nedjelja, 26. travnja 2015.

Essence noviteti proljeće / ljeto 2015. – drugi dio

Nakon prvog dijela u kojem sam pisala o Essence lakovima za nokte koji možete pročitati ovdje, danas su na redu ostali Essence noviteti, koji su nakon samo nekoliko nošenja postali ljubav velika J

Pure skin anti – spot mousse puder u pjeni – 01 matte beige
Ovaj puder je prije svega namijenjen mladoj koži zbog posebnog clearderm kompleksa s aktivnim sastojcima koji pomažu u sprečavanju pojave nečistoća. Za svoju kožu ne mogu baš reći da je mlada, ali dobro se složila s ovim puderom. Puder je izrazito kremast, pravi mousse i lijepo se stapa s kožom te je ugodan za nositi na licu. Prekrivanje je srednje, a mene je najugodnije iznenadilo matiranje koje je odlično. Bez dodatnog pudera za matiranje, ovaj mousse je na mojoj masnoj koži izdržao više od četiri sata bez probijanja sjaja, a uz puder za dodatno matiranje izdrži cijelo radno vrijeme. Puder dolazi u dvije nijanse: svjetlijoj 01 matte beige i tamnijoj 02 matte sand, moja nijansa je svjetlija. Cijena pudera je 32,90 kn za 14 g proizvoda. Iako puder dolazi u simpatičnoj staklenoj teglici, smatram ju nedostatkom jer je dosta nezgodno kistom pokupiti dovoljnu količinu pudera zbog malog promjera otvora teglice.
Sastav: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, TRIBEHENIN, ZINC PCA, BISABOLOL, C30-45 ALKYL METHICONE, METHICONE, C30-45 OLEFIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TALC, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Sun club 2in1 bronzing powder – 10 sunshine
Ovaj bronzing puder dolazi u dvije nijanse 10 sunshine (kombinacija bronzera i highlightera) i 20 sunset (kombinacija bronzera i ružičastog rumenila). Cijena je 29,90 kn za 10 g proizvoda. Ja ću vam pisati o nijansi 10 sunshine koja je kombinacija bronzera i highlightera te otkako sam dobila ovaj proizvod ne odvajam se od njega. Sviđa mi se ova kombinacija jer je sve na jednom mjestu pa kad koristim bronzer highlighter mi je pri ruci i obrnuto. Bronzer je svjetlije nijanse te će odgovarati djevojkama svijetle puti. Mat je i nema shimmera te može poslužiti za konturiranje lica jer ćete s njim dobiti jedan lijep prirodan touch. Iako sam jako zadovoljna s mojom Mary-Lou, često koristim ovaj highlighter upravo zbog toga što se nalazi u istoj kutijici kao i bronzer i sviđa mi se suptilan sjaj koji ostavlja na licu. Mislim da je ovaj proizvod odličan za početnike jer je jako teško pretjerati i s bronzerom i s highlighterom, a opet nije da se neće vidjeti na licu.
Sastav: TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Make my brow gel maskara za obrve – 01 blondy brows
Volim Essence setove za obrve jer misli i na nas plavuše pa tako i ova gel maskara dolazi u dvije nijanse: 01 blondy brows i 02 browny brows. Gel neće idealno popuniti obrve, ali će odlično poslužiti kada ste u gužvi, a želite da vam obrve izgledaju solidno. Meni se najbolja pokazala kombinacija ovog gela i sjenila za obrve, s tim da prvo obrve počešljam s ovim gelom i sačekam malo da se osuši, a onda popravim sjenilom tamo gdje popravak treba. Cijena ovog gela maskare za obrve je 21,90 kn za 3,8 ml proizvoda.
Sastav: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, NYLON-6, DISODIUM EDTA, GALACTOARABINAN, TROPOLONE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, SILICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Dugotrajan nude ruž za usne – 03 come naturally
Ovaj ruž je dio nude kolekcije i dolazi u pet nude nijansi. Moja nijansa 03 come naturally je upravo nijansa koja mi se najviše sviđa od cijele kolekcije jer nije presvijetla da mi pruži duh izgled, nego lijepo naglasi ten. Nijansa je neobična i opisala bi ju kao smeđu s primjesom ljubičaste. Upravo zbog te ljubičaste note koja cijelom ružu daje jedan hladni ton, bojala sam se kako će se složiti s mojim toplim podtonom, no zadovoljna sam kako mi stoji, tako da mogu reći da će odgovarati djevojkama i toplog i hladnog podtona. Trajnost ruža je solidna, neće preživjeti ručak, ali kavicu hoće J Tekstura mi je fina, kremasta i lako se nanosi na usnice. Ono što vam ovaj ruž neće oprostiti su ispucale usnice, a to vidite i na fotografiji, naglasit će ih još više, tako da bi usnice za nošenje ovog ruža trebale biti u savršenom izdanju. Iako je ruž kremaste teksture, primijetila sam da mi je isušio usnice, tako da preporučam nošenje balzama ispod ovog ruža. Cijena ruža je 19, 90 kn za 3,8 ml.
Sastav: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Giant eyeshadow applicator
Volim Essence kistove, a ova nova generacija kistova jako podsjeća na predivnu Bloom me up! tools kolekciju, no ovaj me aplikator dobro namučio. Inače nisam baš ljubitelj spužvastih aplikatora, ali to je osobno, tako da nije vrijedno spomena. Glavni problem ovog aplikatora je njegova veličina, prevelik je. Iako je namijenjen nanošenju sjenila na veću površinu kapka, on je prevelik za to i nanošenje sjenila s njim jako je trapavo i nezgodno. Zbog toga sam mu našla novu namjenu i koristila sam ga za utapkavanje korektora na podočnjake i ta mu funkcija odlično pristaje. Cijena ovog aplikatora je 15,90 kn.

