srijeda, 3. veljače 2016.

New in # 18

Prije sam imala običaj new in postove pisati jednom mjesečno, no malo sam se ulijenila pa evo post s novitetima od zadnja dva mjeseca prosinca i siječnja.

Essence Merry Berry kolekciju sam kao i većina djevojaka očekivala s velikim nestrpljenjem jer mi se na prvu svidjela i htjela sam uloviti željene proizvode pa sam danima obilazila drogerije i na kraju mi se to i isplatilo. Više o cijeloj kolekciji pisala sam u tri posta: ruževi, puder i highlighter te lakovi za nokte (klik, klik).

Započela sam jednu divnu suradnju s brendom Avene* te su mi na recenziju 
poslali hidratantnu kremu sa spf 20 i testeriće seruma za hidrataciju. I krema i serumi su iz linije Hydrance za koju je malo reći da me oduševila, a o kremi ste mogli čitati ovdje.

Hidratacije nikad dosta, posebno u zimskim danima kada je koža iscrpljena i hladnoćom i suhim zrakom od centralnog grijanja, tako da trenutno koristim Uriage* Aquaprecis gel kremu koja je odličan suradnik J

Bocassy* me je počastio novitetima: anti – age serumom, tonikom i micelarnom. Iskreno mi je drago što je Bocassy proširio svoj asortiman jer volim njihove proizvode.

Olival* Čarobni set koji čini već poznato Čarobno zlatno ulje i novitet Čarobno mlijeko za tijelo razveselilo me je pred kraj godine te sam u Novu ušla fina, mirišljava i šljokičasta J

Essence* šareni kistići iz kolekcije „make me pretty“ uljepšavaju moju kupaonicu, a o njima sam pisala u ovom postu.

Počastila sam se s nekoliko Alverde proizvoda: kremom za ruke od nevena, serumom za lice s ekstraktom hoje i šamponom protiv mašćenja kose s koprivom i matičnjakom. Kad sam već bila u DMu ubacila sam i Balea micelarnu s vodicom hamamelisa za mješovitu i osjetljivu kožu.

Bila sam i u Mulleru u koji ne idem često i uzela hvaljeni balzam za usne Eos i moram reći da na prvu nisam nešto impresionirana. Invisibobble gumice za kosu jako volim i stalno ih koristim tako da sam si uzela još jedan paketić. Aveo odstranjivač laka za nokte s bademom je nezamjenjiv i uvijek ih imam nekoliko kod kuće. Merz Spezial maske za okooločno područje koristim u zimskom razdoblju umjesto večernje okoloočne kreme, a ubacila sam i jednu Schaebens maskicu za lice.

Nuxe Reve de Miel balzam (recenzija) za usne je stalni dio moje postave, pogotovo u zimskim mjesecima, a kao dio jutarnje njege pridružila sam mu još Creme Prodigieuse Yeux okoloočnu kremicu. Apivita maske za lice bile su mi dobre one jednokratne u vrećicama pa sam uzela dvije u većem pakiranju: masku za blistavost s narom i masku za dubinsko čišćenje s zelenom glinom.

Maybelline je izbacio nova Color Tattoo sjenila, Creamy Mattes i izabrala sam si Vintage Plum i Creme De Rose (recenzija), a poslije sam si još uzela nijansu Creamy Beige. Od kume sam dobila Bourjois Rouge Edition Velvet ruž u nijansi Pink Pong i mislim da ne moram pisati o tome koliko volim ove ruževe J Prošli mjesec sam bila svaki drugi dan u Zagrebu, na kratko doduše, ali jedan dan sam uhvatila vremena da odem do MAC trgovine i skinula sam s wish liste dugogodišnju želju, a MAC blot puder je napokon moj. Još jedan dugoželjeni puder sam kupila Diorskin Star koji sam ulovila na Feelunique za Black Friday.

Nadam se da nisam ništa zaboravila pokazati i to bi bilo to što se kupovalo / dobilo u zadnja dva mjeseca. Ako vas zanima recenzija nekog od proizvoda, slobodno mi napišite u komentaru, kao i što ste vi kupovali u zadnje vrijeme.


*PR proizvodi



Broj komentara: 46:

  1. Kako nisi impresionirana Eos labelom? :/
    Ja obozavam taj crveni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očekivala sam više od balzama o kojem bruji cijeli svijet, npr. da više njeguje usne te da nije sve samo u lijepom mirisu i izgledu :/

      Izbriši
    2. Slažem se u potpunosti s tobom. Kupila sam ih nekoliko prošle godine u Americi za par dolara, i stvarno sam ostala razočarana.
      Em ne njeguje dovoljno, em su kod nas preskuuupi,... Ima puno boljih stvari od njih.

      p.s. Super post. ;)

      Izbriši
  2. Uh, kakve divotice, ne znam gde pre da gledam :)L.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ponekad imam osećaj da hoćes sa ovim tvojim novitetinma da me baciš u neki trans, predivno <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Divni noviteti :)
    Nadam se da si zadovoljna MAC Blotom :)
    A voljela bih čitati o Apivita maskama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MAC Blot mi je najnoviji primjerak pa ga još nisam dobro isprobala, ali na prvu mi se čini da čemo se lijepo slagati :D Bit će uskoro o Apivita maskicama :)

