četvrtak, 5. studenoga 2015.

Bionsen – losion za tijelo i dezodorans u stiku

Bionsen je talijanski brend koji radi prema japanskoj recepturi koristeći spa minerale. Prije svega poznati su po dezodoransima koji pružaju dugotrajnu zaštitu od znojenja, ali bez štetnih sastojaka poput parabena i aluminija. Danas ću vam pisati o dva Bionsen proizvoda: losionu za tijelo i dezodoransu u stiku koje sam osvojila u nagradnoj igri na portalu Ogledalo.



Bionsen losion za tijelo – anti age

Losion dolazi u elegantnoj plavoj ambalaži od 400 ml s pumpicom na vrhu što olakšava doziranje. Tekstura losiona je gelasta i potrebno je puno pumpica kako bi se namazalo cijelo tijelo. Miris mu je neobičan, ali sam se navikla na njega te kako sam osoba koja proizvode za mazanje tijela biram na osnovi mirisa, ovaj losion nikako ne bi bio moj prvi izbor. Losion je okarakteriziran kao anti age zbog svoje formule obogaćene biomineralima anti age aktivnim kompleksom koja kožu čini elastičnijom i čvršćom. Obogaćen je i japanskom termalnom soli s hidratantnim svojstvima. Nakon mjesec dana korištenja nisam primijetila učinak čvršće kože, no iskreno to ni nisam očekivala, dok sam pruženom hidratcijom zadovoljna, ali mislim da ona neće biti dovoljna u hladnijim danima, kada biram puno jače i hranjivije teksture.
Sve u svemu rekla bih da je ovo solidan losion, ali me bode u oči njegov kriminalan sastav pun parabena zbog kojih ostatak dobrog sastava ne dolazi do izražaja.

Cijenu losiona ne znam, ali ubacit ću ju u post čim provjerim.


Bionsen dezodorans u stiku

Ovdje je riječ o zdravom dezodoransu bez štetnih sastojaka koji je proizveden po originalnoj japanskoj recepturi sa spa mineralima. Po riječima proizvođača neutralizira neugodan miris čak 24 sata dopuštjući koži da diše. Dezodorans dolazi u stiku što nije baš moj omiljeni oblik dezodoransa, ali navikla sam se. Miris mu je ugodan, prozračan i ima u sebi notu muških dezića tako da vjerujem da bi se sviđao i muškarcima. Moram priznati da je ovo najbolji zdravi dezodorans koji sam probala jer mi izdrži cijelo radno vrijeme bez neugodnih mirisa te mi ne potiče znojenje kao neki drugi dezodoransi. S njim se nisam oznojila, ali se pred kraj radnog vremena pojavio osjećaj vlažnosti, a samim time i ljepljivosti pod pazusima, ali bez neugodnog mirisa.
Malo me iznenadio sastav jer se ovi dezići reklamiraju bez aluminija, alkohola i parabena, a kad ono alkohol na prvom mjestu u sastavu. Meni osobno alkohol ne smeta, ali ne volim laganje i muljanje.

Bez obzira što sam zadovoljna s ovim dezićem ne vjerujem da ću ga ponovno kupiti, ali samo zbog toga što ne volim deziće u stiku, dok vjerujem da ću potražiti dezić u roll on ili sprej pakiranju.

Cijena dezića je 32,90 kn.

Jeste li probali Bionsen proizvode? Kako ste zadovoljni s njima?



Broj komentara: 16:

  1. Nisam probala ove proizvode, a sad ni nemam zelju. Slazem se da me jako nervira lazno reklamiranje, poludim kad uzmem u ruke kremu za lice od 200kn koja se predstavlja kao nekomedogena, za osjetljivu i netolerantnu kozu, poznati brend, procitam sastav i padne mi mrak na oci. Istina je da uopce ne mozemo vjerovati nikakvim predstavljanjima ni opisima proizvoda dok sami ne procitamo sastav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to. A još više me ljudi jer će se dosta djevojaka upecati na tu lažnu reklamu jer misle da sve što se kupi u ljekarni ima idealni sastav :/

      Izbriši
  2. Joj baš si me dobro podsjetila na ovu marku. Znam da smo davno prije kupovali njihove proizvode u Italiji. Morala bih ih opet malo probati da vidim da li su i dalje ok kao što se sjećam da su bili. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dezić je solidan, dok losion nije baš za pohvalit :D

      Izbriši
  3. Savršeni na oko i mislila sam kad ih ugledah da je neka čarolija a onda paraben, alkohol uh :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Viđala sam Bionsen proizvode na policama Dm-a ali me nikad nisu nešto privlačili, a tek sad neće. Ne zato što mi stvarno smeta bilo kakav sastav već što ne volim laži i obmane. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Puno brendova mi se omrzlo upravo zbog toga ;/

      Izbriši
  5. Losion mi ne zvuci privlacno,a dezic sam koristila dosta dugo,i ovaj tvoj i u spreju,i bila sam jako zadovoljna,izdrzao mi je poprilicno cak i po najjacim vrucinama.Ali kako se ja brzo zasitim,sad sam vec na nekim drugim stvarcicama:-)I ja mrzim to muljanje,pa ko da smo nepismene pa necemo procitat sastav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A misle da će nas sitna slova spriječiti da pročitamo sastav :D :D Sprej i roll on ću probati jer mi je ovo najbolji zdravi dezić koji sam probala, tj. najduže mi drži :)

      Izbriši
  6. Nisam ih probala, mada polako izbacujem dezodoranse sa alkoholom iz upotrebe i iznenadjujuce dobro mi ide, tako da ne planiram da ga kupim iako zanimljivo deluje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja još nisam došla do alkohola, za sad samo pokušavam izbjeći aluminij :D

      Izbriši
  7. i sama volim više roll on, nego stick kod dezića :D mislim da sam stick koristila zadnji put u osnovnoj haha
    privlači me taj dezić, iako mi nije isto jasno zašto muljaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, i ja sam stik koristila u osnovnoj :D :D Ni meni nije jasno jer je riječ o stvarno dobrom deziću bez aluminija :)

      Izbriši
  8. Njihovi dezići su mi najdraži, posebno oni sa kristalima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala s kristalima, ali ću malo istražiti njihove deziće :D

      Izbriši