nedjelja, 13. prosinca 2015.

3 days of Essence „Merry Berry“ – day 1: ruževi

Essence trendovska kolekcija „Merrya Berry“ inspirirana je Božićem te je svojom lijepom ambalažom oduševila sve, a ni ja joj nisam uspjela odoljeti. U želji da vam dočaram ljepotu ove kolekcije odlučila sam vam pokazati proizvode koje sam izabrala za sebe, a kako ne bi bili predugi postovi, odnosno previše slika, u naredna tri dana moći ćete čitati postove o Essence „Merry Berry“.

Prvi post posvećen je ruževima. U kolekciji se nalaze tri ruža, a kako se nisam mogla odlučiti koju nijansu izabrati, uzela sam sve tri te mi nije nimalo žao zbog toga jer su se tri nijanse izuzetno lijepe i nosive.
Ambalaža ruževa je jednostavna te boja ambalaže otkriva boju nijanse, a ima i zlatni obrub. Dolaze u količini od 3,8 g, a cijena im je 19,90 kn.

03 red rock najsvjetlija je nijansa u kolekciji i jedina koja bi trebala biti mat finisha, što je po mom poimanju daleko od mat, ali nije da joj zamjeram, nego mi je čak i drago jer mi se nijansa sviđa upravo onakva kakva je. Meni je ovo nijansa Božića te često za blagdane nosim na usnama upravo takvu nijansu. Boja je crvena, ali ne crvena koja vuče prema narančastoj, nego prema boji crvenog vina s notom ljubičaste.


02 pink & perfect je nijansa kojoj sam se najviše veselila jer to sam ja. Najčešće posežem za ovakvim fuksija nijansama bez obzira na godišnje doba ili prigodu, tako da već vidim da će ova nijansa biti često nošena i voljena.


01 let's berry-tales begin je hit boja ove jeseni, a kako se čini i zime jer su djevojke poludjele za berry usnicama. Inače nisam baš fan takvih boja na usnama, ali u ovu sam se zaljubila. Nijansa se savršeno slaže s mojom duh puti, a kako u sebi ima notu ljubičaste dodatno istakne sivu nijansu mojih očiju. Uglavnom, ne odvajam se od nje i nosim je u svim kombinacijama i dnevnim i večernjim, na posao, kavu, shoping...


Zajedničko svim nijansama je izuzetno kremasta tekstura i lako nanošenje na usnice. Za potpunu prekrivenost potrebna su dva do tri namaza. Ruževi su ugodni za nošenje, ali neće oprostit ukoliko imate ispucane usnice, nego će to naglasiti (što možete vidjeti i na swatchevima), dok sam ruž neće isušiti usne. Trajnost je solidna, dva do tri sata. Ruževi neće preživjeti neki veliki obrok, ali manji i cugicu svakako hoće te će ravnomjerno početi nestajati s usana.

Sastav: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Octyldodecanol, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Polyethylene, Mica, Disteardimonium Hectorite, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).
Ako još niste nabavile svoj primjerak ovog ruža, nadam se da sam vas uvjerila da vam treba J Šalim se, ali svakako ukoliko se odlučite izabrati jednog od ovih ljepotana nećete se razočarati.


Kako vam se sviđa Essence „Merry Berry“ kolekcija? Jeste li pronašli nešto za sebe? 

- day 2: highlighter & gold dust powder (klik) 

- day 3: lakovi za nokte (klik)


22 komentara:

  1. sva tri su tako divna, ali ovaj zadnji mi je naj naj <3
    veselim se tri dana Essencea :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve tri nijanse su mi divne, sestri sam kupila red rocks za Božić. Stalno dolazim u napast da ga isprobam! :D
    Sebi bih osobno kupila let's berry-tails begino, no svuda je rasprodan. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam imala sreće pa sam pronašla sve tri nijanse :) Mislim da se seka ne bi ljutila, zna ona da je beauty blogericam teško odoljeti takvim napastima :D

      Izbriši
  3. Ruževi su lijepi, ali highlighter je u potpunosti osvojio moje srce kad je Merry Berry kolekcija u pitanju :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je highlighter posebna kategorija ljepote :)

      Izbriši
  4. Lijepi su, meni se zadnja nijansa najviše sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. sve su nijanse krasnee <3 , ali ja bih zadnju kupila, pa čim naiđem-moje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Požuri se jer ta nijansa je nestala prva koliko čujem :D

      Izbriši
  6. Sve nijanse su divne ali kako ti samo dobro stoje, ne mogu se odlučiti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivne nijanse. Red rocks mi je najviše zapela za oko, ali uživo mi nije onako crvena kako sam očekivala. Tvoji swatchevi su ful dobri i realni, osobito zadnji na ruci.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da nije toliko crvena. Jako je slična fuksijastoj nijansi, samo što ne vuče na ljubičasto, nego na bordo :)

      Izbriši
  8. Gotovo, već sam u prodavnici da nabavim jedan za sebe xD

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve tri nijanse su mi predivne i što ih više gledam shvaćam da ih moram što prije nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivni su i sad mi je žao što nisam kupila niti jedan, ako uspijem ulovit neki moram se počastiti :D

    OdgovoriIzbriši
  11. da nepisem u sva tri posta jako mi je zao što bas nista nisam ulovila jer sam jako zeljela ovu kolekciju. boje su prekrasne i odlično ti stoje

    OdgovoriIzbriši