utorak, 10. lipnja 2014.

New in #10

Obično new in postove pišem na samom početku mjeseca, no ovaj new in nikako da napišem. Nešto sam se ulijenila pa mi se nije dalo razmišljati što sam sve kupovala prošli mjesec. Ali eto napokon sam skupila sve fotografije i došao je na red još jedan new in post :)


Essence All about matt kompaktni puder za matiranje, cijena 26, 90 kn za 8 g pudera. Trebao mi je puder za matiranje, a o ovome sam čula dosta pohvala pa sam ga odlučila isprobati. Nisam na prvu zadovoljna s njim jer mi jako posvjetli lice, a kako sam prirodno svijetle puti, s ovim puderom izgledam kao duh.

Essence Colour Flash maskara, cijena 26,90 kn. Maskare u boji me sjete na mlade dane, tako kad su se pojavile ove Essence maskare nisam im mogla odoljeti, nego sam uzela tirkiznu.

Alverde Brightener &Wake up Effect, cijena 29,90 kn. Riječ je o Alverde duo proizvodu za podočnjake: serumu s kofeinom i korektoru. Ovaj duo mi se na prvu jako svidio, no više o njemu bit će u posebnom postu.

La Roche – Posay Anthelios AC fluid za masnu kožu, spf 30, cijena oko 130 kn za 50 ml proizvoda. Ovaj fluid i ja samo se na prvu zavoljeli jer mi jako lijepo matira lice i štiti od štetnih sunčevih zraka.

Vichy Idealia Life serum, cijena oko 300 kn za 30 ml proizvoda. Dugo sam odgađala probu ovog proizvoda jer oko njega postoje podijeljena mišljenja. Nakon nekoliko isprobanih uzoraka odlučila sam se na kupovinu i za sad mi se čini da nisam pogriješila.

Gliss Ultimate Volumen Express Repair regenerator u spreju, cijena 25, 90 kn za 200 ml proizvoda. Riječ je o spreju koji olakšava raščešljavanje kose i daje kosi volumen. Ja sam ga kupila prvenstveno radi lakšeg raščešljavanja jer imam problem sa raščešljavanjem kose nakon pranja, bez obzira što sam koristila i regenerator i masku za kosu. Što reći, imam zeznutu kosu.

My body piling za tijelo s eteričnim uljima eukaliptusa, ružmarina i mentola, cijena 29, 90 za 500 g proizvoda. Bila sam u potrazi za dobrim pilingom koji bi koristila u ovim ljetnim danima i draga čitateljica Marijana mi je preporučila ovaj piling koji je pun pogodak :)

La Petit Marseillias hidratantni balzam za tijelo s karite maslacem, eteričnim uljem kamilice i mlijekom smokve, cijena 23, 90 kn za 250 ml. Predivan, mirišljav i kremasti balzam za tijelo, obožavam ga :)

Vichy roll on za osjetljivu i depiliranu kožu, cijena oko 78 kn za 50 ml. Volim Vichy deziće jer 
me jako dobro štite od znoja, bez da me iziritiraju.

Hello Beauty spužvica za nanošenje make upa, cijena 19, 90 kn. Kada su se ove spužvice pojavila u Bipi i ja sam otišla po svoj primjerak. Nisam se mogla odlučiti između plave i žute pa sam uzela obje.

eBay kistovi, cijena 12, 25 $, što bi bilo oko 69 kn. Set sadrži 12 kistova, četiri velika i osam malih. Kistovi su kopije Mac kistova i na prvu su solidni, a još imam i lijepu tirkiznu torbicu :)

• U darivanju kod drage Perse na blogu Beauty & Sweets bila sam sretne ruke i osvojila Aussie liniju za obojanu kosu, a draga Persa mi je u paketić ubacila i Olival mlijeko za sunčanje koje sam nažalost zaboravila uslikati.

• Stigao mi je paketić SAN prirodne kozmetike s tri kreme: dječjom, dnevnom i noćnom te sam krenula s isprobavanjem, a dojmovi će biti u posebnoj recenziji. Moram napomenuti da kreme dolaze u preslatkoj ambalaži i jako lijepo mirišu.

To bi bili svi moji noviteti u svibnju. Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?




