srijeda, 14. svibnja 2014.

New in #9

Ovaj post sam pripremila prije tjedan dana i nikako da ga objavim. U međuvremenu sam bila u Baškom Polju i sad sam došla kući pa mi treba malo vremena da se prilagodim na drugačiju klimu :)
Dok sam pokušavala uslikati što sam sve kupila u prošlom mjesecu, vani je opći potop. Kiša danima pada, vrijeme je tako tmurno da su mi fotografije ispale žuto jer su slikane pod umjetnim svjetlom, nadam se da nećete zamjeriti :) Prošli mjesec sam se u nekoliko navrata počastila divnim stvarima za Uskrs, a nisam mogla odoljeti dobrim popustima i akcijama pa sam opet kupila malo više nego što sam trebla, ali što je tu je :D


Essence bloom me up! tools kolekcija me je oduševila kao i gotovo sve djevojke svojim predivnim kistovima u bojama, tako da sam nabavila nekoliko stvarčica iz te kolekcije. Iz bloom me up! tools kolekcije kupila sam veliki kist za puder (26,90 kn), kist za rumenilo (24,90 kn), veliki kist za sjenilo (13,90 kn), dvostrani kist za obrve (22,90 kn) i uvijač za trepavice (26,90 kn).

S iHerba sam naručila dva Thayers tonika za lice: lavandu i breskvu i u jako kratkom vremenu sam ih zavoljela. Pakirani su u bočici od 355 ml za koje je potrebno izdvojiti 8,60$ što bi bilo oko 47 kn za jedan tonik, a to je po meni realna cijena za tako dobar tonik. Kad sam već naručivala s eHerba u košaricu sam ubacila i Cococare 100% coca butter koji koristim kao balzam za usne, a cijena za 28 g je 3,58$, što bi bilo oko 20 kn.

Delmerion webshop je oko Uskrsa imao akciju na Apivita proizvode i to 50% što je i više nego odlično, tako da sam to iskoristila i naručila nekoliko Apivita proizvoda. Naručila sam svoju HG umivalicu Apivita gel za čišćenje masne/mješovite kože s citrusom i propolisom (54,50 kn), Wine Eliksir kremu protiv bora za područje oko očiju i usana s pčelinjim voskom i crvenim vinom (147,50 kn) i promo pakiranje seruma 2x15 ml gdje je moj divni Radiance serum s borovnicom i vitaminom C i Anti – wrinkle serum s resveratrolom i vitaminom E (249,50 kn, što bi bilo 124,75 kn za jedan serum, a to je i više nego prihvatljivo za ove divne serume).

U Avon katalogu od prošlog mjeseca bili su fiksator u spreju (34 kn) koji sam jako željela probati, kao i njihovu hvaljenu bazu za sjenilo (29 kn) pa sam uz to još naručila nekoliko proizvoda. Tu se našao i hvaljeni serum za vrhove (25 kn), okoloočna krema s ehinaceom i bijelim čajem (19 kn) i  Hidrokolor Absolute ruž u nijansi Caring Coral (39 kn) koji u zadnje vrijeme stalno nosim i obožavam.

Kad su se gelovi za tuširanje La Petit Marseillais pojavili u DMu bila sam presretna jer sam čula toliko pozitivnih komentara za njih da sam se i prije korištenja zaljubila u njihovu ambalažu. Nakon što sam ih probala mogu reći da su mi oni najugodnije iznenadili i postali moj favorit za travanj. Od dosta različitih mirisa izabrla sam gel s mlijekom pamuka i maka i gel s biljnim mlijekom, ali planiram ih sve isprobati jer su kremasti i ugodni za tuširanje. Za 250 ml gela za tuširanje potrebno je izdvojiti 18,90 kn.

Garnier micelarnu vodu za čišćenje u pakiranju od 400 ml, cijena 39,90 kn kupila sam za probu jer iako ne skidam šminku micelarnom, volim uvijek imati jednu pri ruci da se nađe. Ulola maslac za tijelo od čokolade i naranče sam dobila od sestre, a Terra Naturi nektar za usne u nijansi plum od kume.


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

42 komentara:

  1. LPM tuširalice su predivne, i ja imam u planu da ih sve probam. Inače sam na šoping dijeti još uvijek, jer sam primijetila da imam dosta proizvoda kojima ističe rok za par mjeseci, pa sam odlučila sve to da potrošim, da ne bacam potrošeni novac. Mama kaže da je ponosna na mene :P
    Za Thayers tonike sam čula sam najbolje, ne znam zašto nijedan nisam prije naručila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam plan isprobati sve LPM tuširalice :D Bravo za šoping dijetu, ja se pokušavam stopirati, ali kad vidim nekakav dobar popust, ne mogu odoliti :D

      Izbriši
  2. Samo da te pitam, jesu li tonici po sastavu isti unatoć mirisu ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Osnovni sastav je isti (pročišćena voda, aloe vera, aloe barbadensis, hamamelis virginiana), dok je ostalo različito. Ovaj od breskve je prava mala voćna bomba jer sadrži cvijet naranče, kiwi, tangerinu i vitamin C, ali za razliku od ovog od lavande, sadrži i prirodno dobiven alkohol.

