petak, 24. siječnja 2014.

Garnier Perfect Blur


Ni ja, kao ni mnoge djevojke, nisam mogla odoljeti novitetu iz Garniera. Perfect Blur izazvao je pravu pomamu, što zbog svoje girlish ambalaže, što zbog obećanja koja su nam dali u Garineru. U nastavku posta pročitajte jesu li njihova obećanja ludom radovanja, ili ima nešto u njima.



Garnier Perfect Blur dolazi u roza kutijici u kojoj se nalazi blijedo roza tuba od 30 ml čiji se sadržaj mora potrošiti u osamnaest mjeseci. Cijena ovog noviteta je 79,90 kn, a ja sam ga ulovila na akciji u DM i platila 59,90 kn.

Što je Perfect Blur? U Garnieru kažu da je to baza za zaglađivanje s optičkim učinkom koja u sam pet sekundi djeluje na bore, nepravilnosti, pore te ostavlja mat, mekan i baršunast osjećaj na koži.

Postoj i upute za korištenje prema kojima se tuba treba protresti prije uporabe i nanosi na cijelo lice nakon dnevne kreme. Držala sam se uputa :)



Perfect Blur ima jedva primjetan miris i tekstura mu je neobična. Kada se istiska iz tube tekstura je sirasto pjenasta i dovoljno je sasvim malo da bi se prekrilo cijelo lice. U dodiru s kožom kao da se ta sirasto pjenasta tekstura pretvara u prah. Lijepo se nanosi na lice koje jako brzo (nisam štopala jel točno pet sekundi) izgleda ujednačeno i ljepše, ima onaj mat efekt koji obećava Garnier i koža je baršunasta i mekana pod prstima. Perfect Blur nije učinio čudo da su mi nestale mimičke borice oko očiju, ali vidljiv je učinak na pore koje izgledaju suženo i ispunjeno.


Prvi put kad sam koristila Perfect Blur na njega sam stavila tekući puder i nije mi to bila dobra kombinacija jer mi se nakon tri – četiri sata lice počelo sjajiti. Drugi put sam bila pametnija i stavila sam puder u kamenu koji mi je savršeno prianjao na Perfect Blur i lice mi je bez sjaja izdržalo cijelo radno vrijeme. Kada sam se spremala za večernji izlazak nanijela sam Perfect Blur na lice bez da sam prije toga nanijela kremu te sam na njega stavila BB kremu i to mi se također pokazalo kao dobra kombinacija jer je nakon nekoliko sati kad sam došla kući make up bio na svom mjestu, a lice mi se jedva uočljivo sjajilo.

Sastav: Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Silica (Nano)/ Silica, Isododecanee, Aluminum Hydroxide, Cl 77491/ Iron Oxides, Cl 77891/ Titanium Dioxide, Disodium Stearoyl Glutamate.



Kako nisam imala nikakva očekivanja kada sam kupila  Perfect Blur, nego je u pitanju bila čista znatiželja, jako sam se ugodno iznenadila ovim proizvodom koji je odlična baza i lijepo ujednačava, sužava pore i matira moje lice te ga ostavlja glatkim i mekanim.


Jeste li probale Perfect Blur? Kakvi su vaši dojmovi?

32 komentara:

  1. Probala sam jučer u dm-u, kako je to meeeekano i baršunasto na ruci, predobro, i sve moje žilice na ruci su nekak nestale, baš na tom namazanom dijelu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. mislim da je prerano za neke ozbiljne dojmove jer ga koristim tek tjedan dana, ali sviđa mi se kako popuni pore i zagladi lice, makar meni po pitanju matiranja i nije nešto genijalan... sve u svemu, za te novce je dobar proizvod :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, za te novce je odličan :) Meni za sad odgovara, nije mi izazvao nered na licu i drži mi pod kontrolom moju masnu kožu, što mi je dovoljno da me zadovolji :D

      Izbriši
  3. Baš mi liči na NYX, pore filler... jedva čekam da dođe kod nas u BiH... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala NYX pore filler, iako ga svi hvala, ali budem :)

      Izbriši
  4. Ova recenzija je tako super da mislim da ću si kupiti ovo! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimljivo. Zainteresirana sam :D Trebalo bi mi nešto da mi popuni te tvrdoglave miniborice kod očiju i usana.

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro zvuči, no preskačem. :D Garnier i ja se ne volimo, uvijek reagiram na njihove proizvode. :/ No drago mi je da ti je ova baza super. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Izgleda da Garnier ima neki sasrtojak koji ti ne odgovara. Ni ja baš ne ljubim njihove proizvode no ova baza mi je super :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Budući da sam pronašla svoj HG primer, ovo preskačem :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Za te pare je ludilo, da je skuplji - ne bi valjalo! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Moglo bi se probati, nadam se da ce i kod nas doci sa nekom akcijom na pocetku heh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno će biti akcije, kako bi drugačije privukli kupce, znaju oni da mi žene volimo akcije :)

      Izbriši
  11. joj ne znam, ja bih ga isto uzela više iz znatiželje nego što bih ga išla ciljano kupiti, pa sad nekako, iako je odlična ova tvoja recenzija, nije me nešto osobito zainteresiralo da ju ipak kupim. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budeš imala prilike probaj uzorak, možda ti se svidi :D

      Izbriši
  12. Jako mi je jako drago što je stigao ovaj novitet i što je u drogerijama, iskreno stvarno već dugo razmišljam o dobrom primeru, a ovaj zvuči super! Šteta jedino što ga nisam ulovila kad je bio na akciji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba pratiti, možda opet bude snižen :) Ti si masnokožac kao i ja, tako da bi ti trebao odgovarati :)

      Izbriši
  13. Ni meni Garnier ne odgovara licu, mada si me sada namamila da ovo čudo probam, vidim da je dosta hvaljen :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj uzorak pa ćeš vidjeti. Mene je oduševio :)

      Izbriši
  14. Po super cijeni si ga ulovila.
    Cini mi se jako dobar omjer cijene i kvalitete, svakako cu ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ja sam razmišljala dali da ga kupim ili ne ali nakon ove recenzije definitivno če biti moj :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Joj kod nas ga još nema, a baš me zanima skroz!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ajmo, prste u zrak kojima je Blur izazvao akne na licu nakon x dana redovitog korištenja? Vlasnice masnih koža, javite se? Toliko silikona ni fuge na prozorima ne sadrže. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je što ti je izazvao akne na licu. Istina je da sadrži puno silikona, ali silikon je baza bazi za lice i tko zna da mi smeta silikon, ne treba koristiti takve baze za lice i potražiti one kojima je baza vosak :D

      Izbriši