nedjelja, 10. siječnja 2016.

Favoriti 2015. – make up –

Zadnji post o favoritima 2015. godine je posvećen šminki i kako nema djevojke koja ne posjeduje bar jedan komad dekorativne kozmetike, vjerujem da će vam ovaj post biti zanimljiv.
Dior Diorskin Star je noviji komad u mojoj kolekciji i osvojio me je na prvu, zapravo osvojio me još dok sam bila u fazi isprobavanja uzoraka,m a kad je stigao do mene totalno me osvojio. Odličan puder koji će vam pružiti srednje prekrivanje i ostati na licu dok god ga ne skinete.

Catrice 12 h Matt Mouse puder u pjeni (recenzija) je puder s kojim sam se družila cijelo ljeto te uz pomoć malo pudera za matiranje bila postojana i ne sjajna oko osam sati, što je za moju masnu kožu odlično. Pjenasta tekstura lako se nanosi, a koži pruža lijep baršunasti izgled.
Essence hihglighter 01 I love my golden pumps (recenzija) dio je LE kolekcije 'Merry Berry' i ne odvajam se od njega otkako sam ga nabavila. Highlighter lijepo izgleda u kutijici zbog tekstura zvjezdica, no i na licu izgleda divno jer ostavlja suptilan zlatan sjaj.
theBalm Instain Lace blush (recenzija) sam prvo ugrabila kad je theBalm kozmetika došla kod nas. Gledala sam ga već dugo na stranim sajtovima i kod stranih blogerica te sam se zaljubila u ovo na prvu zastrašujuće roza rumenilo. Volim roza rumenila jer mi lijepo naglase put, a ovo je izrazito pigmentarno te se mora imati mirnu ruku kod nanošenja te zahtjeva puno blendanja, ali sam efekt na kraju je predivan. Sviđaju mi se theBalm rumenila te si planiram kupiti još neke nijanse.

Kiko rumenilo također je roza boje, no toplije nijanse od theBalm Lace i sadrži sitan shimmer koji jako lijepo izgleda na licu. Rumenilo koristim u danima kada mi treba svježine jer se s ovim rumenilom postiže izvrstan efekt te ne zahtjeva puno truda i blendanja kao već spomenuto theBalm Lace.
• O Sleek paletama je već sve rečeno. Imaju odličan izbor nijansi, postojana su, pigmentarna i povoljna. Del Mar Volume II. (recenzija) je LE paleta izbačena ovo ljeto te su zbog toga i sjenila koja se u njoj nalaze malo žešća te predviđena za kreiranje lookova u življim bojama. Drago mi je što imam ovu paletu jer sjenila koja posjedujem su većinom neutralnih nijansi te ponekad ubacim neko od ovih sjenila malo da razbijem monotoniju.
Maybelline je izbacio četiri nove nijanse svojih divnih Color Tatto sjenila i ovaj put je riječ o četiri mat nijanse. Dvije nijanse su me privukle i njih sam kupila, no samo me je Creme De Rose (recenzija) toliko oduševila da se danima ne odvajam od nje i nosim je u svim mogućim kombinacijama.

Essence I love nude sjenilo u nijansi 05 my favorite tauping sam koristila najviše od svih sjenila ove godine te mu je zasluženo mjesto u favoritima. Nijansa je idealna za naglašavanje pregiba kapka te sam je tako i koristila u gotovo svakoj kombinaciji i samo ću vam reći da je ovu taupe nijansu jako teško pronaći, a posebno mi je drago jer je riječ o mono sjenilu.
Maybelline Lash Sensational maskara* (recenzija) je maskara o kojoj se u prošloj godini puno pisalo i to s razlogom. Volim tu maskaru jer je cjenovno prihvatljiva, a još važnije jer mi trepke s njom izgledaju jako lijepo.