41 komentar:

  1. Woow odlican new in! Pola stvari bi ti ukrala hehe :D Gliss repair sprejeve obozavam, bez njih ne mogu rascesljati kosu uopce vise :D svaki put uzmem drugi da ih sve probam. Ovaj Vichy serum super izgleda, ali mi je trenutno preskup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prvi Gliss sprej i obožavam ga :D Vich Idealia je skupa kod nas. Naručila sam je s grčke stranice odakle naručujem dosta Apivita proizvoda jer su povoljni, plaća shipping, ali je i stim puno jeftinije nego kod nas.
      Evo link: http://bestpharmacy.gr/en/

      Izbriši
  2. Preeeedivne si si stvarčice nakupovala.. :) Kakav ti je ovaj kaoBeautyBlender? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Ovo mi je prva spužvica za nanošenje make upa pa baš ne mogu uspoređivati, ali sam zadovoljna jer puno bolje i brže nanesem tekući puder. Možda se sad budem počastila i s originalom :D

      Izbriši
    2. Moze li se "Hello Beauty" kupiti u Osijeku? Gdje si ga ti kupila?

      Izbriši
  3. Pa ovako, prvo bih ti ukrala Aussie deep treatment jer kod nas nema da se kupi a tako ga želim. Lrp fluid sve blogerke hvale, moraće da se nadje u mojim rukama. Divni su ti noviteti stvarno:) Sigurna sam da ćeš da uživaš isprobavajući sve proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Već sam počela uživati :D Ako želiš nešto od Aussi reci mi pa ti mogu poslati :)

      Izbriši
  4. Super noviteti kod tebe! :) Gliss sprejevi su dušu dali za raspetljavanje kose a dugo traju, mogla bih i ja probati ovaj tvoj kada dovršim svoj crni. U jednom posjetu Bipi sam vrtjela ovaj piling u rukama i stavljala ga u košaricu pa ga vadila dva puta, i na kraju nisam uzela. Ali da, sigurna sam da ću ga kad tad isprobati. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo mi je prvi Gliss sprej i žao mi je što ih nisam prije počela koristiti jer su odlični :) S pilingom nećeš pogriješiti, odličan je za ljeto :D

      Izbriši
  5. Prekjut su ti novi kistići :) a Gliss hair repair i ja imam, samo je moj rozi, već treće pakiranje trošim i stvarno sam zadovoljna s njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam pala na boju i pakiranje kistića :D Gliss mi je pravo otkriće i jako mi je olakšao raščešljavanje :D

      Izbriši
  6. super noviteti kod tebe, Vichy dezić i LPM obožavam, ovi eBay kistići su mi genijalni, a i Aussie mi je 3 minute iz ove linije jako dobar :)

    zanima me ima li razlike u tvrdoći ovih spužvica iz Bipe?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam primijetila, a baš sam to i ja isprobavala jer sam čula da se priča o razlici u tvrdoći. Možda ima razlike kad se operu, ali to ne znam jer žutu još nisam koristila.

      Izbriši
  7. Gliss regenerator imam i uvijek iznova kupujem, super su. A ove e-bay kistiće imam i ja u istoj boji, samo su mojima drške u rozoj boji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistići su preslatki, a i na prvu mi se čine ok. Nadam se da si zadovoljna sa svojim kistićima :D

      Izbriši
    2. Mene skroz ok služe, nadam se da će i tebe :)

      Izbriši
  8. Kistovi mi super izgledaju, kupila bih ih samo da bih imala da stavim sve kistove negdje kada putujem, čini mi se da je ta torbica super za putovanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je privukla ta torbica, ali čini mi se na prvu da je riječ o solidnim kistovima :D

      Izbriši
  9. Super noviteti! Najviše me zanima LRP fluid. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. UUUU koliko lijepih noviteta kod tebe! :D Baš me zanimaju tvoji dojmovi za Vichy idealia serum. Meni je on super za dnevne varijante kao primer ispod pudera ali za večernju njegu i ne baš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo se :D I meni nije za noćnu njegu jer je preslaba i koristim ju baš kao ti i fora su mi te svjetlucajuće čestice :D

