, odnosno na otečenosti i umoran izgled kože.

Popularni Labello dobio je mlađeg brata Labellina* J. Osim zanimljivim izgledom ambalaže, privući će vas i s dva neodoljiva okusa: mint i malina&crvena jabuka. Balzami su mi odlični, hranjivi te u svom sastavu sadrže shea maslac.

Stigao mi je i Catrice paketić* s predivnim novitetima za jesen / zimu 2017. Posebno su me oduševili ruževi, a zašto te više o samim novitetim pročitajte u postu ovdje.

Bila sam sretna kao malo dijete kad su se Milani proizvodi pojavili na Pink Pandi. Uzela sam si predivnu ružu rumenilo koje sam dugo gledala kad stranih blogerica u nijansi Romantic Rose te tekući ruž u nijansi Darling. Imala sam cijelu listu ruževa koje sam si željela kupiti, no mjesecima, da, dobro ste pročitali, mjesecima, sam ih pokušavala uloviti i stalno su bili rasprodani te sam onda izgubila interes. Rumenilo je predivno, puderasto i lijepo se blenda. Nije pretjerano pigmentirano i lako se nanosi. Ruž je divan na usnama, jedan od najlakših mat ruževa koje imam, toliko je lagan da imate osjećaj da na usnama nemate ništa.

Toliko sam pozitivnih iskustava čitala o Golden Rose tekućim ruževima da sam si morala uzeti koji. Za prvu ruku sam uzela tri ruža te su me toliko oduševili da sam uzela još četiri, a planiram se počastiti još nekim nijansama. Ruževi nemaju ime, nego su nijanse označene brojevima pa redom (u smjeru kazaljke na satu) imam nijanse: 3, 7, 9, 10, 13, 17, 21.

O MAC rumenilu u nijansi Mocha sam pisala ovdje, Maybelline maskaru još nisam probala, L'oreal maskara u plavoj boji je savršena i što je najvažnije ne trusi se, tako ukoliko volite maskare u boji, ona mora biti vaša. Catrice je promijenio formulu svojih lakova te bi trebali na noktima izdržati do tjedan dana i naravno da sam se morala počastiti. Uzela sam ovu neobičnu nijansu 28 Taupe Leauge i ona na mojim noktima potraje oko pet dana što je odlično. I tu je još jedan Milani ruž, mat metalik u nijansi 01 Chromattic Addict.

Volim Essence kistiće za šminkanje te kako izbace koju LE kolekciju tako ih ja kupujem. Ovi kistići su dio kolekcije 'hello happiness' i uzela sam kist za tekuću podlogu, kist za highlighter i kist za rumenilo.

Madara mi se pokazala kao odličan brend za moju kožu pa sam si uzela ovu pjenu za umivanje. Vichy Slow Age serum sam si izabrala kada sam u Adiva grupi ljekarni zamijenila sakupljene bodove, a Avon Nutraeffects Radiance dnevna krema je ponovljena kupovina jer mi je krema odlična te ima spf zaštitu (recenzija).

Još jedan pohod u dm u kojem sam si uzela Balea sheet maskice za lice, Ulola okoloočnu kremicu koju koristim kao dio noćne njege i iza sad sam zadovoljna, Treaclemoon kremicu za ruke s mirisom maline koja mi se pokazala kao odlična, a i pakiranje u kojem dolazi mi je preslatko, Carmex balzam za usne u teglici koji koristim po ne znam koji put i L'oreal maska za lice sa crvenom glinom koja mi je solidna.

Kako sam ovisnik o kremama za ruke uzela sam si i ove Nivea kremice koje dolaze u simpatičnim pakiranjima. Za sada sam probala kremu u bijelom pakiranju i u klasičnom plavom te sam jako zadovoljna.

