petak, 28. veljače 2014.

New in #7


Veljača mi nije bila mjesec za velike shopinge, odnosno kupovala sam samo ono nužnu i na kraju mjeseca to je tek nekoliko dekorativnih stvarčica i nekoliko preperativnih. Mogu vam reći da sam baš ponosna na sebe što sam koliko – toliko ispoštivala svoju odluku :) Vezano uz kozmetiku, iznenadila su me dva paketića, no više o tome u nastavku posta. Osim kozmetike kupila sam si nekoliko knjiga i nešto odjeće.

Pa možemo krenuti redom, naravno prvo s kozmetikom :)


Ovaj mjesec sam kupila nešto više dekorativnih proizvoda jer sam ostala bez pudera i maskare.

Loreal False Lash Wings maskara, cijena oko 100 kn. Već dugo nisam imala Loreal maskaru pa sam se malo zaželila.

Bourjois Healthy Mix u nijansi 53 Light beige, 30 ml, cijena 99,90 kn. Prvi put sam kupila ovaj dobro poznati i hvaljeni puder pa ćemo vidjeti hoću li biti zadovoljna s njim.

Artdeco sjenila u nijansama 283, 290 i 527, 0,8 g, cijena 37 kn. Riječ je dvije lijepe ljubičaste nijanse koje na izgled imaju sitne shimmere, ali na očima daju jedan divan mat finish. Nijansu 527 koristim za popunjavanje obrva.

Artdeco rumenilo u nijansi 35, 5 g, cijena 65 kn. Volim Artdeco rumenila koja su pigmentarna i postojana, a ovo je jedna divna roskasta nijansa koja licu daje jedan lijep svježi izgled.



Afrodita 100% SPA piling za tijelo, 175 g, cijena 39,90 kn. Već hvaljeni šećerni piling divnog mirisa vanilije koji dobro obavlja svoj posao uklanjanja mrtvog sloja stanica epiderme. Više o ovom pilingu možete pročitati OVDJE gdje sam pisala o njemu usporedno s Ulola pilingom.

Pyrus Alga Mare Soft C serum za osjetljivu kožu, 30 ml, cijena 83 kn, no često ga se može naći na akciji i kupiti u pola cijene. Ovaj serum je od novijeg datuma u Pyrusu pa sam ga odlučila probati iz znatiželje jer sam s ostalim proizvodima iz te kolekcije dosta zadovoljna.

Babylove zaštitna kema za lice a avocadinom i uljem suncokreta, 75 ml, 12,90 kn. Kremica koja nimalo ne zaostaje za Hipp intenzivnom kremom, miris im je gotovo identičan, a razlika je u teksturi, Babylove krema je rjeđe teksture te zbog toga više odgovara osobama s masnom kožom.



Wet n Wild čuo moje kukanje koliko želim Comfort Zone paletu, te mi je poslao paketić s paletom i dva ruža: sedafastim u nijansi Breeze i mat u nijansi Stoplight Red. Ruževi su divni, ali paletu obožavam, a i uskoro će biti recenzija pa ćete sve moći pročitati.



Drugi paketić je Vichy. Odabrana sam u program 100 dana 100 žena gdje je na temelju specifičnih značajki sastavljena rutina potrebna za njegu moje kože koju sačinjavaju:
-      Aqualia Thermal krema
-      Aqualia Thermal serum
-      Purete Thermale njega za uklanjanje šminke 3 u 1




Kupila sam nekoliko knjiga iz biblioteke Knjiga dostupna svima.


J. R. Ward: Kralj srca, XIII nastavak serijala Bratstvo crnog bodeža. Lagano štivo o vampirima koji se bore za sudbinu svijeta.

Joseph Kanon: Istanbulski prolaz, priča o čovjeku koji je uvučen u početak Hladnog rata, o iznenadnoj ljubavi i strasti i o jednom gradu. Iskreno, ovu knjigu sam kupila sam zbog radne u Istanbulu jer se nadam opisima ovog divnog grada u kojem sam bila te me zanima kako ga autor knjige doživljava.

Lee Child: Usijanje, još jedan roman omiljenog mi Lee Childa kojem se jako veselim. Volim njegov stil pisanja i glavnog lika Jacka Reachera za kojeg je James Bond mala beba. Za sve one koji su samo gledali film s Tom Cruisom moram napisati da Jack Reacher nije nimalo nalik onom iz filma, a pogotovo ne Tomu Cruisu jer opis iz knjige je totalna suprotnost Tomu Cruisu i tko god da je radio taj film uništio je lik Jacka Reachera.

CJ Lyons: Linija života, knjigu sam kupila jer je okarakterizirana kao medicinski triler te jer je autorica radila kao pedijatrica na odjelu za hitnu medicinu. Ovo je njezin prvijenac, a kako ju je pohvalio moj omiljeni Lee Child vjerujem da je ovo roman vrijedan pažnje.


