utorak, 24. srpnja 2018.

Afrodita Sun Care jogurt za tijelo


Afrodita Sun Care jogurt za tijelo je mazalica koja se koristi nakon sunčanja i bila je moja omiljena proše godine te se našla i u prošlogodišnjim ljetnim favoritima (klik). Kupila sam je i ove godine te sam odlučila napisati recenziju za sve one koji se spremaju na ljetovanje, a još nisu odabrali kremu poslije sunčanja.


Ova mazalica se zove jogurt za tijelo jer svojom teksturom asocira na grčki tip jogurta. Od aktivnih sastojaka sadrži 100% kokosovu vodu, karite maslac, šipkovo ulje i vitamin E.

Lako se razmazuje pri nanošenju na tijelo, nemastan je i kroz nekoliko minuta se potpuno upija u kožu. Na tijelu ostavlja osjećaj ugode i kao da lagano hladi, iako ne sadrži mentol. Osim trenutnog osjećaja ugode koža je nahranjena i vraćena joj je ona prirodna vlažnost koja se izgubi sunčanjem te na tijelu nisam primijetila suhe ljuskice.

Za još bolji osjećaj možete teglicu držati u hladnjaku, samo pazite da jogurt zabunom ne namažete na kruh jer nije za konzumaciju J.
Miriši po kokosu što je nekako i za očekivati, ali to nije onaj umjetni miris, nego miris pravog kokosa te se zadržava na koži neko vrijeme. Volim taj miris i sve što miriši na kokos jer kad zatvorim oči to mi je prva asocijacija na more i ljeto.

Jogurt dolazi u teglici od 200 ml i teglica će vam potrajati oko mjesec dana jer ne treba puno proizvoda za nanošenje na tijelo. Prošle godine smo se suprug i ja svakodnevno mazali te nam je teglica potrajala kroz dva tjedna mora i još sam se ja nastavila mazati kod kuće. Tako da vam mogu reći da traje. Cijena jogurta je oko 59,99 kn i često se može naći na raznim akcijama, samo treba pratiti.
Mislim da je iz recenzije jasno koliko volim ovaj proizvod, a dovoljno govori i činjenica da sam ponovila kupnju. Ako volite miris kokosa i ne znate koju ćete mazalicu poslije sunčanja kupiti, od srca vam preporučam ovaj jogurt.

Jeste li koristili Afrodita Sun Care jogurt za tijelo? Koja je vaša omiljena mazalica poslije sunčanja?

2 komentara: