utorak, 17. lipnja 2014.

Avon balzami za usne u boji


Avon balzami u boji nisu nikakav novitet u Avonu, nego su već nekoliko godina u prodaji. Kako dolazi vrijeme ljetnih vrućina kada se make up topi na visokim temperaturama, ovi balzami su mi pravi spas za dnevni look, bilo da sam na plaži ili u šetnji gradom volim ih imati na usnama jer im daju jedan posebni touch.


Balzami dolaze u jednostavnoj bijeloj ambalaži od 3,6 g, dovoljno čvrstoj da se ne raspadne i otvori u torbici. Dolaze u tri nijanse bronze, pink i red. Puna cijena im je 39 kn, a često se mogu naći u Avonovom katalogu na popustu.

Danas ću vam pokazati dva balzama u boji koja imam: bronze i pink. Balzami nemaju miris,svjetle su boje i na prvu se ne vidi razlika između ova dva balzama. Kada ih stavite jedan pored drugog, vidi se razlika da jedan vuće na bež, a jedan na roza.


Na swatchu sam ih pokušala uhvatiti na ruci, gdje se vidi da je riječ o nježnim, jedva primjetnim bojama dok se na usnama vidi kako se lijepo presijavaju.

Lijevo bronze, desno pink

Bronze

Pink


Ovi balzami su hidratantni, imaju UV filter i lijepo štite usne i od sunca i od hladnoće. Kremasti su i lagani te nemate osjećaj da ih imate na usnama. Idealni su za sve koji ne vole ruževe, a žele nježnu boju na usnama.

Volite li balzame u boji? Imate li koji?



Broj komentara: 28:

  1. volim baby lips od Maybelline, u nijansi Cherry me :D
    ovi se čine kao oke go-to balzami, jer mislim da se nikome neda šminkati po vrućini, a i imaju UV filter :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim Rosal balzam u boji, ovi mi se ne sviđaju jer se ovoliko presijavaju :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam sva tri prije sto godina, sjećam se da su mi bili super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Davnih dana, sam imala ovaj rozi i za tadašnje pojmove ( bila sam još klinka) mi je bio odličan, ko zna kakav bi mi bio sada, vjerojatno ok, ništa spektakularno, a i ne sviđa mi se što se toliko presijavaju, al opet to je balzam, a veliki mu je plus uv zaštita :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih baš volim i volim što se presijavaju, pogotovo kad malo potamnim :D

      Izbriši
  5. Meni se nikad nije sviđao finiš ovih balzama i zato nikad nisam ni naručila :) Više mi se sviđa kako Rosal izgleda na usnama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš smo različiti, meni su ovi puno bolji od Rosala :)

      Izbriši
  6. ovaj drugi mi je lijep za malo osvježiti usne :)
    koristim Korres koji je isto u boji, no on je u teglici, pa nije toliko praktičan

    OdgovoriIzbriši
  7. Imala sam ih pre par godina i bili su mi super. Sada sam se nameračila na Maybelline Baby Lips, samo što su stigli kod nas, jedva čekam da probam :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj malo su mi čudne ove shimmeraste nijanse, mislim da mi se ne bi svidjeli ::/

    OdgovoriIzbriši
  9. Hmmm... nisam ljubitelj takvih sedefasto/presijavajućih nijansi, zapravo, ne volim nešto pretjerano niti balzame u boji i trenutno imam samo jedan, YR od maline koji mi je sasvim solidan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i YR od maline i totalno mi je drugačije teksture od ovih, nije toliko kremast i imam osjećaj da mi isušuje usnice, mislim da mi nešto u sastavu ne odgovara :)

      Izbriši
  10. joj nekad davno sam imala ovakve Avonove balzame! :D a sada imam nešto slično ovima, ali od Collistara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Collistar balzame, ali me jako privlače :D

      Izbriši
  11. Ajme kako su dobri <3 <3 <3 Moram ovo nabavit pod hitno! Samo nemam Avon Lady, plakat ću... Predobri su, hvala ti za recenziju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se sviđaju :D A što se tiče Avon Lady možeš im uputiti mail i pitati da ti preporuče nekoga tko je najbliži mjestu gdje živiš :D

      Izbriši
  12. Steta da nisu malo pigmentiraniji, ali super su svejedno :) ne koristim bas balzame u boji, jedino imam od Maybelline Baby Lips u nijansi Cherry Me i taj mi je super kad mi se ne da puno sminkati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bi mi smetalo da su pigmentarniji, a ovako mi idu uz look kad mi se ne da šminkati, a želim malo osvježiti lice :D

      Izbriši
  13. Imala sam jedan davno prije, no nije mi odgovarao. Na usnama je trag bio skoro pa bijel i previše sjajan i presijavajuć. Slažem se da su lagani na usnama i ne isušuju, pa tko voli takve bit će mu odlični :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi imamo drugačiju prirodnu boju usana pa ti sigurno zbog toga nije odgovarao. Meni baš odgovaraju i osvježe mi lice preko ljeta, a volim što se sjaje :D

      Izbriši