La Roche-Posay termalnu vodicu od 50 ml sam dobila kada sam se učlanila u njihov klub roditelja, a kultno Nuxe suho ulje sam si uzela na internetskoj trgovini Sophia koja je imala odličnu akciju od 50%. Sophia inače prodaje Nuxe proizvode pa ukoliko ih volite svakako škicnite jer često ima raznih akcija i dobrih popusta.

Silverex* mi je poslao na testiranje njihove četkice za zube koje su posebno dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi, a u svojim vlaknima sadrže čestice srebra koje ima antibakterijska svojstva te smanjuje upalne procese i čuva desni. Trenutno ih testiram, a uskoro više u recenziji.

trend IT UP je novi make up brend dm – a, a osim što je riječ o kvalitetnim proizvodima, povoljni su za svaki džep. Meni je stigao paketić u kojem se nalazi mat ruž* u nijansi 410, lak za nokte* u nijansi 040 te maskara* koju još nisam isprobala jer ne želim da se osuši. Svakako planiram malo bolje proučiti njihov asortiman te si izabrati još nešto. Za sad sam isprobala jedino ruž koji mi je stvarno jako dobar.

Na znam kako vam je bilo čitati ovaj dugački post, no ja sam ga pisala na tri puta. Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što vas najviše zanima pa da požurim s recenzijom?


*PR proizvodi

Broj komentara: 10:

  1. Super proizvodi, imamo neke zajedničke i dijelimo mišljenje o njima ( Bocassy, L`Oreal šampon za kosu, Uriage i Nivea kreme za ruke)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prepredivan i kvalitetan new in. Užitak mi bilo čitati i sličice su odlične. Sve pohvale za trud :)
    Fa gel od kokosa je meni najdraži, prefini miris ostavi na koži i baš njeguje. Loreal maske za kosu još uvijek nisam isprobala, a sada cu baš krenuti s tom Total repair. Langelica gel za tuš baš taj neki dan potrošila hehe :D Milani stvarčice su krasne. Balea sheet masku sam neki dan isprobala od morskih algi za hidrataciju, lijepo je koži dala vlagu, samo što su mi nekako baš velike te maramice za lice pa sve mi viri ili imam premalu glavu hahaha xD LRP termalnu sam i ja dobila s učlanjenjem u klub, baš zgodan detalj od njih :) Nuxe cu svakako skicnuti na Sophia stranici, nisam znala za nju, hvala ti :) Trend it up ruž je i meni vrh, odkako sam ga kupila ne skidam ga hehe.
    Ako može recenzija Madara pjene za umivanje? Gdje nabavljaš njihove proizvode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Madara proizvode drži jedino Muller, tako da sam ih tamo uzimala. Možda ih drži i neki strani shop, ali nisam ih naručivala preko weba. Sophia stranica je odlična jer često ima razne popuste pa se isplati počastiti ponekim Nuxe proizvodom :D

      Izbriši
  3. Sad ces najebat jer hvalis micelarnu 😂😂
    Divan new in, a moramo spomenuti da dijelimo ljubav prema l'oreal masci 😉

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, mora se dobro paziti šta se priča :D :D

      Izbriši
  4. zainteresirala si me skroz za niveine kremice za ruke, mislim da cu si nabaviti koju cisto da vidim kakve su i mogu li zamijeniti moju najdrazu malenu mixu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj suprug se i dalje ne odvaja od Mixa kreme za ruke, to mu je najdraža. I ja je volim, ali želja za isprobavanje je jača :D

      Izbriši
  5. Sve je vrlo lepo :), s GR tecnim ruzevima nema greske (imam nijanse 3 i 4), dok Lorealov sampon nije ucinio nista posebno mojoj kosi. Big Shot maskara mi je pomalo razocaranje, ostavlja mi na trepavicama crne tackice :/. A probala bih Niveine kremice za ruke i nesto od Trend It Up-a. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. GR ruževi su mi toliko dobri da bi najrađe pokupovala sve nijanse pa da se nađe :D Žao mi je zbog maskare, nadam se da ću ja imati više sreće s njom :D

      Izbriši