subota, 20. veljače 2016.

Bocassy anti – age serum

Na jesen je Bocassy proširio ponudu svojih proizvoda te nas razveselio novim serumom, micelarnom i tonikom. Kako sam bila zadovoljna dosadašnjim proizvodima iz Bocassy ponude, s veseljem sam se bacila na isprobavanje novih te vam nakon mjesec dana korištenja anti – age seruma donosim svoje dojmove.


Prije nego krenem na recenziju samog seruma, moram naglasiti da je moja koža masna, sklona dehidraciji i 30+ te kako su potrebe moje kože zahtjevnije, tako su bila i zahtjevna moja očekivanja od ovog seruma.
Bocassy elegancija prisutna je i kod ovog seruma. Dolazi u specifičnoj tamno crvenoj kartonskoj kutijici, a ono što je razlikuje od ostalih kutijica je divna poruka koju ima svaki proizvod. Staklena bočica u kojoj je serum na vrhu ima pumpicu pomoću koje se serum može dozirati prema potrebi, a ono što me posebno veseli je što serum dolazi u količini od 50 ml. Rok upotrebe kad se serum otvori je šest mjeseci, dok je na kutijici dodatno naznačen datum poslije kojeg serum nije preporučljivo koristiti.

Serum je namijenjen zreloj i umornoj koži kako bi vratila mladenačku konturu te joj pruža potrebnu hidrataciju, vraća čvrstoću i elastičnost.
Kao i njegov prethodnik anti – age serum je puderaste boje i ima tipičan Bocassy miris koji je meni ugodan, ali je malo blaži od ostalih Bocassy krema pa će osjetljivim nosićima bolje odgovarati. Tekstura je tipična za serum i brže se upija od hidratantnog prethodnika, ali je također bogata. Mojoj masnoj koži je sam serum bio dovoljan te nisam na njega nanosila kremu, ali sam serum obilno (pet do šest pumpica) nanosila na lice i vrat. Ovisi o stanju kože u serum sam znala kapnuti jednu do dvije kapljice ulja kako bi obogatila njegu.

Nakon gotovo dva mjeseca korištenja koža je vidno čvršća i elastičnija, dok je pri dodiru izuzetno mekana i glatka, tonus je ljepši i sivilo lica je nestalo. Serum mi je pružio odličnu hidrataciju u ovim hladnim mjesecima i u sezoni isušenog zraka od centralnog grijanja. Mislim da ovaj serum, bez obzira što je namijenjen zreloj koži, mogu koristiti sve dobne skupine kojima je potrebno oživiti kožu i pružiti joj hidrataciju. U vremenu u kojem živim punom stresa, gdje je zrak onečišćen potrebni su antioksidansi koji nas spašavaju od slobodnih radikala i naši su saveznici u borbi protiv preranog starenja kože. Zeleni čaj, maca korijen, wakame alge snažni su antioksidansi koje sadrži Bocassy anti – age serum, dok med, hijaluronska kiselina i linoleična kiselina pružaju koži toliko potrebnu hidrataciju.
Cijena seruma je 199 kn i može se pronaći u DM, Bipa i Kozmo drogerijama, a često se može uloviti i na raznim akcijama.

Bocassy nam je pružio još jedan odličan proizvod s odličnim sastavom koje je danas dosta teško pronaći. Koliko mi se sviđa sam serum dosta govori i to da imam rezervnu bočicu u rezervi jer ga moja koža jako voli, a ja joj ne želim uskratiti njegu koju zaslužuje.

Jeste isprobali Bocassy proizvode? Kako vam se sviđa ovaj serum?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost

Broj komentara: 20:

  1. Moram ga nabaviti, nema do dobre hidratacije :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam pohvatala sve beleške :D Kada se budem posvetila korišćenju Bocassy kozmetike želim sve da obuhvatim odjednom i da joj se valjano posvetim. Jedva čekam! L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš se oduševiti Bocassy kozmetikom kao i ja :D

      Izbriši
  3. Mislim da bi bio odlicna njega za toplije vrijeme za moju mjesovitu kozu.
    Cekat cu akciju :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvuči odlično. :) Želja mi je probati nekaj iz njihove linije, proizvodi mi uvijek djeluju elegantno, a i dok još pročitam odličnu recenziju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eleganicija, odličan sastav i još bolji efekt na koži :) Volim jako <3

      Izbriši
  5. Baš sam ga nabavila :) Drago mi je da je dobar, meni se jako svidio i prošli serum :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I prethodnik je odličan, no ovaj mi je vrh :D Baš me zanima kako ćeš ti biti zadovoljna :)

      Izbriši
  6. Trenutno i ja koristim ovaj serum i u potpunosti dijelim tvoje mišljenje (možda zato što imamo isti tip kože).
    Koji je serum bolji? Ne bih znala, prethodni serum sam obožavala, a njihove kreme mi nisu odgovarale

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što dijelimo mišljenje, a i tip kože :D

      Izbriši
  7. Cijelo vrijeme čitam o ovom serumu i onom prijašnjem. Pogotovo tebi i Sjajoliki najviše vjerujem jer ste masne kao i ja, tako da će jednom ovaj serum biti moj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi masne smo se baš usrećile s našom kožom :D Bocassy proizvodi mi baš odgovaraju jer mi nahrane kožu, a da je pritom ne zamaste dodatno :D

      Izbriši
  8. Nisam još ništa probala iz njihovog asortimana. Kad su stigli na tržište svi su ih hvalili, a onda je moja Bestie kupila cijelu jednu liniju i totalno je popljuvala. To mi se urezalo u pamćenje, tako da nisam šopingirala u njihovom smjeru, ali si me ti sad zainteresirala jer ti je opis kože izuzetno sličan mome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Obožavam sve njihove proizvode, prvenstveno zbog odličnog sastava, a onda zbog učinka na kožu. Svakako isprobaj uzorke, znam da ih imaju u DM i to zamoli prodavačicu da si kapneš malo u posudicu pa da u miru isprobaš kod kuće na čistu kožu.

      Izbriši
  9. Zvuči, odlično :) nakon zime svima nam je potrebna obilna hidratacija

    OdgovoriIzbriši
  10. Super zvuči i voljela bi isprobati. Već neko vrijeme kupujem vichy serum za hidrataciju i to koristim ujutro, a navečer uvijek ulja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vichy serum za hidrataciju sam koristila jedno vrijeme i bio mi je odličan :D

      Izbriši