subota, 24. svibnja 2014.

Nivea in - shower body milk smooth sensation

Ovo je moj prvi susret s regeneratorom za kožu i prvi put kad sam vidjela reklamu za njega, bila sam uvjerena da sam krivu čula kada su rekli regenerator, ali sada znam da je s mojim sluhom sve u redu :)


Nivea in shover body milk dolazi u tubici od 250 ml u kakvim inače dolaze regeneratori za kosu. Tubica je od čvrste plastike iz koje se lijepo može dozirati proizvod. Regenarator je namijenjen osobama sa suhom kožom i sadrži shea butter.

Na tubici se nalaze i upute za uporabu koje su jako jednostavne. Regenerator se nanosi nakon gela za tuširanje na mokru kožu i zatim se ispire ostavljajući kožu hidratiziranom i mekanom. Pogodno je za korištenje nakon depilacije.
Tekstura regeneratora je poput teksture gela za tuširanje, nije ni pregusta ni prerijetka, a miris je tipičan Nivea miris. Kada kažem tipičan Nivea miris, mislim na miris plave univerzalne Nivee, koja mi je ujedno i prva asocijacija kada pomislim na Niveu kao brend.

Prije nego što vam napišem svoje dojmove, moram reći da je moja koža tijela nije zahtjevna i da ovaj regenerator nisam koristila za vrijeme jako niskih temperatura i u sezoni najjačeg grijanja. Regenerator sam koristila u danima kada sam bila preumorna i nije mi se dalo mazati losionima za tijelo, što bi u prosjeku bilo nekoliko dana u tjednu, odnosno svaki drugi, treći dan, dok bi u ostalim danima tijelo hidratizirala losionima za tijelo. Kako sam ja osoba koja se voli mackati, Nivea in - shower body milk mi se pokazao kao dobra alternativa za dane kada sam bila preumorna ili nisam pronašla vremena za mackanje. Regenerator mi je lijepo hidratizirao kožu i zadovoljna sam ovim proizvodom te mislim da ga je dobro imati u rezervi za dane kada nismo raspoloženi za mazanje losionima za tijelo.
Sastav: Aqua, Cera Microcristallina, Paraffinum, Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco – Glycerides, Stearly Alcohol, Myristyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Carbomer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Aluminum Starch, Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Linalool, Alpha – Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.

Cijena Nivea in - shower body milk smooth sensation je oko 30 kn i može se pronaći u svim drogerijama i trgovinama koje drže Nivea proizvode.

Jeste li probali ovaj ili neki drugi regenerator za kožu? Kakva su vaša iskustva?



*PR uzorak

Broj komentara: 18:

  1. probala već prije i zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristila sam ga još prošlog leta i nastavila ovih dana, super mi je! Leti pogotovo kada su nenormalne vrućine pa mi se ne macka ništa posle tuširanja a koža vapi za nečim :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj koristim otkad sam ga dobila na BBD-u i super mi je. Pri kraju mi je, ali obavezno ću uzeti još jedan. I meni je u početku sve to s nazivom bilo prečudno, ali sad sam se navikla i postao je obavezni dio rituala. Lajk onome kome je ovako nešto palo na pamet!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za lajk :D I meni je bilo u početku neobično, ali sam jako zadovoljna :)

      Izbriši
  4. Još nisam probala, ali svakako ću uskoro. Nivea ili Balea, mislim da je tu negdje po učinku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam samo ovaj tako da ne mogu uspoređivati, ali čitala sam dosta pohvala o Balea regeneratoru :D

      Izbriši
  5. Nisam probala, ali zvuči super. Za razliku od tebe, lijena sam mazati se, iako imam 4-5 losiona i mlijeka. Volim ja njih, ali eto.. Morala sam si uvesti sistem trošenja da se naviknem i na taj korak nakon tuširanja i mogu reći da ide, osim ako sam u žurbi. Ovo se čini kao idealan proizvod za te situacije, kao i za nas lijene :D. Miris plave Nivee mi nije najdraži na svijetu, moram priznati :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je ovo pravi proizvod za tebe :D I ja jako volim miris plave Nivee, možda mi je zato ovaj regenerator toliko drag :D

      Izbriši
  6. još uvijek nisam isprobala ovaj regenerator, ali se čini odličan,,
    budući da za vrijeme vrućina, ne volim ništa mazati dodatno na sebe, a opet mi treba određena njega, dobro bi došao za tih dana, kako si i rekla :D
    isto tako volim sve što ima veze sa shea maslacem,, tako da ga moram isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Svuda gledam recenzije za njega i krajnje je vrijeme da ga i sama probam :) jako si lijepo napisala post! Ovo je bas ljetni proizvod, slazem se i s tobom i sa makeupandother kolegicom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! Je, baš je ljetni proizvod i mislim da nećeš pogriješiti s njim :D

      Izbriši
  8. Ja ga obožavam, ali moj muž još više! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš si me nasmijala :D Muževi bi sve samo da izbjegnu bezpotrebno mackanje :D

      Izbriši
  9. još ga nisam probala, ali za koju minutu baš budem ;)

    OdgovoriIzbriši