četvrtak, 14. svibnja 2015.

Batiste Fruty & Cheeky Cherry šampon za suho pranje

Koliko volim Batiste suhe šampone već znaju i ptice na grani, a sad se Batiste obitelji pridružio još jedan član - Fruty & Cheeky Cherry. Kao što mu i samo ime govori, a i izgled ambalaže, riječ je o šamponu voćnog mirisa.

Kao i njegovi prethodnici koristi se za osvježenje kose između dva pranja i to na način da se bočica protrese i zatim se s udaljenosti od oko 30 cm rasprši mala količina proizvoda na kosu. Vršcima prstiju se umasira u vlasište i ostavi nekoliko trenutaka da se pokupi masnoća i to je to, kosa se počešlja i stilizira po želji.

Zbog čega je Fruty & Cheeky Cherry posebniji od njegovih prethodnika, pri tome mislim na Blush i Strenght & Shine (recenzija) koje sam isprobala i koristila jedno vrijeme? Batiste je poradio na formuli svojih suhih šampona jer ono što me je kod njegovih prethodnika jako živciralo je praškasti osjećaj pod prstima kad sam si dotakla kosu, toga osjećaja kod Fruty & Cheeky Cherry nema. Miris mu je svjež, voćni, nije agresivan i ne zadržava se dugo u kosi kao npr. miris Blush. Kosu opere jednako dobro kao i spomenuti prethodnici, ali napominjem da suhi šampon ne zamjenjuje pranje kose vodom, nego samo produžuje vrijeme između dva pranja kose.
Sastav: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.

Batiste Fruty & Cheeky Cherry šampon za suho pranje možete kupiti u Bipi po cijeni od 34, 90 kn.


Jeste li probali Batiste Fruty & Cheeky Cherry šampon za suho pranje? Koristite li šampone za suho pranje kose?

Broj komentara: 14:

  1. ajme, a ja ga nisam htjela jer je bio najskuplji. Sad ću znati za ubuduće koji da uzmem :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolji od ostalih. Ne svrbi me tjeme od njega i zaista nema onog praškastog osjećaja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Želim da ga probam, ambalaža mu je predivna! ;) Meni je najbolji onaj originalni, mada i njega retko koristim a definitivno ću sledećeg morati da probam onaj za plavuše. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja probala onaj za plavuše, mislim da ga kod nas ni nema, kme :/

      Izbriši
  4. Jeeeeej! Baš sam srećna što ti se dopada :))) ja ga jako volim i posebniji je od ostalih definitivno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da ćemo se vrlo brzo družiti.... ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni pakovanje izgleda odlicno, super je. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Konačno da je stigao i kod nas. :D Nisam ga još isprobala, nakon nekoliko blush i xxl sam prestala koristiti šampone za suho pranje jer sam si zabrijala u glavi da mi pridonose mašćenju kose (velika zabluda). Sljedeća kupovina je ovaj, mada me zanima kakav je onaj od Balee. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam Balein i nije nikakav, tako da nemoj kupovati i uštedi si novčiće :D

      Izbriši