petak, 6. lipnja 2014.

Wet n Wild Stoplight Red i Breeze ruževi

O Wet n Wild proizvodima sam već pisala i nisam krila svoje oduševljenje. Do sad sam isprobala rumenilo o kojem možete pročitati ovdje i o trio paleti sjenila o kojima možete pročitati ovdje. Danas su došli na red ruževi. U svome vlasništvu imam dva ruža iz dvije kolekcije, jedan je Stoplight Red, a drugi je Breeze.


Stoplight Red je ruž iz kolekcije Mega Last Lip Color ruževa. Riječ je o kolekciji mat ruževa obogaćenih koenzimom Q10 i vitaminima A i E. Ovi ruževi imaju mat finiš i sedefasti sjaj i šljokice. U ponudi postoji trinaest različitih nijansi. Cijena im je 22,90 kn. Stoplight Red ruž je divan crveni ruž koji koji mi vuće prema boji maline i mislim da bi bolje pristajao djevojkama hladnog i neutralnog  podtona, nego toplog. Izuzetno je kremast, odlične pigmentacije, ne isušuje usnice i potrajat će na usnicama četiri i više sati. Jedini nedostatak mu je ambalaža koju čini jeftina plastika i pri otvaranju i zatvaranju ruža mora se dobro paziti da se ne ošteti sam ruž. Na swatchevima ćete vidjeti kako izgleda na usnicama i na ruci s tim da je uživo nijansu tamniji nego na fotografijama.


Breeze je ruž iz kolekcije Silk Finish Lipstick. Ruževi iz ove kolekcije također su obogaćeni vitaminima A i E te sadrže i aloe veru i kod nas se može pronaći dvanaest nijansi tih ruževa. Ruževi ove kolekcije nisu mat, nego imaju sedefasti sjaj i ne traju toliko dugo na usnicama kao Mega Last Lip Color ruževi. Ambalaža ovog ruža je također loša, ali je puno bolja od Mega Last Lip Color ruževa jer pri otvaranju i zatvaranju ne oštećuje ruž. Nijansa ovog ruža je neutralna i pristajala bi osobama svih podtonova, lijepo se presijava i ja sam ga nosila u dnevnim kombinacijama, pogotovo za posao. Cijena ovih ruževa je 14,90 kn što je i više nego povoljno.

Swatchevi ruževa na ruci.

Moram navesti još jednu prednost WnW ruževa, a to je da svi ruževi dolaze u zaštitnoj foliji te tako možemo biti sigurni da ruž nije nitko koristio prije nas što je po meni veliki plus.

Jeste probali Wet n Wild ruževe? Kakva su vaša iskustva s njima?


* PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 28:

  1. Nisam imala prilike isprobati te proizvode, ali ovaj prvi ruž mi se baš dopada :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako bodeš bila u prilici probaj, povoljni su, a kvalitetni :D

      Izbriši
  2. Imam 4 nijanse iz Mega Last Lip Color kolekcije i super su mi, samo bih mijenjala ambalažu i vrh ruža za lakše nanošenje:D Zaštitna folija je veliiiki plus

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ambalaža je po meni najveći nedostatak :D Vrh je također nezgodan, ali nekako sam se snašla s njim. Planiram kupiti još nekoliko nijansi iz Mega Last Lip Color kolekcije jer mi se jako sviđaju ti ruževi i dugo traju na usanama :D

      Izbriši
    2. i meni su katastrofa za nanošenje, posebno jer imam sitne usne - tako da ne mogu bez kista....šteta tako dobrih proizvoda.

      Izbriši
  3. Probala sam tri ruza, dva iz matte kolekcije i jedan iz silk finish i super su. Za tu cijenu nema boljih. :) odusevljava me brend svako malo s necim, sta god probam je stvarno dobro :D od ova dva ljepsi mi je prvi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram upotpuniti kolekciju s još kojim ružem i sjenilom, a planiram probati i puder :D

      Izbriši
  4. jako mi se sviđa prvi, baš lijepa malinasto crvena kakvu volim :)
    a drugi je isto lijep za dnevni look, ili za neku smokey eyes kombinaciju :)
    mislim da je kod ovih Mega Last Lip Color ruževa najveći problem što dio ruža uvijek viri, ne može se do kraja zavrnuti
    super recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek pri zatvaranju zapnem za ruž, ali pomirila sam se s tim, jer se za malo novca dobije kvalitetan proizvod :D

      Izbriši
  5. Jako volim svoj Mega Last u Just peachy nijansi, meni je super za svaki dan, cijelo lice baš živne s njim i dugotrajan je. :) Nisam od finiša kakav je Breeze, tako da mi se više sviđa Stoplight red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram kupiti još koju nijansu iz Mega Last kolekcije, možda uzmem i Just peachy koji mi je predivan :D

      Izbriši
  6. Nisam još ništa njihovo isprobala, nekako mi nije nijedan dm gdje ih ima usput i onda uvijek zaboravim :/ Skroz mi je lijepa ova druga bojica za svaki dan...i pohvale za swatcheve na usnama, da me ubiješ ne mogu zamisliti ruž na usnama kad ga vidim samo na ruci!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je problem zamisliti ruž na usnama, ako ga vidim samo na ruci :D Iako je boja na ruci vjernija jer svako ima specifičnu boju usana :D

      Izbriši
  7. Nikako da isprobam njihove ruževe,sjenila imam i zadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim njihova sjenila, a sad sam se i ugodno iznenadila ruževima i planiram uzeti još koju nijansu :D

      Izbriši
  8. Imam 2 njihova ruža i nijanse su lijepe, tekstura dobra, ali mi je ambalaža nekako bezveze jer mi djeluju kao testeri :D Od tvoje dvije predstavljene, Stoplight Red mi je divna divna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ambalaža je koma, ali za tu cijenu se dobije odličan proizvod pa onda oprostim groznu ambalažu :D

      Izbriši
  9. Ni jedan ruž njihov još nisam isprobala, al nisu mi pretjerano ni napeti, jedino me njihovi lakovi za nokte baš privlače... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam njihove lakiće i super su mi, dosta dugo traju i imaju mi predivnih nijansi :D

      Izbriši
  10. Spotlight red je divan <3
    Slažem se za ambalažu, imam jedan njihov ruž i vječno strepim da će mi se sve raspasti u torbi :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poznato mi je to :D Imam mali neseser u koji stavim ruževe da mi se ne rascmekaju po svim stvarima u torbi, ako se slučajno otvore :D

      Izbriši
  11. Nisam probala, zaista imaš jako lijepe usne i odlično ti stoje ove nijanse. Moja kolekcija ruževa je malo prevelika i suzdržat ću se do daljnjeg :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam tri Mega Last Lip Color ruža i baš sam zadovoljna njima, toliko da sam ih pokazala i na blogu iako većinom postam o lakovima za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam ja da si ti majstorica za nail art :D

      Izbriši
    2. E sad... Nitko nije spominjao da sam majstorica, samo da većinom pišem o lakovima :P

      Izbriši
    3. Za mene si majstorica, a mislim da bi se oko toga puno ljudi složilo sa mnom :D

      Izbriši