U H&M sam si kupila zebra majicu i hlače od umjetne kože koje sam dugo tražila i napokon sam našla one koje mi savršeno stoje.


Kao što sam rekla, ovaj mjesec nisam pretjerivala u kupovini. Držim se toga i u ožujku pa ćemo vidjeti kako će to ići :)


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što ste vi kupovali ovaj mjesec?

Broj komentara: 28:

  1. Divnooooo <3 sve mi se sviđa, al posebno me zanima serum :D Tereza

    OdgovoriIzbriši
  2. Super noviteti. :) Ja sam prekjučer kupila Afrodita piling i odličan je. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlične stvari :) pogotovo hlače i Artdeco rumenilo :D i knjige naravni :D :D
    Pyrus ima odlične stvari, ali nekako sam prestala naručivati od njih.. imaju mi odlične lakove za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! Ja povremeno naručim nešto iz Pyrusa, posebno me zanima kad izbace neki novitet :D

      Izbriši
  4. Wow super new in :) svidjet ce ti se Vichy krema sigurno ja imam nocnu verziju i obozavam je...i wet n wild je bas dragi brand, uvijek misle na nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Vichy kremu koristim oko tjedan dana i zadovoljna sam za sad, no prerano je još za dojmove :) Wet n Wild je predivan i baš ih volim :D

      Izbriši
  5. Lepo si se ti ponovila :)
    Zebrica je slatka, jedva čekam recenzije dekorative a za Vichy kažem blago tebi :D
    A, da, i knjige :) <3 L.

    OdgovoriIzbriši
  6. zebra <3
    krasne su ti stvarčice... ja sam od sutra dobra i bez nove dekorative ;)
    al' mi treba novi puder, javi kakav je bourjois ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S puderom sam u fazi testiranja, ali javim ti za koji dan kako sam zadovoljna :)

      Izbriši
  7. Meni je sve preee, ali ovaj piling Afroditin najviše. Obožavam vaniliju.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lijepi noviteti!

    Baš me zanima kakav će ti biti ovaj puder, ja isto razmišljam da ga kupim... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Bit će recenzija dok ga malo istestiram :D

      Izbriši
  9. sve mi je prekrasno! najradije bih ti ukrala knjige,majicu jer jako volim zebre i Afrodita piling koji već sto godina kupujem :D a nikako i da si kupim ovu prekrasnu plaeticu,jedan ruž imam i prezadovoljna sam! od Artdeco-a nemam još ništa,a ova ljubičasta sjenila su naprosto savršena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! S WnW paleticom sam prezadovoljna, moram i drugu nabaviti :D

      Izbriši
  10. I meni je sve predivno! Javi kakav ti je Afroditin piling :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Afrodita piling je odličan, jako sam zadovoljna s njim. Ako ga kupiš neće ti biti žao :D

      Izbriši
  11. Paleta ima jako lijepe nijanse, a moram primijetiti da i ovo malo crvenog ruža što vidim čini se obećavajuće :D
    Koliko sam samo puta pohvalila i poželjela sve najbolje osobi koja se sjetila ovog "Knjiga dostupna svima" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He,he, napravit ću poseban post o WnW ruževima :) Potpisujem što kažeš za osobu koja se sjetila KDS, volim te knjige i volim što su jeftine :D

      Izbriši
  12. I ti isto imaš taj Afrodita piling, pa svi ga imate osim mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne sumnjam ja da ćeš uskoro i ti biti vlasnica Afrodita pilinga :)

      Izbriši
  13. Super noviteti, lajkam hlaće!! Ovaj Vichy 3u1 mi je jedan odboljih proizvoda za čišćenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Za sad sam zadovoljna s Vichy 3u1, ali još je uvijek u fazi testiranja :D

      Izbriši
  14. Ijuuu, hlače! Joj i ja sam ih htjela :D. ali pričekat će drugu sezonu. Raspametim se kad vidim skaj i gumirane tkanine, lol. Ovaj nastavak Bratstva sam i ja kupila. Čini se da su čuli kako ih psujem svaki put kad ne mogu naći prvi ili drugi dio jednog nastavka pa ih napokon odlučili tiskati odjednom :D I radi toga sam jaaaaako sretna. Jedino me živcira što mi kolekcija neće biti sličnih debljina knjiga :D.
    Super shopping! Najviše mi se sviđa WnW paleta i Artdeco rumenilo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napokon sam nabavila hlače od umjetne kože koje mi dobro stoje i baš sam sretna zbog toga :) Falilo mi je BCB, no sad će ih valjda sve objaviti, te knjige su mi totalno zarazne i ne ispuštam ih iz ruku dok ih ne pročitam :)

      Izbriši