nedjelja, 16. ožujka 2014.

Avon Beauty Blog Day 2014.


Sada kada sam se odmorila, naspavala i složila sve dojmove u glavi od jučerašnjeg prekrasnog dana, želim vam prenijeti svoje dojmove s Avon Beauty Blog Day 2014. Prije svega moram pohvaliti organizatorice s online beauty magazina Ogledalo Anu Popović Kišur i Mirelu Vrbanc što su okupile beauty blogerice Hrvatske i omogućile nam ovo lijepo druženje. Glavi sponzor ovog događaja bio je Avon, ali u projekt su se uključili i brojni drugi partneri. Ovo je drugi po redu Beauty Blog Day i održavao se u restoranu Maksimir u Zagrebu.




Bilo mi je divno upoznati kolegice blogerice i napokon spojiti lice s imenom i blogom i vidjeti da su to prekrasne djevojke koje vole iste stvari kao i ja – kozmetiku.

Uz edukaciju za nas blogerice, bili su prikazani rezultati anketa koju su popunjavale čitateljice beauty blogera i sami beauty blogeri i mene je jako razveselio jedan podatak vezan uz beauty blogere koji kaže da nakon grada Zagreba (38%) najviše beauty blogera živi u Osječko – baranjskoj županiji (12%) na što sam kao Slavonka jako ponosna :)

Avon i Vichy imali su kratke prezentacije svog brenda, a nakon toga bila je otvorena diskusija Beauty brendovi (predstavnice Avona i Vichya) vs. Beauty blogerice (predstavnica Maruša s bloga Beauty Blogette).




Iz ovoga ispada da smo se samo educirale, ali nije to sve, imale smo dosta vremena za druženje, upoznavanje s proizvodima beauty partnera i naravno divne slastice i ručak.
Sad kada pregledavam slike vidim da puno toga nisam uslikala, ali nemojte mi zamjeriti, bila preuzbuđena upoznavanjem s kolegicama blogericama da sam zaboravila da imam fotoaparat u torbi.




Moram se pohvaliti kako sam bila jedna od pet sretnica koja je ispod svoje stolice pronašla koferčić s Essie lakićima. Stvarno sam se razveselila i iznenadila jer inače nisam baš poznata kao srećković, ali možda sad dolazi vrijeme kad će i meni krenuti :) Riječ je o šest lakova proljetne kolekcije 2014. koja će uskoro doći u naše trgovine.



Najzanimljiviji trenutak bio je proglašenje najbolje beauty blogerice 2013. Najbolja beauty blogerica 2013. je draga Martina s bloga DearSkin čiji blog osobno jako volim. Martina bravo :) i ovom prilikom ti od srca još jednom čestitam!


Nakon proglašenja sladili smo se predivnom tortom i sladoledom te nazdravili šampanjcem.




Kući smo se vratili punih ruku proizvoda beauty partnera i veselim se testiranju i recenzijama koje slijede :)



Za kraj jedna fotografija s blogericama Beauty corner by Iveee i Art of Beauty.


Sve u svemu bio je to prekrasan dan. Nije mi žao ni buđenja u 3,30 da bih stigla na autobus, ni četiri sata truckanja u busu jer sam upoznala puno prekrasnih djevojaka s kojim sam se lijepo družila i sve što mogu reći: „Djevojke, drago mi je što sam vas napokon upoznala i vidimo se, ako ne prije, onda za godinu dana na istom događaju“.

Broj komentara: 36:

  1. Bilo nam je lijepo, baš mi je jako drago da smo se upoznale.. Ja mislim da je to trebalo trajati barem 3 dana pa bi onda mogle i sjesti i dobro se napričati, ovako je sve bilo nešto na brzinu.. Čekamo te Essieće vidjeti na blogu hihi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što smo se upoznale i definitivno je prekratko trajalo. Nadam se da će biti prilika za jednu kavicu :)

      Izbriši
  2. Baš mi je preprepredrago šta smo se upoznale! :D Sretnice jedna najobičnija s tim Essieićima, ima da manikure budu "fantazija"! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što smo se upoznale i uživo imaš još ljepšu kosu nego na slikama. Potrudit ću se da manikure budu "fantazija" ;)

      Izbriši
  3. Baš mi je drago da smo se upoznale!!! I neka si ti pokupila Essieje sretnice jedna! I ja bih još koje blogodruženje da ne moramo čekati idućih godinu dana...možda se i ukaže prilika :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mikka i meni je drago :) Godina dana je preduga i slažem se da takva druženja trebaju biti češća :D