      Izbriši
    2. *ćemo (nisam nepismena, samo tipfeler :D)

      Izbriši
  5. Ne znam što bi izdvojila! Super su proizvodi koje su ti poslali iz Avene (redom moji omiljeni već godinama), Diorskin Star (doduše imam Forever, ali ne sumnjam ni da je ovaj odličan), Apivitine maske OBOŽAVAM, EOS,..suludo mi uopće dalje nabrajat kad sam in love sa cijelim tvojim new in-om :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim ja da nas dvije volimo iste/slične proizvode :D

      Izbriši
  6. wooohoo dior i mac! predivni noviteti, neznam što mi je ljepše :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš mi se sviđaju noviteti, ako može recenzija ovog Mac blot pudera ?

    OdgovoriIzbriši
  8. Mene zanimaju dojmovi alverde proizvoda, točnije šampona i seruma :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Slažem se s tobom za EOS, ja sam se ipak vratila melemu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je drago što se slažemo, već sam mislila da sam izrod :D

      Izbriši
  10. Ima i kod tebe svašta divnoga :) Želim Mac blot, a za Essence top coatom sam slinila, no kad sam došla u dm, cijela polica je bila ispražnjena :'( tako da ništa nisam ulovila od te kolekcije :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo se kao i kod tebe :D Žao mi je što nisi ništa ulovila iz Essence Merry Berry kolekcije :/

      Izbriši
  11. Jako lijep new in. Imam Alverde kremu za ruke s nevenom i Balea micelarnu, oboje mi je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što si zadovoljna, nadam se da ću i ja biti :D

      Izbriši
  12. Prelepi noviteti Mona :) Volela bih da procitam tvoje utiske o ovom Alverde samponu protiv mascenja kose :). Baleinu micelarnu bih kupila, medjutim, procitala sam tu i tamo da peku oci od nje ( doduse, tako je sa svakom micelarnom, iskustva su uvek razlicita ). Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Bit će recenzije Alverde proizvoda uskoro :) Ja još uvijek nisam isprobala Balea micelarnu jer trošim stare zalihe, tako da ne znam što reći, ali kao što si rekla sve je skroz individualno :)

      Izbriši
  13. Odlični noviteti! Imam Balea kremu za ruke s nevenom i volim je jer se brzo upije pa mi je dobra za dan. Boccasy pokoln sam i ja dobila i za sada sam oduševljena. Zavidim na posjeti MAC dućanu....valjda ću se i ja brzo dovući do ZG

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ništa drugo, nadam se da ćemo se vidjeti u Zg za BBD :D

      Izbriši
  14. koliko lijepih stvarcica :) i ja sam uzela balea micelarnu, vidjet cemo kakva ce biti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala Balea micelarnu pa se nadam da će mi odgovarati, a ako ne bude, čistit ću kistove s njom :D

      Izbriši
  15. Predivno noviteti :) mene zanimaju recenzije Apivitinih maski. Blot i star puder obožavam. Mada puder koristim ljeti jer sam ga uzela na ljeto pa mi trenutno ne paše nijansa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Bit će uskoro recenzije Apivita maskica :)

      Izbriši
  16. Divni noviteti. :D
    Jesi li isprobala Baleinu micelarnu, kakva je? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još jer trošim stare zalihe, ali nadam se da će mi odgovarati. Malo su me uplašili svi ovi komentari da peče za oči :/

      Izbriši
  17. Divne zezalice :) ja takodje jako volim ovu novu essence kolekciju, kao i ove limitirane cetkice, krivo mi je sto ih nisam sve kupila :/ ja bas razmisljam da li da kupim eos, bas su podeljeni utisci :/ super stvarcice! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Ne znam što da ti kažem za eos, samo znam da sve volim sam probati i to mi je najbolji sud :D Znatiželjna sam, priznajem :)

      Izbriši
  18. prva fotka mi je preslatka <3
    Balea micelarnu kupujem uskoro :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, malo prerađena :)) Nadam se da će ti Balea micelarna odgovarati :D

      Izbriši
  19. Mene sad full zanima ova Baleina micelarna?! Inače, noviteti su ti hvale vrijedni. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam je jučer i meni je na prvu ok, nije me pekla za oči, a to mi je najvažnije :) Tnx :*

      Izbriši
  20. Predivni noviteti, drago mi je da si ulovila željene Mac i Dior pudere, veselim se recenzijama. :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Cool stvarčice :D. Gumica telefonska žica me jako zanima, moram si to nabaviti. Bila sam skeptična kad sam ih prvi put vidjela. Vidjela sam da se EOS pojavio i u DM-u. Znam da su jako popularni, ali iskreno, meni to djeluje kao da je malčice napumpano, tj. nisam sigurna jesu li baš toliko cool za to cijenu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eos je totalni shit, lijepo izgledaju i mirišu, no njega je nula bodova. I slažem se s tobom, preskupi su :/

      Izbriši