petak, 27. veljače 2015.

Tag: Proizvodi koje ne koristim

Mislim da je blogosfera zadnjih dana zatrpana ovim tagom, ali baš mi je zanimljivo čitati što druge blogerice ne koriste i vidim da imamo jako puno toga zajedničkog. Mene je nominirala draga blogokolegica Tijana s bloga Sreća je zdravlje, a koji su to proizvodi koje Tijana ne koristi možete pročitati ovdje, a što ja ne koristim pročitajte u nastavku posta.

1. Proizvodi za oblikovanje kose
Ne koristim pjenu, lak, gel i ostale proizvode za oblikovanje kose jer mojoj kosi to nije potrebno, a kosa mi se prirodno brzo masti te bi takvi proizvodi tome još pridonijeli.

2. Proizvodi za zaštitu kose od topline
Kako ne koristim pegle i figara za kosu takvi proizvodi mi nisu potrebni. Sušilo za kosu koristim, ali jako rijetko. Zapravo nisam baš ljubitelj raznih špricalica za kosu jer mislim da takvi proizvodi mogu kosi naštetiti više, nego feniranje jednom mjesečno.

3. Sjajila za usne
E pa da vam objasnim zašto ne volim sjajila. Ja sam Slavonka, a svi znate da se kod nas dobro jede, pogotovo mesni proizvodi. I kad nanesem sjajilo na usne imam osjećaj kao da su mi usnice masne, odnosno kao da sam pojela pečenu slaninu, a nakon toga se nisam obrisala salvetom i ostala sam musava. To je taj grozan osjećaj i nadam se da sam vam ga dočarala J

4. Crne olovke za oči
Vjerujem da se sad puno djevojaka čudi kako mogu bez crne olovke za oči. E pa jednostavno mi nije potrebna i da vas još malo iznenadim, među svojom kozmetikom nemam ni jednu crnu olovku. Nije da ne koristim olovke za oči, koristim i imam ih dosta, a umjesto crne oduvijek koristim tamno smeđu jer mi ljepše izgleda na očima.

5. Proizvodi za njegu stopala
Nemojte sada misliti da ne vodim brigu o svojim stopalima, vodim i to svakodnevno, ali mislim da su razne kreme za njegu stopala čisto bacanje novca jer se stopala odlično mogu njegovati i drugim kremama. Svoja stopala njegujem tako da svaki dan prije spavanja kremom kojom mažem ruke namažem i njih te nemam problema sa suhom i ispucalom kožom na petama.

6. Maramice za skidanje šminke

Nekad sam ih koristila, ali uz micelarnu i umivalice, a nekoliko godina ih ne koristim uopće i mogu vam reći da sasvim dobro živim bez njih.

Kako je puno djevojaka već pisalo ovaj tag, neću nikoga nominirati, a svi koji ga žele riješiti neka se smatraju nominiranim.

Koje proizvode ne koristite? Imamo li neke zajedničke?

32 komentara:

  1. Izgleda da sjajeve niko od nas ne voli. :)
    Od pomenutih ne koristim još i kreme za stopala, lakove za kosu (jako retko) i olovke za oči.
    A inače sam sastavila poveću listu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba se sjetiti svega :D Mislim da ću se nakon nekog vremena sjetiti još puno toga što ne koristim :D

      Izbriši
  2. ja imam čudan odnos s crnom olovkom,,, nekad ju stalno stavljam, a nekad mi totalno dosadi i ljepše si izgledam sa smećkastim :D
    sjajila za usne ne koristim, a kada si spomenula slavonsku kuhinju zakruljilo mi u želudcu :D
    svaka čast što ne koristiš nikakve leave in proizvode,, svjesna sam da oštećuju kosu, ali bez onog Gliss kura u spreju ne mogu ju nikako raščešljati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisi me shvatila, koristim Gliss sprejeve, odnosno, regenerator u spreju, ali sprej za zaštitu od topline, pa za brže sušenje kose, pa za sjaj... Mislim da nanesem na kosu sve to da bi za koju godinu bila ćelava :D