Jeste li među ovim Essence novitetima pronašli nešto za sebe? Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda?

*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

22 komentara:

  1. Svidja mi se ruz, i ja ocekujem pr paketic pa se nadam da ce i on biti tu :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ruž je vrh :D Bronzer sam već vidila kod par cura. Lipo izgleda al bi mi bolje bilo da je on sam proizvod za sebe, sam bronzer sam highlight pa ko želi sjajit, nek sjaji. Al nemože se svima ugodit :D Zgodna ideja za aplikator :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se baš sviđa kombinacija bronzera i highlighta jer ne moram kopati po ladici tražeći jedno pa drugo, a super mi je i za putovanje, nosiš jedan proizvod, umjesto dva :D

      Izbriši
  3. Ruž mi je vrh:D Možda kupim baš ovaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam taj Sun Club i stvarno je dobar, a moram si kupiti i taj gel za obrve, ali budući da imaju samo dvije nijanse, a moje obrve su skroz crne nz kako će mi odgovarati, zato i odgađam. Ruž izgleda odlično

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje obrve su inače tamnije od ovog gela, ali sviđa mi se što ih gel lijepo oblikuje, zagladi, a uz kombinaciju sa sjenilom dobijem željenu boju. Samo kao ideja :D

      Izbriši
  5. I meni se baš sviđa ovaj bronzer, a super mi je što se te dvije nijanse mogu i miješati recimo na obrazima pa dobiješ glowy preplanuli izgled :D A ruž također volim, nijansa je baš po mom ukusu i još nemam nijedan takav :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako divno izgleda kombinacija na obrazima :D I ja sam tanka s nude nijansama ruža, tako da mi je ovaj dobro došao u mršavu kolekciju :D

      Izbriši
  6. Baš sam danas gledala karmine iz Nude kolekcije po ko zna koji put i opet nisam ništa kupila. Na kraju će mi biti žao kada kolekcije više ne bude :) I ovaj gel za obrve mi se čini interesantan! L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ta nude kolekcija baš divna :D Iako znaš da nisam fan nude usana, drago mi je što imam makar jedan :D I da, nemoj čekati, počasti se jednim ružem jer znam da voliš nude usne :D

      Izbriši
  7. Ruz je lijep jako :) ostalo sam vecinom podijelila u giveawayu pa ne znam kakvo je, ali bronzer mi se cini bas dobar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da si ti imala giveaway, a ja nisam mkogla odoljeti ovim divotama i drago mi je što nisam jer baš uživam u njima :D

      Izbriši
  8. lijepe stvarčice <3
    ruž je divan i nabavila bih si tu nijansu, iako ne oprašta ispucane usne :D
    a ovaj gel maskara za obrve se čini kao idealan proizvod za mene, jer mi se često neda detaljno popunjavati obrve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam lijena kod popunjavanja obrva te ako nemam full make up, često na to zaboravim :D Nijansa ruža je za deset :)

      Izbriši
  9. Lijepe stvarčice, najviše mi je za oko zapeo gel za obrve, mislim da si budem nabavila jedan. :)) Ruž mi je predivan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel za obrve ja baš odličan proizvod jer lijepo zagladi i oblikuje obrve :D

      Izbriši
  10. Ruž mi je divan , ovo ostalo mi se čini da je sve pretamno za moj beli ten :). Ovo za obrve zvuči interesantno isto .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shvaćam, kada ima samo dvije nijanse, ona svjetlija je obično djevojkama jako svijetle puti pretamna :D Ja valjda imam sreću da imam neku "univerzalnu" nijansu puti jer mi kod većine proizvoda odgovara ta jedna svjetla nijansa :D

      Izbriši
  11. Nijansa ruza je prelepa, bas mi se dopada. Citala sam dosta pozitivnih komentarao gelu za obrve i svidja mi se kako obrve izgledaju nakon nanosenja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel za obrve je prava stvar i bravo za odličnu ideju :D

      Izbriši