Catrice Prime and Fine baza za kapke je noviji proizvod u Catrice asortimanu i odličan je. Baza radi sve ono što bi trebala, naglasi boju sjenila i produži mu trajanje bez sakupljanja u pregibu kapka i zbog toga kod mene ima čistu peticu.
Aura bi u siječnju trebala stiži na police naših drogerija i jako mi je drago jer ćemo napokon i mi moći uživati u odličnim proizvodima. O Absolute Matte tekućim ruževima za usne (recenzija) je već sve rečeno i s razlogom se priča o njima jer je riječ o odličnim ruževima s širokom paletom nijansi.

Essence je ove jeseni izbacio tekuće ruževe, odnosno hibride između ruža i sjajila koji su ugodni na usnama te pružaju više boje od običnog sjajila, no pružaju i inetenzivan sjaj. Nijansa 06 make a statement* (recenzija) je divna malinasta boja koju sam rado nosila u svim prilikama.
Sephora Drive men wild (recenzija) je bio lak koji sam najviše nosila ovo ljeto, a i poslije. Lak je divne nijanse, odlične trajnosti i sjaja, a posebno lijepo izgleda na preplanuloj puti.

Essence 01 glastonberry bio je dio Essence LE kolekcije 'Love and Sound' i jedan je od najljepših i najneobičnijih nijansi koje sam vidjela. Lak je teksturac s mat finishem u nježnoj ljubičastoj nijansi koja je nosiva u svim prilikama i svim godišnjim dobima. O laku sam pisala kad sam spominjala proljetne lakove, tako da ovdje možete pogledati swatch.

U ovom postu ima malo više proizvoda, nego u prethodnim postovima o favoritima, ali to su sve proizvodi bez kojih nisam mogla zamisliti prošlu godinu i koje sam najviše nosila.

Koji bi proizvod izdvojile kao vaš make up favorit?


*PR proizvod

44 komentara:

  1. Ajme kako je divno ovo KIKO rumenilo! <3 Dobro je to mama pikirala. :P
    Jedva čekam da pokupim par AURA ruževa i the Balm rumenila.
    Imaš divne proizvode, nije ni čudno da su favoriti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mama zna najbolje :D Mislim da ću pokupovati pola štanda kad nema Aura stigne :)

      Izbriši
  2. Ovo theBalmovo rumenilo još nisam nigdje vidjela! Jako je lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda se rasprodalo :D Meni je jedno od dražih <3

      Izbriši
  3. Aaaaa,molim te reci nam o tome sto si cula da Aura dolazi u nase drogerije? Koju tocno ako mozda znas? Ajme jedva cekam! :D
    Inace,odlican post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aura Hrvatska je napravila svoju fb stranicu i najavila dolazak u siječnju. Još se ne zna u koje drogerije, ali se rumenila i Absolute Matte tekući ruževi mogu naručiti na stranici Tester.hr :D I sama jedva čekam da stigne :) Hvala ti draga :*

      Izbriši
  4. Krasni favoriti! Roza je prevladavala kod tebe u dekorativi :)
    Voljela bi procitati detaljniju recenziju o Dior puderu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, nisam ni primijetila da imam toliko roza favorita, ali izgleda da je prošla godina bila pinky :D Bit će recenzija Dior pudera :)

      Izbriši
  5. Mnogo patim što nemamo Catrice šminku, kvalitetna a pristupačna. Od tvojih favorita mi je najzanimljiviji Dior puder, Kiko rumenilo (idu na wl) a Aura tečne ruževe i sama obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako je Catrice kod nas već neko vrijeme premalo pažnje sam posvećivala tom brendu, no što dalje idem uvjerila sam se u kvalitetu njihovih proizvoda :) Aura <3

      Izbriši
  6. Slažemo se oko Aure naravno, ostalo nisam probala :). Dopada mi se jako paletica senki :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Wow, stvarno lijep izbor :) kako nemam više pudera, budem si isprobala ovaj mousse od Catrice.. i jedva čekam Auru, samo se nadam da ću ih imati gdje u svom gradu za kupiti, jer recimo moja Bipa nema The Balm :/ sramota... *ebeni Sisak :D hahahah

