nedjelja, 14. listopada 2018.

L'Erbolario Iris krema za tijelo


Jeste li znali da je iris nacionalni cvijet Republike Hrvatske? Moram priznati da ja nisam, sve dok ovo čudo od kreme za tijelo nije našlo put do mene. I tako sam malo guglala te otkrila da je iris zapravo dobra stara perunika koja se može naći u vrtu svake bakice. 

Sad kad znamo o kojem je cvijetu riječ, trebam spomenuti da L'Erbolario ima cijelu liniju s mirisom irisa za koju vjerujem da je savršena jer je miris upravo glavna značajka ove kreme za tijelo.

Krema dolazi u teglici od 300 ml što je pozamašna količina i ukoliko je budete koristili kad se želite razmaziti, potrajat će vam dosta dugo.

Tekstura kreme je lagana, lako se nanosi i razmazuje po tijelu te se brzo upija ostavljajući kožu mekanom i miršljavom. Miris je savršen i intenzivan te zbog toga ova krema nije za svakoga. Nakon mazanja miris se zadržava na koži oko jednog dana, odnosno sve dok se ne otuširate, a na odjeći i u kosi znam ga osjećati danima.
Kada se namažete ovom kremom, ne treba vam parfem, a nekada je znam koristiti poput parfema, tako da je malo nanesem na vrat i zapešće.

Ova krema, osim predivnog mirisa, odlično njeguje kožu. Sadrži maslinovo i bademovo ulje te hidrolizirane proteine pšenice i slatkog badema koji zadržavaju vlagu u koži.
L'Erbolario Iris krema za tijelo se može kupiti u L'Erbolario trgovinama i ljekarnama po cijeni od oko 150 kn.

Ukoliko volite parfemske kreme, ova će biti savršena za vas, no prije kupovine svakako probajte tester jer je miris intenzivan i ne znam hoće li odgovarati svakome.

Volite li L'Erbolario parfemske kremice? Jeste li probali nešto iz linije Iris?


1 komentar:

  1. Prošlo ljeto sam koristila njihovu kremu za tijelo, ali se ne sjećam točnog naziva, znam da je pakiranje bijele boje 😂 ostala mi je u dobrom sjećanju tako da ću svakako ovu imati na umu za kupovinu 😀

    OdgovoriIzbriši