srijeda, 23. travnja 2014.

Vichy program 100 dana - 100 žena


Kada je Vichy predstavio svoj program 100 dana – 100 žena, odlučila sam se prijaviti tako što sam ispunila upitnik i napravila dijagnozu te tako saznala koja je rutina potrebna za postizanje moje idealne kože. U Vichy programu najviše me je privukla sintagma idealna koža jer smatram da nema idealnog, nego samo onog čemu mi kao pojedinci težimo i upravo me taj individualan pristup oduševio.

Ako vas zanima koja je vaša dijagnoza kože, možete ju napraviti na klikom na ovaj link ili u ljekarni. Dijagnoza se radi tako da priložite svoju fotografiju na kojoj sami kreirate svoju idealnu kožu i procijenjujete utjecaj vašeg stila života na vašu kožu. Na osnovi toga vam stručnjaci iz Vichya sastave proizvode  koji se sastoje od tri koraka: čišćenja, transformacije i njege.


Što je za mene idealna koža?
Idealna koža je ujednačena, bez proširenih pora i nepravilnosti, koža koja ima zdravi sjaj, dok je moja koža masna sklona dehidraciji s proširenim porama u kojima se nakuplja sebum.

Moja dijagnoza:

1. KORAK: ČIŠĆENJE
Vichy Purete Thermale njega za čišćenje 3u1*
Kako je čišćenje osnova lijepe i zdrave kože Vichy mi je preporučio njegu za čišćenje koje sadrži tri proizvoda u jednom: mlijeko, tonik i njega za uklanjanje šminke s očiju. Proizvod nije potrebno ispirati te ne ostavlja masan trag, a čini kožu svježom i mekanom. Za ovaj proizvod mi je trebalo vremena da se naviknem jer sam tip koji se obavezno umiva nakon čišćenja lica, a s ovim proizvodom to nije potrebno.

2. KORAK: TRANSFORMACIJA
Vichy Aqualia Thermal serum*
Riječ je o serumu za hidrataciju koji smiruje i jača otpornost kože. Nanosi se na čistu kožu prije nanošenja kreme. Serum se brzo upija u kožu, ne ostavlja masni trag i pruža koži dugotrajnu hidrataciju.

3. KORAK:
Vichy Aqualia Thermal bogata njega*
Iskreno, kada sam dobila ovu kremu jako sam se iznenadila s obzirom da je ona namijenjena suhoj i osjetljivoj koži, dok je moja masna. Ali našla sam idealno rješenje za njezino korištenje te sam ju koristila kao noćnu kremu i to se pokazalo kao pun pogodak. Ujutro sam se budila s mekanom, nahranjenom i hidratiziranom kožom.
Kako sam negdje na pola puta do postizanja svoje idealne kože (danas mi je 57 dan) napisala sam ovaj post u kojem bi vas upoznala s programom u kojem sudjelujem, a na kraju programa, nakon 100 dana, napisat ću recenzije predstavljenih proizvoda i podijeliti s vama jesam li blizu postizanja svoje idealne kože.


Jeste li već napravile dijagnozu svoje kože? Što je za vas idealna koža?


*PR uzorak - proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 26:

  1. Sva tri proizvoda su moji favoriti, koristim skoro iste stvari s tim da je moja krema light.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam mislila da je moja krema light, no kad mi je bila prejaka, išla sam pronaći kutiju i skontala da je rich :D

      Izbriši
  2. Jako me zanimaju završni dojmovi, nadam se da ćeš biti zadovoljna postignutim :) Jel to znači da ne bi baš ništa osim ova tri proizvoda trebala koristiti ili...?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo bi trebala biti osnova njege lica, ali naravno da se može nadopuniti nečim što ovdje nedostaje, kao npr. okoloočna kremica, maska, piling.

      Izbriši
  3. ajde baš me zanimaju konačni dojmovi, obje koristimo aqualia thermal serum :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Purete Thermale čistač me najviše zanima! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. najviše me serum zanima :) moja koža je isto s proširenim porama u kojima se nakuplja sebum i još je sklona nepravilnostima :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serum mi je za sada super, a konačni dojmovi će biti na kad program završi :D

      Izbriši
  6. Baš me zanimaju konačni dpjmovi... Meni je baš žao što se nisam stigla prijaviti.. Sjetila se već dok je završilo.. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reći da sam se jako iznenadila kad mi je stigao mail da su me odabrali, jer sam se prijavila i zaboravila na to :D

      Izbriši
  7. Jako mi se svidja kako su zamislili to trazenje idealne koze, imam onaj prospektic koji smo dobili na bbday-u pa sam ga malo proucavala, htjela bi probati neke njihove proizvode jer su mi do sada odgovarali i bila sam zadovoljna normaderm linijom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je to odlična ideja, a Normaderm linija mi je također bila super :D

      Izbriši
  8. Ta njihova aplikacija za djagnozu kože mi je katastrofa, nije baš da se vidi razlika između prve i druge fotke :/ Bez obzira na to, jedva čekam dojmove o proizvodima i kako su djelovali na tvoju kožu, pogotovo serum ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda se ne vidi razlika između fotografija, ali mi se sviđa način na koji će preporučiti što je dobro za kožu, a pogotovo što se radi o individualnom pristupu :) I mene baš zanimaju završni rezultati :D

      Izbriši
  9. probala sam i dobro su pogodili moju kožu sa tom dijagnozom. No uglavnom ovi proizvodi nikako nisu za moju kožu :D ali me zanimaju rezulatiti nakon 100 dana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je sve individualno :) I mene jako zanimaju rezultati :D

      Izbriši
  10. Imala sam sva tri proizvoda i super su mi, iako mi je light verzija kreme još bolja. Čistilicu ću ponovno kupiti čim potrošim ovo što sad imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi meni više odgovarala light verzija, jer mi je ova rich prejaka za dnevnu kremu pa ju koristim kao noćnu :D I ja sam za sad zadovoljna proizvodima :)

      Izbriši
  11. Uuuuu najs! :D Ajde, baš me zanimaju konačni dojmovi na kraju! ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. odlični proizvodi - privlači me njega za čišćenje 3u1, iako ni ja ne bi izdržala bez umivanja nekog hehe
    i serum djeluje jako dobro
    nadam se da će ti pomoći ovi proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I je se nadam da će mi koliko toliko unormaliti kožu lica :D

      Izbriši