      Izbriši
  3. Ufffffffff majke ti mile :D Kako mi se sviđa sve, baš sve, a preparativa najviše!!! Tonici zvuče kao san snova! A za Apivitu si stvarno preodličan popust ulovila! Ja sam se častila za rođendan nenormalno, većinom nakitom s ebay-a tako da sam sad u korizmi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Znam ja da si ti ekspert za nakit :) Nadam se da će biti neki post o tome što si sve ulovila :)

      Izbriši
  4. Ovi Thayers tonici se stalno pojavljuju na sve strane, hoćeš pisati recenziju kad ih dobro isprobaš, pretty please? :) I nestrpljivo čekam utiske za crveni serum, nadam se da će biti pun pogodak kao zeleni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će recenzije tonika, samo dok sve zbrojim u glavi :D Nisam još probala crveni serum jer dovršavam otvorene serume, ali i ja se nadam da je kao zeleni, a ne kao plavi :D

      Izbriši
  5. Svidja mi se sve sto si kupila a i tako divno izgleda sve zajedno na slici, sareno i lijepo :-D

    OdgovoriIzbriši
  6. Super proizvodi! Stvarno si naišla na odličan popust za Apivitu, bila bi prava šteta da ga nisi iskoristila! Thayers tonici su i meni na listi, još otkako je Sara pisala o svom :) LPM tuširalice su i meni pravo otkriće, vidim da imamo sličan ukus u mirisima, ja sam sebi isto za početak uzela ovu od pamuka i maka, a mislim da ću odmah nakon nje isprobati ovu od mlijeka ili možda o naranče, ma svi me privlače osim vanilije jer nju baš ne volim previše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja još uvijek ne mogu vjerovati da tako divne tuširalice imaju tako povoljnu cijenu i planiram ih također sve isprobati, a vaniliju ću preskočiti jer ni ja nisam ljubitelj vanilije :D Stvarno imamo sličan ukus u mirisima :) O Thayers tonicima maštam otkad sam prvi put čitala o njima kod Girl in Berlin i sad sam se napokon odlučila naručiti :)

      Izbriši
  7. Svidjaju mi se, Apivita posebno, serume bi si i ja uzela odmah bez puno razmisljanja :) stvarno lijep new in! garnier micelarna mi je odlicna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apivita serumi su stvarno bili jako povoljni, nadam se da će opet biti takvih akcija :D Garnier micelarna mi je stvarno dobra, iako baš nisam ljubitelj micelarnih :D

      Izbriši
  8. uf sad si me zainteresovala za losione za lice, nisam dugo švrljala po Iherbu, eehehe odoh upravo :) hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isplate se kupiti, samo je gnjavaža naručivanje internetom pa dok stignu... :D

      Izbriši
  9. Predivan shoping :)) Neću prežaliti što nisam ulovila Essence kistove:( Apivita me tolikooo mami, a nikako da dođe na red. Baš me zanima kakvi će ti biti serumi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Ja se još uvijek nadam da će Essence kistovi opet doći u prodaju jer ih toliko cura želi, a i ja bih uduplala kist za rumenilo i puder :D

      Izbriši
  10. Lijepo si se počastila. :) Nadam se da će biti recenzija tonika.. :) Ja sam kupila Essence kistove za oči, al moram priznati da nisam baš oduševljena njima. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će recenzije tonika, dok malo sredim dojmove :) Imam samo zeleni Essence kist i za sjenilo je katastrofa, ali mi je dobar za nanošenje baze za sjenilo iz teglice i za pokupiti ostatke seruma za lice iz bočice :D

      Izbriši
  11. Većina noviteta je baš po mom ukusu! :D Mogla bih prepisati skoro cijeli post, no izdvojit ću samo iHerb narudžbu, Apivita čistilicu. Sa ovim Avon ruževima me stalno mamite, a ja kao još uvijek odolijevam. :D Ja sam dobila Avon bazu ali nisam još isprobala, baš me zanima kakva je s obzirom na sve pohvale. Marseljezić sa mlijeko i meni božanstveno miriši, a zanima me kakav ti je ovaj Terra naturi nektar za usne, znam da sam ga škicala kad sam bila u Mulleru ali nisam na kraju uzela. I slažem se da je baš dobro imati micelarnu uvijek, iako ja malu prednost dajem mlijeku za uklanjanje make upa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam opet tip za skidanje make upa umivanjem, a mlijekom ili micelarnom dovršim taj proces :D Terra naturi nektar mi je ok, ugodan je na usnama, ali ne traje dugo i ponaša se kao sjajilo :D Avon baza je jako dobra, baš mi se sviđa :)