      Izbriši
  3. Proizvode za oblikovanje kose koristim jako rijetko, to moraju biti neke specijalne prigode.. Proizvode koji štite kosu od topline ne koristim svjesno :), koristim onaj John Frieda Frizz ease, a u njemu je ukomponirana i ta zaštita od topline.. Kremu za stopala sam nedavno potrošila, i ne vidim smisao tih krema.. Mislim da je isto ako se namažem nekim bogatim maslacem za tijelo, ako ne i bolje. Maramice za skidanje šminke sam probala koristiti, ali mi se nije svidjelo tako da njih ne koristim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se oko njege stopala :D Odlično je što je u JFF ukomponirana zaštita od topline i to mi je ok :D

      Izbriši
  4. Mislim da nikada nisam kroistila maramice za skidanje šminke, eto to sam zaboravila da spomenem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, mislim da ću se i ja dosta toga sjetiti naknadno :D

      Izbriši
  5. Ne koristim ni ja pjene i lakove, a ni maramice za skidanje šminke, njih priznajem jedino ako netko ide direkt s posla na trening, pa je praktično za skidanje šminke, ali po povratku kući treba detaljnije to očistiti. Ne vidim inače ispriku za njihovo korištenje jer sam mišljenja da ne očiste lice dovoljno dobro (i sama sam ih nekad davno - istina kratko) koristila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te maramice stvaraju takvu zabludu među djevojkama jer misle da su skinule šminku, a poslije njih još toliko toga ostane i od početka se djevojke nauče na totalno kriv način uklanjanja šminke.

      Izbriši
  6. Ne koristim ni ja proizvode za stiliziranje kose, maramice za skidanje šminke, sjajila, ali zato imam par crnih olovaka!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudna je ta veza na relaciji blogerka - sjaj za usne :) Ja ih koristim, ali ređe nego karmine, ali se zato slažem za pene, lakove i gelove za kosu...u mom slučaju još i kreme za depilaciju, prajmeri za lice i usne, fiksatori za šminku. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to sam baš i ja primijetila čitajući ove postove :D

      Izbriši
  8. Ni ja ne koristim sjajeve, pene i lakove za kosu, pored toga ni farbe ni sampone za suvo pranje. Ne volim ni sjajeve nekako mi ostavljaju lepljiv osecaj i ne voli to svetlucanje na usnama. Imamo isto misljenje sto se tice nege stopala i ja takodje koristim kremu za telo ili ruke. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Isto, zaboravila sam da spomenem lak i pjenu mada lak ima sestra u kupatilu pa nekad kad vezem rep i strse mi dlacice stavim malo laka, ali nije mi neophodan :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Slažem se sa svim navedenim :). Pogotovo s crnom olovkom; i ja sam veći fan smeđe olovke, a tako i smeđe maskare :).

    OdgovoriIzbriši
  11. Sjajila i sama rijetko koristim - ona klasicna nikad, jedino Maybelline Color Elixire jer su oni vise kao ruz sa sjajem visokim i nisu ljepljivi. :D isto ne koristim kao ni ti proizvode za njegu stopala i za stiliziranje kose :) maramice za skidanje sminke koristim ali ne u tu svrhu haha :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Umrla sam od smijeha na ovo: "Ja sam Slavonka, a svi znate da se kod nas dobro jede, pogotovo mesni proizvodi." hahahahahaha :D kraljiceee!
    Niti ja ne skidam šminku maramicama, užasavam se istih. Imam ih naravno, ali to je više za ovak pobrisat ruke ili nešto treće dok se šminkam i tak.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja koristim sve i svašta, ali isto ne koristim pjene i gelove za kosu. Možda par puta godišnje :D I slabo koristim pjene za depilaciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja znam nekada staviti malo laka, ali to je samo kad je neka prigoda tipa svatovi :D

      Izbriši
  14. Ja sam izgleda od retkih koja voli sjajeve za usne :). Zajedničke su nam maramice iako sam ih ja zaboravila navesti.

    OdgovoriIzbriši