      Izbriši
  11. Ovi kistovi s ebaya su me privlačili prvenstveno zbog ludih boja, ali ih ipak nisam uzela jer ne obiluju baš kistovima za blendanje koji su mi u zadnje vrijeme najbitniji (barem ne oni setovi koje sam ja gledala). Baš me zanimaju dojmovi Vichy seruma pa strpljivo čekam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su također privukle boje kistova i torbica koja mi izgleda idealno za putovanja :D Bit će dojmovi Vichy seruma uskoro :D

      Izbriši
  12. Odličan New In! I sama volim Gliss Kur sprejeve :)
    zanima me baš ovaj My Body piling za tijelo :)
    i ovi Ebay kistovi su zgodni, a torbica mi je prelijepa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prvi Gliss sprej i ne znam kako ih prije nisam koristila jer sam ovim prezadovoljna :D Bit će recenzija pilinga za sad mi je super :D

      Izbriši
  13. Uuuu svega lijepog :) rado bih isprobala i LRP kremicu ali trenutno sam na Avene, a ne mogu ih bas sve pokupovat :D
    A spuzvice cu potrazit ako budem dolazila do osijeka uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se sviđa :D Javi se za kavu, ako uhvatiš vremena :D

      Izbriši
  14. Divnih li noviteta :)) Vidjela sam da si napisala recenziju ove LPM kremice pa idem bacit oko. Piling si pak bilježim. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Moze link kistova? Ja sam si takoder beauty blender spuzvici, ali u ruzicastoj nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Volim te spužvice za make up :D
    Evo link: http://www.ebay.com/itm/Pro-Makeup-Brush-Set-Cosmetic-Brushes-Tool-Kit-Cup-Holder-Case-4-Colors-12PCS-/261448983156?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

    OdgovoriIzbriši
  17. Joooj ovi kistovi su mi mjesecima na watch listi i stalno važem trebaju li mi ili ne!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su dugo bili na WL pa sam se na kraju odlučila počastiti i nije mi žao :D

      Izbriši
  18. I ja sam relativno skoro otkrila "bestpharmacy",cene su im jako prihvatljive,naročito Vichy,LRP i Apivita - a to je ono što mene interesuje:).Koliko vremena putuje paket i kolika je poštarina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dva puta sam naručivala iz Bestpharmacy i paket mi je stigao za desetak dana, a što se tiče poštarine nisam sigurna, mislim da je bilo oko 10 eura. Malo je puno, ali ja obično kombiniram da naručim više toga ili se dogovorim sa sestrom pa podijelimo troškove te mi se i s poštarinom isplati naručiti :D

      Izbriši
  19. I ja sam na rubu sa svim ovih puderima za matiranje koji učine da budem ko duh, doslovno. Jednu večer mi se prijateljica pojavila sa najobičnijim baby puderom i stavila ga na dlan, malkice četkicom prešla preko pudera i nanije lagano na lice, samo dodirnula koji put, i gle čuda, predivno je bilo a ne prebijelo jer nije umazivala na lice. Probala sam i ja, ali samo tu večer i sasvim solidno je bilo. Ne znam da li bi se moglo stalno koristiti, ali zašto ne? Pa ako nisi, pokušaj i s tim, ja hoću, jer nikako da nađem nešto dovoljno dobro, a da ne izgledam ko mrtvac.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na savjetu, nisam probala matirati lice s baby puderom :D Koristila sam ga umjesto šampona za suho pranje i tu se također pokazao odličnim, a uvijek ga imam u zalihama jer ga koristim nakon depilacije da smirim crvenilo :D

      Izbriši
  20. Ima li Hello beauty u Osijeku? Gdje si kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hello Beauty blender sam kupila u Bipi na Trpimirovoj, stoje pored blagajne :) A originalni Beauty Blender je nedavno stigao u Hrvatsku i može se kupiti preko interneta, link: https://wow-junkie.com/kategorija-proizvoda/make-up/pribor-za-sminkanje/?filter_brand=649&gclid=CjwKEAjw3fG4BRDsn9GAv7T2zEkSJACNJdjgrA1-1kJ1EGofvaBEepB7QVuvNipENyxq3-cJGQHXnxoCZ_Tw_wcB

      Izbriši