      Izbriši
  12. Wow! Sve mi se sviđa!Sve! Essence kistove nažalost nikako ne mogu pronaći. Sve rasprodano! :-( Sviđaju mi se ove šarene ambalažice. Fotkice su baš kul ispale, ne brini. Marseljezići su mi zapeli za oko i čine se super! Ja sam luda za tuširalicama! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš probati Marseljeziće, jako su dobri :) Ja se još nadam da će se Essence opametiti i ostaviti kistiće još neko vrijeme u prodaji, kad se tako dobro prodaju :D

      Izbriši
  13. Družina super izgleda :) Iako nemam naviku koristiti tonik, ove imam želju probati. Nisu skupi, a dosta su hvaljeni. Tipkaj recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ići će recenzija uskoro dok malo sredim dojmove :D

      Izbriši
  14. mene je isto kupio izgled tusiralica :) Ove tonike pikiram vec dugo, ali me uvijek odbija kupnja na iherbu jer nemaju paypal, vidjet cemo koliko cu uspjeti odoljevati :D Stvarno ih zelim probati vec dugo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tuširalice su u tako cool old school ambalaži da im ne možeš odoljeti :) I ja sam dosta dugo odustajala od kupovine jer nemam paypal, a onda sam si otvorila žiro račun samo za kupovinu preko interneta :)

      Izbriši
  15. Predivno! Da sam bar znala za taj popust na Apivitu, kmee :( Thayers volim, isto ako i Garnier micelarnu :) Jel znaš možda gdje još ima ovih Essence kistova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko znam nema više Essence kistova jer su bili dio LE kolekcije i kako su došli u trgovine, tako su se rasprodali, što je šteta jer su cure poludile za njima te se nadam da će se vratiti u trgovine :D

      Izbriši
  16. Mami me da kupim nešto sa Iherba, ali se plašim da mi ne stigne paket. Još nemaju mogućnost vraćanja novca ako ne stigne. Moraću jednom da prelomim. Naravno i mene zanimaju tonici :)
    Divne stvari si nakupovala. Jedino što sam koristila je Garnier miceralna i odlična je za sada :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam imala taj problem s IHerbom, a onda sam ga prelomila i drago mi je jer sam došla do predivnih tonika :) I ja sam ovako na prvu zadovoljna s Garnier micelarnom :)

      Izbriši
  17. odličan new in, stvarno imaš jako lijepe nove stvari :D
    voljela bih isprobati La Petit Marseillais gelove za tuširanje i Ulola maslac za tijelo od čokolade i naranče :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D LPM tuširalice su predivne, moraš ih isprobati, one su moje najugodnije iznenađenje ovaj mjesec :)

      Izbriši
  18. ajme Apivita <3
    tonici me jako zainmaju, a LPM obožavam <3
    ovaj cvijet maka moram kupiti :)

    divni noviteti stvarno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Cvijet maka je predivan, kao i ovaj mliječni, ne mogu odlučiti koji mi je bolji :D

      Izbriši
  19. Uh, predobro mi je sve :)) Ovi gelovi za tuširanje izgledaju jako interesantno. Uvijek odobravam ambalažu koja se može okrenuti naopako kad je proizvod pri kraju. Kistovi su mi isto divni. Planirala sam kupiti neki pa je onda ispalo da su rasprodani, a istovremeno sam otkrila da bih radije kupile neke eBay kistove u kompletu pa mi sad i nije žao što sam ih propustila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će tebe najviše privući tuširalice :D LPM gelići su odlični, sviđat će ti se i povoljni su :) Vidjela sam ja da si postala pravi ekspert u naručivanju s eBaya, što mi je odlično :D Naručila sam i ja komplet kistova s eBaya i čekam da mi stignu te me baš zanima kakvi su :D

      Izbriši
  20. Puno krasnih stvari! Dijelim oduševljenje Essence Bloom Me Up kistovima, Thayers tonicima, volim i Avon serum za vrhove, a rado bih isprobala Les Petit Marseillais tuširalice :) ovaj Cocoa Butter isto imam ali ne znam što bih s njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cocoa Butter koristim kao XXL balzam za usne i za tu svrhu mi je genijalna jer mi lijepo nahrani usnice :D Probaj LPM tuširalice, od svih noviteta, one su me najugodnije iznenadile :D

      Izbriši
  21. taman mi se srce umirilo jer sam se uvjerila da kad već nisam ulovila essence kistove da mi ni ne trebaju, a onda mi ti ovom fotkom vadiš mast ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, moram malo :D Stvarno se nadam da će ih Essence vratiti u prodaju, jer mi nema smisla staviti nešto kao LE, a toliko se prodaje :D

      Izbriši