petak, 5. prosinca 2014.

Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tuširanje

Obožavam bademe i u hrani i u kozmetici. Bademi su oduvijek bili simbol luksuza. Stari Rimljani su svoje prijatelje darivali ušećerenim bademima, dok su na mladenku i mladoženju bacali bademe kao simbol plodnosti. Stari Egipćani su ih jako cijenili i u kozmetici jer mlijeko badema omakšava i hidratizira kožu. Danas vam pišem o bademovom mlijeku za tuširanje koje je stvoreno za uživanje pod tušem.
Biobaza bademovo mlijeko za tuširanje dolazi iz linije Harmony koja je obogaćena bademovim uljem i mirisnim notama limuna, naranče i grejpa. Liniju Harmony čine tri proizvoda: bademov piling za tijelo, bademovo mlijeko za tuširanje i koncentrat bademovog mlijeka za tijelo. Sva tri proizvoda dolaze u luksuznim bijelim kutijama koje se mogu rastvoriti te u njoj možete pročitati više o samom proizvodu.
Dizajn bočice je predivan, valjkast i odlično sjeda u ruku. Na vrhu se nalazi plastični čep koji je po meni dosta loše napravljen jer sam ga potrgala nakon samo jednog korištenja i to mi je jedina zamjerka. Osobno mislim da bi se u izradi trebala koristiti čvršća plastika jer se slična situacija može dogoditi i nekome na putu, a onda ovo predivno mlijeko ne bi bilo za transport. Na bočici se nalazi rok trajanja proizvoda što je pohvalno.
Mlijeko za tuširanje je sadrži 96 % prirodnog sastava, a osim bademovog ulja, sadrži i pšenične klice, eterično ulje limuna, naranče i grejpa. Po ovom opisu vjerujem da očekujete da ovo mlijeko zamiriši cijelu kupaonicu, no moram vas razočarati jer je riječ o jednom nježnom mirisu pa ukoliko tražite nešto što ima intenzivan miris, ova tuširalica nije za vas. Tekstura joj je drugačija od svih tuširalica koje sam ikada probala. Gusta je, potrebno je malo da bi se nanijela na cijelo tijelo i stvara blagu pjenu. Tekstura je sličnija regeneratorima za tuširanje, nego tuširalicama. A osjećaj kad ovo mlijeko nanesete na tijelo je nešto predivno, ono klizi poput svile, stvara blagu pjenu i širi se nježan miris te se osjećate poput kraljice, osjećate onaj luksuz i shvaćate zašto su one uživale u kupkama od mlijeka. Nakon tuširanja koža je mekana i nahranjena te ja s normalnom kožom tijela nisam imala potrebu za mackanjem nakon tuširanja, iako to obično radim.

Sastav:
Cijena Biobaza mlijeka za tuširanje je 39,90 kn za 200 ml proizvoda, a može se kupiti u svim drogerijama koje drže Biobaza kozmetiku. Možda je cijena malo velika za jednu tuširalicu, ali nakon što je probate vidjet ćete o kojem luksuzu govorim te mislim da se svatko od nas treba s vremena na vrijeme razmaziti i uživati u svojim spa trenucima.

Jeste li probali nešto iz Biobaza Harmony linije?

22 komentara:

  1. Prestani da me mamiš i pišeš o onome što ne mogu da kupim ovde! Hahah, šalim se, a ovo zvuči tako mmm... :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he :D To je da budeš pripremljena kad ovi proizvodi stignu kod vas :D

      Izbriši
  2. Također volim bademe..s kozmetičke i strane prehrane :D Sviđa mi se mlijeko za tuširanje, pogotovo zato što kažeš da nije potrebno dodatno mackanje nakon tuširanja..tako da tako nešto jako dobro dođe u žurbi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči jestivo :D Ne bih se bunila kad bih dobila ovakav prizvod na poklon :) Teško da bih ga sama kupila čisto zbog neatraktivnog pakiranja naspram relativno visoke cijene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš pisati Djedu Božićnjaku da ti ga donese :D

      Izbriši
  4. Imala piling i bio mi je jako dobar, a želja mi je isprobati i mazalicu za tijelo. Odlična linija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i ja piling i jako sam zadovoljna, a od mazalice sam samo probala uzorke i nikako da ju kupim jer imam jako puno mazalica na lageru :D

      Izbriši
  5. Mmm kako dobro zvuci. Jako volim badem u njezi tijela i svakako cu potraziti ovu tusiralicu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ako Biobaza jednog dana bude dostupna u BiH ovo ću sigurno probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, mislim da bi ova tuširalica savršeno odgovarala suhokošcima :D

      Izbriši
  7. Izgleda baš super,ma nije ni puno ako posle ne treba mazat mlijeko za tijelo,i to je ušteda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš pravo za uštedu :D Ja se volim s vremena na vrijeme malo počastiti :D

      Izbriši
  8. ovo me mami :D
    bademe obožavam i sve što je povezano s njima :D baš su luksuzan i lijep sastojak <3
    gel mi se čini privlačan,, sviđa mi se kako su ga lijepo upakirali :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su se potrudili oko ove linije i izgleda luksuzno, kao i proizvod koji je unutar ambalaže :D

      Izbriši
  9. Imala sam piling koji me i nije nesto odusevio,a sad koristim mazalicu koja je savrsenstvo!!!Definitivno cu probati i ovo mlijeko za tusiranje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je piling dobar, a od mazalice sam probala samo uzorke i predivna je, no kupujem ju tek kad potrošim zalih mazalica koje imam :D

      Izbriši
  10. Mislim da cu si ovo uzeti! :) obozavam guste i kremaste gelove za tusiranje, npr one kakve Dove ima, a ovo mi djeluje jos i bolje od toga. Skroz si me kupila :D a da ne pricam koliko volim bademe koji me podsjecaju na najdrazi marcipan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš guste tuširalice, onda će ti se ova sviđati jer je još gušća od Dovea i malo je treba za preći cijelo tijelo :D Uh, uh, marcipan također obožavam, a ovo predbožićno vrijeme mi je idealno za uživanje u tim slasticama :D

      Izbriši
  11. Mislim da ovo kupujem definitivno. Šteta za čep, ali nema veze. Zanemarit ću to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čista uživancija :D Možda je na mom primjerku čep nastradao pri transportu, ali kad je tako dobar proizvod on je najmanji problem :D

      Izbriši