      Izbriši
  4. Bilo nam je super i jedva čekam neko slično druženje blogerica :D
    Žao mi je što nisam uspjela upoznati sve curke, ali dobro bit će i za to prilike..
    Essie lakići su nam predivni :D ja ih cijelo jutro samo gledam i divim im se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo nam je predobro i trebalo bi tako češće :D Hihi, mi smo stvarno sretnice :D I ja svoje lakiće samo gledam, koferčić mi stoji otvoren na stolu i malo malo škicnem. Sutra ću složiti lakiće na mjesto gdje idu, a danas ih još gledam :D

      Izbriši
  5. bilo vam je stvarno lijepo, vidim po slikama :)
    čestitkeee na Essie lakovima, ti si baš zaslužila, već se veselim tvojim manikurama proljetnim
    nadam se da ćemo se nagodinu upoznati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na čestitkama i ja jedva čekam da počnem raditi manikure s novim lakićima :D Bilo nam je prekrasno i žao mi je što nisi bila, ali se nadam da će biti još ovakvih događanja i da ćemo se upoznati :)

      Izbriši
  6. A ti si jedna od sretnica koje su dobile lakiće! Zavidim ti :D Ali neka, sad ćemo gledati manikurice ;) p.s. nisam zaboravila za onu kavicu u Osijeku :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam jedna od sretnica i još uvijek se čudim, izgleda da me nešto krenulo :D Važi za kavicu, obavezno se javi kad dođeš :)

      Izbriši
  7. Divno vam je bilo...zavidim :) Posebno na Essie lakićima i punoj torbici :D Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da bilo nam je predivno. Lijepo je napokon povezati lik s imenom i blogom, a darovi partnera su divni :)

      Izbriši
  8. Joooj, ja bi da je jučer...baš nam je bilo lijepo... :) I jako mi je drago što smo se napokon i upoznale... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da se može vratiti sat unazad pa sve ponoviti, bilo bi divno :) I meni je jako drago što smo se upoznale i družile ;)

      Izbriši
  9. Hvala ti na super ostvrtu na jučerašnje događanje i drago mi je da smo se upoznale. Uživaj u Essie lakićima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je jako drago što smo se upoznale i hvala na divnoj organizaciji i ideji okupljanja beauty blogerica Hrvatske :) Uživat ću u lakićima :D

      Izbriši
  10. Nisam te upoznala, ali za sve postoji sljedeći put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao što se nismo upoznale, ali sljedeći put sigurno hoćemo :D

      Izbriši
  11. nice event :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. drago mi je da smo se upoznale :)))
    i slažem se s curama da bi to trebalo trajati jedno 3 dana da stignemo sve malo više popričati i sve se upoznati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što smo se upoznale, ali mi je žao što nismo stigle malo više popričati, ali idući put ćemo to ispraviti :D

      Izbriši
  13. Odličan izvještaj i čestitke na osvojenom koferčiću. :) Jedva čekam vidjeti sve te boje u akciji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Lijepo si zastupala nas blogerice :) Bit će proljetnih manikura ;)

      Izbriši
  14. Super ste se provele! Meni je jako žao što nisam bila i da znaš da ste mi bile u mislima, ti i još neke kolegice koje bih rado upoznala, ali dogodine nadam se :*
    A pokloni su divni.. Pogotovo kovčežić s lakovima. Savršeno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo nam je predivno i žao mi je što nisi uspjela doći, ali nadam se da će biti još prilika za upoznavanje i druženje :D

      Izbriši
  15. Bilo mi je jako drago što smo se upoznale i ovo je stvarno bilo predivno druženje! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što smo se upoznale i bilo je lijepo druženje, samo je kratko trajalo ;)

      Izbriši
  16. Ti si bila među prvima koje sam upoznala i baš mi je drago zbog toga :) Uopće se neću prisjećati kad smo Marija (ONAlove) i ja stigle na mjesto 'zločina' i nismo znale kud bi sa sobom, ko izgubljene ovčice haha...al' kak je vrijeme odmicalo atmosfera je bila sve opuštenija i na kraju nam je bilo odlično :)
    I da, lijepe slikice, a na koferčiću zavidim :P Jedva čekam vidjeti lakiće u akciji ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je drago što smo se upoznale :) Znam sve, i ja sam se osjećala totalno izgubljeno kada sam stigla, još kad sam vidjela da se većina djevojaka poznaje, ali eto upoznale smo se i sad jedva čekam ponovno druženje :D

      Izbriši
  17. odličan post, odličan događaj, zavidim na lakićima i naravno da mi je drago da smo se i upoznale, nadam se pri idućem druženju razmijeniti koju riječ više :D
    p.s. trebalo bi zbilja pokrenit inicijativu da bb day preraste u bb vikend :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da, BB vikend bi bio taman zadovoljavajući, onda bi imale dovoljno vremena za upoznavanje i druženje :D

      Izbriši
  18. Wow u 3:30 buđenje svaka čast :D Odličan post

    OdgovoriIzbriši