srijeda, 10. lipnja 2015.

AlpStories – Anti – age krema s kolagenom

Vjerujem da ste za AlpStories, iako je novi brend kod nas na tržištu, već čuli, jer se dobar glas o proizvodima prirodne koznetike, bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralnih ulja i silikona daleko čuje.

Anti – age krema s kolagenom, ili kako ju u AlpStories zovu dnevna emulzija, dio je priče o AlpStories proizvodima o kojoj ću vam danas pisati. Krema dolazi u staklenoj  bočici od 50 ml s pumpicom koja olakšava doziranje. Bočica je prozirna što je plus jer u svakom trenutku znamo koliko smo proizvoda potrošili, odnosno koliko nam je još proizvoda ostalo. Čep je najslabija karika kod ambalaže jer je napravljen od ne baš tako čvrste plastike i puknuo mi je u roku odmah, ali to su stvari koje se događaju. Još jedna pohvala je i vremenski rok do kojeg se krema treba potrošiti, a on je otisnut na dnu bočice i kod moje reme kaže da se treba potrošiti do desetog mjeseca 2016. godine, što bi bilo oko godinu i pol od kako imam kremu. Kada zanemarimo čep, ambalaža mi se sviđa jer je praktična i dekorativno mi se sviđa njezin minimalizam, a i više volim kreme u bočici, nego u teglici zbog lakše uporabe.
Ono što mi se kod svh AlpStories proizvoda sviđa, pa tako i kod ove kreme, je miris koji je malo intenzivniji, ali je prirodan i nije zagušljiv te mislim da će odgovarati i najzahtejvnijim nosićima. Kremi odgovara naziv emulzija jer joj je tekstura više geleasta, nego kremasta, lako se razmazuje i nanosi na kožu, dok se s nazivom dnevna ne bih baš složila jer kod nečeg što je za dnevnu porabu očekujem da ima spf, a ova krema to nema. Tako da ne bi bilo zabune, krema se može koristiti i u dnevnoj i u večernjoj njezi lica. Ja sam ju koristila više u večernjoj njezi, upravo zbog nedostatka spf koji preferiram kod dnevnih krema, ali kad nisam išla od kuće rado sam ju nanijela i ujutro, a kako se krema brzo upije i ne masti kožu, dobra je kao baza za make up. Četiri pumpice su mi bile dovoljne za cijelo lice i vrat, ali samo zato što volim nanijeti kremu u malo obilnijem omjeru te ukoliko ju budete koristili kao i ja krema će vam potrajati oko dva mjeseca.Ne znam koliko bi krema odgovarala suhokošcima, ali ju osobe s normalnom, mješovitom i masnom kožom mogu normalno koristiti.
Sastav je divan. Bademovo ulje i shea butter za intenzivnu hidrataciju koju mogu potvrditi te ekstrakt nevena koji umiruje, omekšava i tonizira kožu. Što se tiče toniziranja kože mogu reći da mi je koža ujednačenija, pogotovo t-zona koja je kod moje masne kože katastrofa. U nastavku možete pročitati kompletan sastav:
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Calendula Officinalis Extract, Hydrolyzed Yeast Extract/Vegetable Collagen, Glycine Soja Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Parfum. 

Cijena kreme je 279 kn što je možda malo previše, no kad se uzme divan sastav i učinak na kožu te da će vam potrajati oko dva mjeseca pa meni je to dobar deal. AlpStories proizvode možete nabaviti u njihovoj trgovini u zagrebačkom Arena Centru, dok oni koji nisu iz Zagreba mogu njihov asortiman pogledati na webshopu.

Jeste li probali nešto od AlpStories proizvoda?


*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 10:

  1. Ah navukla sam se na njihove proizvode :) Ja imam kremu od čajevca i još je nisam isprobala, ali planiram uskoro, dok potrošim ono što trenutno koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da je i krema od čajevca odlična :D

      Izbriši
  2. ja imam njihovu arganovu kremicu i odlicna mi je, vec sam potrosila vise od pola. osim cepa koji se polomi domah, mojoj kremi je krepala pumpica negdje kad sam bila na pola, nije htjela vise pumpat a sva sreca da sam dobila bademovo ulje u istoj bocici tako da sam od njega uzela cijelu pumpicu a bademovo pretocila u neku drugu bocicu :D inace pumpica bas lijepo dozira i svidja mi se to, samo ne znam zasto se moja odlucila na samoubojstvo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja pumpica na svu sreću još radi i dobro da je tako jer nemam zamjensku. Ti si se odlično snašla :D

      Izbriši
  3. Zvuči super, a pakovanje mi je baš lijepo. Nisam čula previše o brendu tako da ću baš pogledat što sve nude :)

    OdgovoriIzbriši
  4. uf baš dobro za rok trajanja :D
    uf kako imam isti tip kože, jako me privlači :D posebno jer ima bademovo ulje i ujednačava ten :D

    OdgovoriIzbriši