nedjelja, 15. veljače 2015.

Olival CC krema s uljem smilja

Nisam ljubitelj teških tekućih podloga i zacementiranog lica, tako da rado biram BB ili CC kreme jer su mi ugodne na licu te ujednače ten i prekriju sitne nepravilnosti.

Olival je hrvatski brend prirodne kozmetike koji svoje proizvode ne testira na životinjama, a njihova linija s uljem smilja je već dobro poznata. Danas ću vam pisati o još jednom proizvodu iz te linije, a riječ je o CC kremi.


CC (Color Correction) krema je tekuća podloga koja je multifunkcionalna jer s njom dobivate više proizvoda u jednom (kremu, bazu, puder, spf), a za razliku od BB krema namijenjena je ženama koje trebaju jače prekrivanje. Olival CC krema namijenjena je svim tipovima kože i sadrži formulu 7u1: ujednačava ten, njeguje i štiti od vanjskih utjecaja, prekriva crvenilo, hidratizira kožu, daje prirodan izgled koži, ima snažan anti – age učinak i sadrži spf 12.
Olival CC krema dolazi u ambalaži od 50 ml na pumpicu pomoću koje se lagano dozira proizvod. Za prekrivanje lica jedna pumpica je i više nego dovoljna. Pri prvom korištenju, kad sam istiskala proizvod, djelovao mi je jako tamno te iako je moja CC krema u light verziji, uplašila sam se da će mi biti pretamna. Proizvod nanesen na lice nije taman kao što mi je djelovao na prvu i uz odlično blendanje lijepo se prilagođava koži. CC krema se na koži ponaša poput hidratantne kreme i nakon nanošenja na licu imate onaj osjećaj hlađenja i ugode koju pruža dobra hidratantna krema. Kad se CC krema nanese na lice treba neko vrijeme da se upije i kod ovog podatka imajte na umu da je moja koža masna, pretpostavljam da se kod suhokožaca krema odmah upije. Nakon što se krema potpuno upije, ostavlja lijep ujednačen ten i daje prirodan izgled. Već sam spomenula masnu kožu i zbog nje svaku tekuću podlogu matiram puderom u prahu / kamenu, tako da ni ova nije izuzetak i koža mi lijepo izgleda cijelo radno vrijeme, a nakon toga počinje izbijati masni sjaj.
Miris mi je predivan, miriši po smilju i ako ste probali nešto iz te linije onda znate o čemu pričam. Možda će nekome biti preintenzivan, ali vrlo brzo nakon nanošenje nestane, tako da nema razloga za paniku. Prekrivanje je solidno, lijepo će prekriti crvenilo i ožiljke od akni, a za jače nepravilnosti trebat će se poslužiti korektorom.

Olival CC kremu koristim oko mjesec dana i jako lijepo se slaže s mojom kožom u ovom hladnom vremenu. Nije mi čepila pore i izazvala iritacije te je postala moja omiljena tekuća podloga bar u ovom godišnjem dobu, a kako ćemo se slagati kad zatopli to ćemo još vidjeti.

CC krema sadrži minerale koji se prilagođavaju boji kože i prekrivaju nepravilnosti i crvenilo te vitamine H, E i B5 te ulje smilja.

Sastav:
Krema dolazi u dvije nijanse light i medium po cijeni od 69 kn, a može se kupiti u drogerijama i trgovinama koje drže Olival kozmetiku.

Uskoro ćete Olival CC kremu moći osvojiti u darivanju kod mene na blogu, tako da ostanete uključeni i sve ćete saznati na vrijeme.
Koristite li CC kreme? Jeste li probali Olival CC kremu?



*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 27:

  1. Ovo bi baš volela da probam,zaljubljenik sam u tonirane kremice a ova mi baš deluje super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepo izgleda na licu i zvuči odlično :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kremica bi bila super za ljeto :) Dosad sam probala samo BB kreme, a najbolje su mi azijske s izuzetkom Catrice BB kreme koja se nažalost povukla :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako su mi draže BB i CC kremice od pudera, meni je za sva godišnja doba :D

      Izbriši
  4. Jako interesantno deluje i sigurna sam da bi mi se svidela na prvo korišćenje :) Podseća me na omiljenu Bioten CC. Takođe biram radije bb/cc kreme za svaki dan, ne volim teške podloge koje pružaju potpuno prekrivanje. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Bioten, ali vjerujem da je kremica odlična :D

      Izbriši
  5. Meni bi bila super za suhu kozu, volim taj dewy efekt :) lijepo i prekriva :) zao mi je da ti se zamasti ali mislim da je to sa svim cc kremama kad imas masnu kozu :/ ne sjecam se jesi li probala onu od Bourjois, Ivana koristi i iako ima masnu kozu dobra joj je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je odlično što izdrži i toliko :D Bourjois sam probala samo testere i bila mi je dobra i imat ću ju na umu za jednom :D

      Izbriši
  6. Ovo vrijedi probati! Ja isto imam masnu kožu i mislim da bi mi baš ova nijansa odgovarala. Do sada sam probala jedino Clinique CC kremu i bila sam prezadovoljna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nama masnokošcima je baš teško naći dobru CC kremu :D

      Izbriši
  7. Sviđa mi se kako izgleda na tvojoj koži. Volim CC kreme, ali kao i uvijek, nijanse su mi problem jer sam duh i zimi i ljeti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja valjda imam sreće je mi skoro svaka light verzija odgovara :D

      Izbriši
  8. čak dugo i izdrži za CC kremu :)
    Ja preskačem, meni bi ipak bila pretamna :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina :D Vječiti problem BB i CC krema je izbor nijansi :/

      Izbriši
  9. e, ovo bih trebala probat... samo ne znam kakva je tamnija verzija ako je ovo mat ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš light :D E ne znam, tamnije verzije ni ne gledam jer zna da nisu za mene :D

      Izbriši
  10. Inače mi odgovaraju proizvodi sa smiljem, tako da mislim da bih mogla probati i ovu cc kremu čim potrošim postojeću kremicu ;). Super je što se može dobro blendati i stvarno daje lijepi izgled koži, iako na prvu djeluje stvarno izuzetno tamno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina da na prvi djeluje tamno, no na koži se baš lijepo stopi s tenom :D Smilje ♥

      Izbriši
  11. Meni ovo djeluje jako tamno za mene i nešto ne vjerujem da bi se prilagodila :/ Ali tvoje lice s kremom baš izgleda svježe i lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. čim sam pročitala naslov, djelovalo mi je kao jako zanimljiv proizvod,,
    super i interesantno da paše masnoj koži i da se ona ne masti prerano..
    jako lijepo i prirodno ti izgleda lice od nje, vrijedi je isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš i sama koliko je nama masnokošcima teško naći BB ili CC kremu i ova je jedna od rijetkih koja mi odgovara, tako da sam se zaljubila :)

      Izbriši
  13. Također sam svijetle puti i meni je odlična te se lijepo prilagodi tenu. Ako te privlači, onda ne bi bila loša za ljeto kad malo potamniš :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Meni je pravo razočaranje, a baš sam puno očekivala s obzirom na brojne pohvale po netu, ulazi mi odmah u bore i ističe vrećice podočnjaka.

    Eucerinova CC hyaluron mi je puuuuno bolja, al bar 3 puta je ipak skuplja.
    I od RENa mi je čak bolja nego Olivalova.
    Šteta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Osobno nemam baš puno iskustava s CC i BB kremama jer sam više tip za puder, no ova mi je odlična :D Šteta što ti ne odgovara jer Eucerin i REN su dosta skuplje od ove :/

      Izbriši