petak, 20. veljače 2015.

L'occitane Srce ruže – krema za ruke i balzam za usne

Još za Božić kuma me je iznenadila predivnim L'occitane setom iz kolekcije Srce ruže u kojem se nalazila krema za ruke i balzam za usne. U kolekciji se još može naći i krema za tijelo, a karakterizira ju predivna malina crvena boja. Nakon što sam neko vrijeme uživala u ovim proizvodima i mirisu ruže, vrijeme je da napišem i koju riječ o ovim proizvodima.

Krema za ruke dolazi u tubici od 30 ml s retro čepom na odvrtanje. Kremu treba potrošiti u vremenu od godinu dana. Lako se dozira i nije potrebno puno kreme da bi se namazale ruke. Kako je riječ o malenoj tubici, idealna je za torbicu, a kako ja uvijek imam kremu u torbi, ona je postala moja krema za torbu. Iz naziva kolekcije jasno je da krema ima miris ruže i to je prvo što ćete primijetiti kod nanošenja ove kreme, predivan miris koji je dovoljno intenzivan da ga osjetite, a opet nije jedan od onih mirisa koji iritiraju, nego jedan od onih koji bude sva čula u namjeri opuštanja. Tekstura kreme je gušća, ali ne otežava razmazivanje i vrlo brzo se upija u kožu ostavljajući ju mekanom i glatkom na dodir. Sadrži 20 % karite maslaca koji će nahraniti i zaštititi vašu kožu.
Sastav:  AQUA/WATER** - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER** - GLYCERIN** DIMETHICONE - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER - BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS** - COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL** - ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT** - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL** - ROSA DAMASCENA FLOWER OIL** - ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL** - CETEARETH-33** - POLYSORBATE 60** - ETHYLHEXYLGLYCERIN - PHENOXYETHANOL - BENZOIC ACID - DEHYDROACETIC ACID - PEG-100 STEARATE - SORBITAN ISOSTEARATE - SODIUM HYDROXIDE - PARFUM/FRAGRANCE - BENZYL SALICYLATE - CITRONELLOL - LINALOOL - EUGENOL - GERANIOL. **Natural origin ingredients.

Balzam za usne dolazi u tubici od 12 ml i treba ga potrošiti u vremenu od šest mjeseci. Na vrhu tubice nalazi se čep na odvrtanje, a na usne se aplicira stiskom tubice i prislanjanjem izduženog aplikatora na usnice. Tekstura balzama je slična sjajilu za usne, no naravno ne sjaji se i nije ljepljivo te mu je potrebno neko vrijeme da bi se potpuno upilo. Miris ruže je prisutan i kod njega, no intenzitet je dosta slabiji od onog kod kreme za ruke, što je i razumljivo. Balzam sadrži 5% karite maslaca te lijepo hrani usnice i štiti od pucanja. Kako kod kuće koristim Nuxe balazam u teglici, ovaj balzam mi odličan za korištenje kad nisam kod kuće i pokazao se kao dobra podloga ruževima za usne.

Sastav: OCTYLDODECANOL - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**- RICINUS COMMUNIS(CASTOR) SEED OIL** - OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES** - VEGETABLE OIL/OLUS OIL**- CERA ALBA/BEESWAX**- GLYCERIN**- TRIHYDROXYSTEARIN**- BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER**- AQUA/WATER**- JOJOBA ESTERS - HYDROGENATED CASTOR OIL** - HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA/HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX** - ROSA DAMASCENA FLOWER OIL** - ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL**- ACACIA DECURRENS FLOWER CERA/ACACIA DECURRENS FLOWER WAX**- SUCRALOSE - POLYGLYCERIN-3**- TOCOPHEROL**- PARFUM/FRAGRANCE - CITRONELLOL - GERANIOL - EUGENOL. **Natural origin ingredients.

L'occitane krema za ruke i balazam za usne mogu se kupiti u L'occitane trgovinama kao i naručiti u njihovom web shopu po cijeni od 59,40 kn za svaki proizvod.


