subota, 16. svibnja 2015.

Ziaja gel za tuširanje i losion za tijelo s arganovim uljem

Gel za tuširanje i losion za tijelo s arganovim uljem su moj prvi susret sa Ziaja proizvodima. Ziaja je relativno novi poljski brend koji je spoj tradicionalnih komponenti (blagotvornih biljki, ulja...) i modernih tehnologija.

Gel za tuširanje dolazi u bočici od 500 ml s klip - klap čepom koji ne komplicira korištenje gela pod tušem. Srednje je konzistencije, mliječno bijele boje i lako se nanosi na tijelo. Miris gela i losiona je isti, klasičan, pomalo starinski, mene asocira na neki bakin parfem. Na tijelu se ne zadržava dugo, ali u kombinaciji sa losionom traje. Linija argan namijenjena je njezi suhe i osjetljive kože tijela i iznenadilo me je to što mi je ovaj gel za tuširanje isušio kožu. Zašto kažem iznenadilo, naime, moja koža tijela je normalan i nije ništa posebno zahtjevna te ne pamtim kad mi je neki gel za tuširanje isušio kožu, ali ovaj je to uspio.
Sastav: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene / Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Sodium Arganamphoacetate, Cocamide DEA,Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citric Acid.

Losion za tijelo dolazi u bočici od 400 ml s pumpicom na vrhu koja mi se u početku činila kao odlično rješenje jer olakšava doziranje, dok sam se pred kraj namučila jer nisam mogla doći do ostatka proizvoda na samom dnu pa sam uklonila pumpicu i lupala bočicom po dlanu. Miris je isti kao i kod gela za tuširanje, samo je malo intenzivniji, ali nije zagušljiv. Na tijelu se zadržava dosta dugo što mi se sviđa. Tekstura losiona je rjeđa i djeluje masno, ali kada se namaže na tijelo brzo se upija te ostavlja kožu nahranjenom, bez masnog traga na odjeći. Losion mi se jako sviđa i planiram ga kupiti ponovno, ali prije toga bih voljela probati još koju liniju Ziaja losiona za tijelo.
Sastav: Aqua (Water), Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Disostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Magnesium Sulfate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceresin, Dimethicone, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citric Acid.

Jeste li probali Ziaja proizvode? Što bi mi preporučili?



*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

34 komentara:

  1. baš mi je žao za gel..ja do sada nisam imala problema sa njima, a isprobala sam brusnicu i divlju jagodu, kokos, zelenu maslinu, kozje mlijeko i naranču..i sve i jedan mi je bio ok.. a losion od kozjeg mlijeka mi je mljac..isprobat ću i ovaj s arganovim i dat ću priliku arganovom gelu za tuširanje :) stvarno volim ziajine proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je žao, ali nikako se nisam složila s argan gelom :/ Ali bez obzira na to planiram kupiti naranču :D

      Izbriši
  2. Gel još nisam probala, a i sudeći prema tvojoj recenziji, mislim da ću ga proslijediti dalje :/. Inače imam izuzetno suhu kožu pa ne bih htjela riskirati. Losion i ja sama testiram neko vrijeme, super mi miriši i da, miris se stvarno dugo zadržava, ali moram losion u podebljem sloju nanijeti na kožu kako bih nahranila svoju žednu kožu :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vama suhokošcima nije lako jer losion mora biti jako hranjiv da bi se koža nahranila, dok se ja mackam jer volim i zbog mirisa :D

      Izbriši
  3. Bas cudno za gel, ali mlijeko obecava. Ja jos nisam probala ove proizvode, cekaju svoj red :D
    Ali koristila sam njihove kreme za ruke, ali mi nisu odgovarale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala kreme za ruke, ali vidjet ćemo :D Nadam se da će ti odgovarati i gel i losion :)

      Izbriši
  4. Ja sam baš prije par dana kupila Ziaja gel za tuširanje od kakaa i prefino mi miriši ali nažalost i meni isušuje kožu pa sam dodala malo ulja avokada unutra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači nisam jedina. Odlična ti je ideja dodati malo ulja :D

      Izbriši
  5. Ja sam verovatno jedina osoba da ne kažem bblogerka koja nije probala skoro ništa od Ziaje. Za ove gelove i losione su mišljenja podeljena ali me ipak čudi od argan linije da isušuje kožu. Ono što znam da je super i što ti preporučujem su kreme za ruke, stvarno su izvrsne :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam već pohvale za kreme za ruke i imam u planu probati koju :D

      Izbriši
  6. Probala sam jedino njihovu kremu za ruke i nije loša

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će se i meni sviđati kreme za ruke :D

      Izbriši
  7. Napregnula sam mozak i pokušala naći arganovo ulje u gelu za tuširanje i nisam uspjela :D U losionu ga i ima al vrlo malo, većina je parafinsko ulje. Ne znam, Ziaja mene nikada nije nimalo privlačila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jasno mi je to, markentiški trikovi gdje god se okreneš :D Nije ni mene, osim krema za ruke koje me privlače kod svih brendova :D

      Izbriši
  8. Meni je gel isto isušio kožu :(, a što se tiče losiona, moj je jaaako gust :O ne znam je li to do mog primjerka, ili u čemu je stvar, ali mi zbog toga treba doslovno cijela pumpica samo za nadlakticu. :|

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam jedina znači :/ Moj losion je srednje gustoće, e sad jedan od naša dva ne valja :D Nisam probala ni jedan drugi njihov losion, tako da ne mogu uspoređivati :D Ja znam da sam ja s jednom pumpicom namazala cijele noge, a nisam baš niska osoba :D Nešto ti ne štima :/

      Izbriši
  9. Od Ziaje nisam ništa probala, nekako me ne privlači njihova ambalaža, a ja uvijek kad nešto kupujem, mora mi biti lijepo na izgled, tek tada ću ga kupiti :) Ali tko zna, možda ju s vremenom zavolim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam što misliš jer i sama padam na lijepu ambalažu :D

      Izbriši
  10. Mleko mi deluje dobro, mada me Ziaja proizvodi ne privlace bas. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ja sam probala ovaj losion i od kozjeg mlijeka i bili su mi ok, čak mi se gel od kozjeg mlijeka jako sviđao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probat ću jednom prilikom nešto iz linije kozjeg mlijeka jer ju svi hvale :D

      Izbriši
  12. trenutno se tuširam tim gelom za tuširanje,,, miris mi stvarno nije nešto,, no opet, dobro opere i to je najbitnije :D
    fora mi je ovaj print na ambalaži gela <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni se miris baš sviđa :D Slažem se za print :)

      Izbriši
  13. Koristila sam prije Ziaja šampon za tuširanje, ali to je bilo davno tako da se ni ne sjećam jesam li bila zadovoljna. Sviđaju mi se slike :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Taj gel ja koristim kao kupku i tu mi je dobar, a losion mi nekako nije sjeo :/

    OdgovoriIzbriši
  15. Nekako sam ravnodušna prema Ziaja proizvodima :/ jedino što mi se stvarno svidjelo jeste gel za tuširanje za djecu s mirisom vanilije i kolačića, divota jedna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tko može ostati ravnodušan na miris vanilije i kolačića :D

      Izbriši
  16. losion imas u manjoj posudici ala nivea u pakovanju od 200ml.

    OdgovoriIzbriši