nedjelja, 22. ožujka 2015.

Tag: Potroši deset do proljeća – II. dio

Ovaj tag izazov započela sam prije dva mjeseca i odabrala sam deset proizvoda koje ću pokušati potrošiti do proljeća (21.3.), a više o tome pisala sam u ovom postu. Ono što mogu reći je da ja nisam za takve izazove jer nisam disciplinirana i bilo mi je jako teško koristiti samo zadane proizvode, a neke sam koristila samo prvih tjedan dana i onda sam zaboravila na njih. Uglavnom, drago mi je što sam uradila ovaj tag, no ubuduće preskačem ovakve izazove.

Svih sedam preperativnih proizvoda koje sam si zadala sam i potrošila te s njima nisam imala pretjeranih poteškoća, osim što sam ih morala izdvojiti da vidljivo mjesto kako bi samo njih koristila. O ovim proizvodima sam napisala koju riječ u prvom postu pa da se ne ponavljam, a i uskoro stiže jedan empties post gdje će se također naći ovi proizvodi.

Dekorativa je nešto sasvim drugo jer od tri proizvoda nisam niti jedan potrošila do kraja. Da sam ih trošila svakodnevno kao preperativne proizvode vjerujem da bi uspjela, ali sam zabušavala. Pudera i baze mi je ostalo još malo, a bronzera sam jako malo potrošila jer sam ga koristila samo prvih tjedan dana, a onda sam zaboravila na njega.

To bi ukratko bilo izvješće ovoga napola urađenog taga. Drago mi je što sam sudjelovala i vidjela kako je to jer sada znam da se više neću prihvatiti ovakvog izazova.


Jeste li vi sudjelovali u ovakvom tagu? Kako ste se osjećali?

Broj komentara: 12:

  1. Mislim da bih i ja podbacila sto se tice dekorative... hahahahaha!!! :D Ovo je bas izazov! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moj izazov potroši 5 do 5.5. je na hlađenju :DD disciplina - nula bodova, isto sam samo prvi tjedan koristila proizvode i svaki dan si govorim, evo od dns ću i nikako na red... tak da i ja od sad preskačem ovakve izazove, ali hej, bitno je sudjelovati ;) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, bitno je sudjelovati i sad znamo da više nećemo :D

      Izbriši
  3. I ja bih definitivno podbacila po pitanju dekorative.
    Nisam se primala tog taga jer bih sigurno podbacila po pitanju dekorative, a vjerojatno i po pitanju preparative, previše volim kombinirati proizvode tako da bi mi bilo teško biti disciplinirana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reći da je ovo bilo baš pravo mučenje i navlačenje, ali sad znam pa ubuduće preskačem ovakve tagove :D

      Izbriši
  4. Ja još nisam podbacila, jer moj izazov traje do lipnja, ali sumnjam da ću i ja potrošiti sve. S time da sam ja sebi zadala samo dekorativne proizvode :D. Većinu toga ću potrošiti, ali taj Sun broner i još jedan puder u kamenu teško da ću dovršiti!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne treba se uopće forsirati, koliko se potroši, potroši :D

      Izbriši
  5. Ni ja ne bih potrosila puder, bronzer i bazu, jer te proizvode ne koristim svakodnevno. Definitivno bi mi ostalo pola, mozda i vise od pola bocice. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, dekorativa je najveći problem jer se ne koristi svakodnevno :D

      Izbriši
  6. Ti i nisi loše prošla :) Ja sam 5 od 10 potrošila a ostalo sam prepolovila ali ne i do kraja potrošila. Ni ja se neću više prihvatati ovakvih izazova, stvarno je mučenje ali sam ipak malo i varala :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I to ti je dobar prosjek :D Da nismo sudjelovale, ne bi znale što preskačemo :D

      Izbriši