četvrtak, 13. veljače 2014.

Apivita gel i tonik za čišćenje lica masne/ mješovite kože


Apivita proizvode sam dobila za Božić od dragoga i od tada ih koristim pa bi bilo vrijeme da o njima napišem koju rečenicu. U ovom ću postu pisati o gelu i toniku za čišćenje lica masne/mješovite kože s citrusom i propolisom.


Oba proizvoda dolaze u prepoznatljivoj smeđoj plastičnoj ambalaži te im je rok trajanja godina dana. Ne sadržavaju mineralna ulja, parabene, silikone, propilen glikol, nego inovaciju iz Apivite gdje je voda zamijenjena infuzijom zelenog čaja kako bi pojačala antiosidacijsko djelovanje proizvoda. Gel u svom sastavu ima 96% prirodnih sastojaka, dok tonik ima čak 98% iz čega vidimo da je riječ o stvarno kvalitetnim proizvodima.


Gel za čišćenje masne/mješovite kože dolazi u već spomenutoj plastičnoj bočici od 200 ml s pumpicom na vrhu. Osim divnog osvježavajućeg mirisa, ovaj gel me je oduševio svojom nježnošću prema licu. Gel ne sadrži SLES i SLS, ali se na licu lijepo zapjneni, skine svu nečistoću i višak sebuma s lica, a da pritom nije agresivan i ne isušuje kožu. Koristila sam ga svaku večer za skidanje šminke i nečistoća s lica. U uputama ne govore ništa o korištenju ovog gela za područje očiju, ja sam ga koristila i nije mi nadražio okoloočno područje, nego je lijepo uklonio čak i maskaru s trepavica. Jedna pumpica je dovoljna da bi se lijepo opralo cijelo lice i gle se dosta sporo troši. Ako ga koristite jednom dnevno (kao ja) potrajat će vam oko četiri mjeseca.

Sastav: Aqua**, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocopolyglucose Tartrate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-150 Distearate, Sorbitol, Polysorbate 20, Bisabolol, Ammonium Glycyrrhizate, Gliceryn, Propolis, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Panthenol, Capryloyl Glycine, Allantoin, Camelia Sinensis Leaf* , Citrus Medica Limonum Peel Oil*, Melaleuca Alternifolia Oil*, Juniperus Communis Oil, Butylene Glycol,Parfum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Alcohol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Green Tea Water 
* Certified Organic Cultivations




Tonik za čišćenje lica blag je prema koži kao i gel te ima ugodan osvježavajući miris. Koristila sam ga kao dio večernje njege lice, nakon umivanja gelom te prije nanošenja seruma. Dolazi kao i gel u plastičnoj bočici od 200 ml s pumpicom na vrhu pomoću koje se lagano dozira potrebna količina. Tonik je jako ugodan prema koži lica te je dobra kombinacija koristiti ga nakon gela za potpuno uklanjanje nečistoća s lica.

Sastav: Aqua**, Alcohol Denat., PPG-26-Buteth-26, Capryloyl Glycine, Panthenol, Aqua, Allantoin, Glycerin, Propolis, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Juniperus Communis Oil, Melaleuca Alternifolia Oil*, Citrus Medica Limonum Peel Oil*, Camelia Sinensis Leaf*, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Alcohol, Citric Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool. 

**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Green Tea Water 
* Certified Organic Cultivations



Apivita proizvode možete možete kupiti u ljekarnama koji drže ovaj brand, a cijena tonika i gela je oko 109 kn.


Kako vam se sviđaju ovi proizvodi? Jeste li probali nešto od Apivite?

Broj komentara: 12:

  1. Rado bih isprobala i nadam se da ce stici jednom na red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad budeš bila u prilici probaj, sviđat će ti se :)

      Izbriši
  2. Gel prvom prilikom apsolutno kupujem! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) vjerujem da će ti se sviđati i odgovarati tvojoj koži :)

      Izbriši
  3. Ja sam imala samo gel za sve tipove i jedan od najboljih koje sam koristila, ovaj tvoj dvojac nisam probala, nadam se da ćebiti prilike. Super recenzija draga .9

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Ovaj gel je trenutno moj broj jedan :)

      Izbriši
  4. Ovaj gel za umivanje mi je na WL :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je dugo bio na WL, a sad ne mogu zamisliti umivanje bez njega :D

      Izbriši
  5. nisam ove probala, ali bez tonika ne bih mogla zamisliti život ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Gel mi je bio na WL, pa sam onda htjela Nuxe, pa Aminogenesis pa sam na kraju uzela Alpha H umivalicu. :D No jednom ću je isprobati zasigurno. :) Tonike ne koristim, većina koje sam isprobala ostavljaju nekakav ljepljiv film na koži ili mi jednostavno ne pašu. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve ove umivalice koje si nabrojala su odlične i stvarno se teško odlučiti :) Mislim da još nisi pronašla tonik koji odgovara tvojoj koži, i ja sam dugo bila u potrazi za odgovarajućim :D

      Izbriši