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno i ja se nadam da će doći i u ostale gradove, a ne samo ZG :D I ako želiš nešto od theBalm šibni mi mail i šaljem :D

      Izbriši
  8. i mene je catrice mousse puder oduševio, zbilja je odličan :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan izbor, Catrice puder u pjeni je i meni po ljeti bio omiljeni proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  10. kako je lijepo vidjeti udubljenje na sjenilu koje je bilo trbusasto <3
    super favoriti, neke sam probala. a auru jedva cekam, nadam se da se nece oduziti taj dolazak u nase drogerije :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Sve divote. I ja volim Essence I love nude sjenila, imam sve nijanse. The Balm i Kiko rumenila su <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadovoljna sam jako s Essence I love nude sjenilima i planiram nabaviti još koje :D

      Izbriši
  12. Odličan post,

    moramo te samo pitati, gdje se može kupiti ovo Kiko rumenilo?
    I btw, mi smo sretne da Aura dolazi kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :* Ovo Kiko rumenilo je stiglo iz Trsta i koliko znam Kiko kozmetika se može kupiti u Italiji, nažalost :/ Znam da imaju web shop pa dosta djevojaka kupuje preko njega te naprave jednu narudžbu pa podijele plaćanje dostave.

      Izbriši
  13. Drago mi je da su se i u tvojim favoritima pronasli Aurini mat tecni ruzevi :) Essence hajlajter je predivan, obozavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Volim ovakve živopisne fotke, kad je sve šareno :D Zainteresirala si me za Dior puder, voljela bih ga isprobati, a Maybelline maskaru obožavam! Doslovno najbolja koju sam ikad probala :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Super izbor :D aaa fotografije divne ! :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Sa tobom delim ljubav prema Aurinim mat ruzevima, mada se ja odlucujem za dosta tamnije nijanse, pa sam tako ponosna vlasnica 625 Break the Rules, takodje sam odusevljena Essence highlighterom :D I u budnucnosti planiram da nabavim neku od Sleek paleti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Break the Rules je predivna nijansa :D Nekako sam uvjerila samu sebe da mi tamne nijanse ne stoje, no u zadnje vrijeme sam počela nabavljati nešto tamnije ruževe :D

      Izbriši
  17. Imamo puno zajedničkih favorita! Dior pudere nisam nikada koristila a sada nailazim stalno na njihove recenzije.
    Od tvojih favorita jedino nikako ne dijelim ljubav sa Essence tekućim ružem.
    Još moram pohvaliti fotke u postu, stvarno su prekrasne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga puno :* Znam da ti nikako nisi našla zajednički jezik s Essence ružem, ali znam i da imam dosta sličan ukus kad je kozmetika u pitanju :D

      Izbriši
  18. Aurini tecni mat i GRVM ruzevi su moji favoriti <3 ! Kristina

    OdgovoriIzbriši
  19. AURA ruževe jedva čekam isprobati, a KIKO rumenilo je taaako lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aura ura nam stiže, a još da i Kiko dođe, gdje bi nm bio kraj :D

      Izbriši
  20. stvarno divna skupina proizvoda i fotke <3
    Catrice Matt mousse sam i sama obožavala, zatim Maybelline Lash Sensational... cilj mi je isprobati što prije Catrice bazu za sjenila i još neke nijanse Maybelline novih sjenila, zasad sam samo Vintage Plum :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Nadam se da će biti prilike za isprobati još koje Maybelline CT sjenilo :D

      Izbriši
  21. Obožavam Aurine ruževe. :) Odlični favoriti. Ukoliko želiš, možeš pogledati i moj blog https://zenskikutaktrenutak.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  22. Ajme koliko predivnih stvari na jednom mjestu. :) Divan post, baš su mi se oči lijepo napasle. :D

    OdgovoriIzbriši