Jeste li probali nešto iz linije Srce ruže? Koji je vaš omiljeni L'occitane proizvod?

Broj komentara: 28:

  1. Čine se baš super :D Nisam probala niti jedan njihov proizvod jer nema njihovih proizvod akod mene, ali morat ću opustošit trgovinu kada odem u Zg, imam neke stvari na popisu za kupnju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako je to kad nemaš trgovinu u blizini jer ju nemam ni ja, a kako kreme za ruke kupujem na osnovi mirisa, online shoping mi nije baš omiljen :D

      Izbriši
  2. Da li je to novo pakiranje ruze 4 kraljice jer je vise nema ili neka nova linija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko znam nova linija, a kako nisam probala ruze 4 kraljice ne znam jel riječ o istom mirisu :D

      Izbriši
  3. Čim vidim ruža, odmah se zaljubim :D

    Mogla bih uzeti kremicu pošto ima dovoljno karitea u sebi da mi bude divna <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Slike su ti prelijepe! :) A krema i balzam me privlače samom rozom bojom! Nisam ih još nikada isprobala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam fan ruže, ali jesam L'ocitane krema za ruke <3
    Fotke su ti *_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Kod L'ocitane krema za ruke svako može pronaći nešto za sebe :D

      Izbriši
  6. Joj cim vidim L'occitane i ruze, odmah mi se svidja sve :D imam njihov balzam (isto takav karite, ali moj je s ljubicicom) i meni su isto dosta dobri, zapravo posto nemam Nuxe, trenutno je taj njihov najhranjiviji od svih koje imam i jako mi dugo traje. Predivna kolekcija i bas lijep poklon :) nema boljih krema za ruke od njihovih <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balzami su im stvarno odlični, ovaj mi je glavni zaštitnik usnica preko dana :D Vjerujem da i ljubičica odlično miriše :D

      Izbriši
  7. Nisam fan ruža ali svakako ću otići probati cijelu liniju.Inače, trenutno imam milion balzama za usne ali nikad ih dosta :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam kremicu za ruke od ruze samo je u drugacijem pakovanju i divna mi je. Iako nisam neki fan mirisa ruze, ovaj mi se jako dopada. A mogu tek zamisliti balzam za usne kako je divan, mmm :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi ruža najdraži miris, ali volim ju :D A balzam je divan :D

      Izbriši
  9. baš rijetko kada čitam o L'Occitane balzamima i super da si spomenula neki ,, super što je podloga za ruž :D
    njihove kreme za ruke obožavam,,, baš fora što je ova malo gušća, a opet se lijepo i brzo upije :)
    divni proizvodi <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sada kad si to spomenula, mislim da nisam nikada čitala o L'Occitane balzamima :D

      Izbriši
  10. Jako volim njihove kreme za ruke, a najdraža mi je sa karite maslacem, tako da verujem da je ova super i stvarno su odlične za u torbicu :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kao prvo - prekrasno pakiranje! Obožavam ružičastu boju, a i miris ruže mi je neodoljiv! Balzam mi se jako sviđa, pogotovo zato što odgovara kao podloga za ruž, što se ne sjaji.

    OdgovoriIzbriši
  12. Obožavam L`Occitane proizvode, mada ih rijetko kupujem zbog visoke cijene. Imam njihovu toalenu od ruže koju obožavam, pa sam sigurna da bi mi se i ovi proizvodi svidjeli

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš ružu, svidjeli bi ti se :D Cijena je visoka, ali isplati se ponekad počastiti :)

      Izbriši
  13. Ambalaza izgleda bas veselo i upecatljivo. Sjajeve ne koristim, ali kreme za ruke obozavam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također ne znam kako bih mogla bez krema za ruke :D

      Izbriši
  14. Obožavam njihove balzame za usne, divno njeguju, fantastično mirišu a i okus im je dobar! ;)

    OdgovoriIzbriši