utorak, 12. ožujka 2019.

Vječni favoriti


Svi koji čitaju moj blog te me prate na društvenim mrežama ove su proizvode već vidjeli u mojim new in i empties postovima. Riječ je o proizvodima koje volim te koje kupujem iznova i ne znam koliko sam tubica, bočica i teglica potrošila. Uglavnom, to bi bili moji vječni favoriti pa sam tako i nazvala ovaj post.

Spomenula sam već da bi osobi koja je izmislila suhi šampon trebalo podići spomenik, a to jako dobro razumiju osobe kojima se brzo masti kosa, posebno ako imaju malu djecu pa je pranje kose luksuz. Isprobala sam sve na našem tržištu i Batiste mi je definitivno broj jedan. Najdraži su mi Cherry varijanta (recenzija) i Brilliant Blonde te ih kupujem i trošim naizmjence.

Još jedan proizvod za kosu se našao na ovoj listi, a to je Gliss regenerator u spreju. Moja kosa se jako mrsi i petlja te joj običan regenerator nije dovoljan. Iskreno, ne znam kako bi se počešljala bez Gliss spreja. Probala sam skoro sve varijante i dobri su mi svi te svaki put kupim neki drugi jer on traje mjesecima pa da ne dođe do zasićenja.

Roll on dezići su mi omiljeni i njih stalno koristim, ali ovaj Nivea Powder Touch sprej je savršen. Volim taj puderasti miris te kako je nježan na koži, a opet učinkovit.

Olival IntimCare Sensitive sapun za intimnu njegu s nevenovim uljem i mliječnom kiselinom (recenzija) koristi već godinama i odličan mi je, nježan, ne isušuje intimno područje, a lijepo opere i ukloni neugodne mirise.

Probala sam skoro sve termalne vode na našem tržištu, no Avene mi je pojam za termalnu vodu i uvijek ću nju izabrati. Savršena za osvježiti lice u svim prigodama, a najdraže mi je pakiranje od 50 ml jer mi ne zauzima puno mjesta u torbici i mogu je uvijek nositi sa sobom.

Maskaru i šminku s očiju skidam isključivo dvofaznim odstranjivačima jer mi se to pokazalo kao najučinkovitije sredstvo s kojim bez puno trljanja po očima uklonim svu šminku. Mixa dvofazni odstranjivač mi je najdraži, a više možete pročitati u jednom starom postu (klik, klik) gdje sam usporedila nekoliko dvofaznih odstranjivača.

Kod pilinga za lice radije biram one kemijske, no Olival piling s uljem smilja mi je toliko dobar da nemam potrebe probati neki drugi (recenzija). Blag je, a opet učinkovit sa sitnim zrncima koštica masline i marelice te ga koristim i za piling usana.

Mislim da je Bocassy postao moj zaštitni znak koliko hvalim njihove kreme. Obožavam taj brend, a kreme za lice su im savršene. Iako mi je Max Moisturizer (recenzija) nešto draža od ostalih, nećete pogriješiti ukoliko izaberete bilo koju.

Koliko god se trudila naći neku jeftiniju okoloočnu kremu koja bi mi odgovarala to je nemoguća misija. Clinique All About Eyes Rich (recenzija) ne zovu uzalud kultnom kremom. Obožavam je!

Imam izrazito zahtjevne usne i nema balzama koji nisam probala, ali ovaj Nuxe Reve de Miel (recenzija) je broj jedan. I to baš ovaj u teglici. Koristim ga kao dio noćne njege tako što prije spavanja usnice obilno namažem te kao podlogu tekućim mat ruževima. Na fotografiji je ova nova verzija koja je obogaćena s 25% više shea maslaca, iako ja nisam primijetila neku razliku između nove i stare verzije. Meni su obje jednako savršene.

Sad kad ste vidjeli moje favorite, miljenike, proizvode bez kojih ne funkcioniram, pišite mi koji su vaši.

4 komentara:

  1. Imamo dosta zajedničkih favorita: Olival piling i IntimCare sapun, Nivea dezodorans, Gliss regenerator u spreju (trenutno mi je naj neki rozi), Mixa dvofazni skidač šminke. :) Imam i Batiste, ali njega ne volim baš koristiti jer me uvijek svrbi vlasište tak da je rezerviran samo za ekstremno hitne situacije :D Još neki od mojih favorita su: Byphasse tonik, Balea Erfrischendes WaschGel, Gliss maske za kosu koje koristim umjesto regeneratora, L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew dnevna i noćna krema, Wet n Wild PhotoFocus Eyeshadow Primer, Carmex balzam za usne...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od tvojih favorita sam koristila Byphasse tonik i odličan je, no onda sam se navukla na hidrolate pa su tonici pali u drugi plan, a Carmex balzam za usne je genijalan, posebno ljeti kad taj mentol lijepo hladi usnice :)

      Izbriši
  2. Batiste zakon. Obožavam ga. Ostalo nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam baš puno šampona za suho pranje, no Batiste je savršen :)

      Izbriši