petak, 12. veljače 2016.

Tester box – veljača

Ovo je moj prvi Tester Box. Zašto? Pa to se i sama pitam. Volim taj koncept beauty boxa i iznenađenje kad se otvori, no Tester Box sam smatrala nezanimljivim. Mislila sam da se u njemu ne mogu naći proizvodi koji bi mene zanimali i naručila sam ovaj Tester Box za veljaču isključivo zbog lijepe kutije za koju sam pretpostavila da će biti inspirirana Valentinovom te nisam pogriješila, a na fotografijama možete vidjeti koliko je kutija zapravo lijepa.
Uglavnom, otvorila sam tako ja svoj Tester Box i sva sreća da sam sjedila jer ono što se našlo u kutiji nadmašilo je moja očekivanja i u najboljem scenariju. Proizvodi koji su se našli u kutiji ni ja ne bi mogla bolje izabrati te je malo reći da sam oduševljena ♥.

Osim kozmetike u kutiji je bila i ova lijepa poruka J
Pretpostavljam da i vas zanimaju proizvodi koji su se našli u kutiji pa krenimo s pokazivanjem.

Maybelline SuperStay 24h dugotrajni tekući puder u full veličini od 30 ml. Puder je u nijansi 21 Nude Beige i nisam ga još probala te mi ovako na prvi djeluje da će mi nijansa odgovarati, a ako i bude malo tamniji bit će dobar za ljeto.

Bell HypoAllergenic maskara koja trepavicama daje volumen i uvija ih. Maskara je također u full pakiranju i baš se veselim što ću je probati.

Avene micelarni losion je proizvod koji mi je na WL te ga želim probati i možete zamisliti moje veselje kada sam ga ugledala u kutiji. Micelarni losion dolazi u pakiranju od 100 ml što je i više nego dovoljno da vidim hoće li mi odgovarati.

CL Med deo stic je još jedan proizvod koji sam željela probati te mu se baš veselim. Dezodorans dolazi u pakiranju od 25 ml te ne sadrži cink, alkohol, aluminij, silikone, parafine i bez konzervansa je, a najvažnije od svega je to što nije testiran na životinjama.

Dr. Brandt Needles no more je krema koja ciljano utječe na mišiće lica uzrokujući zatezanje i zaglađivanje mimičkih bora. Dolazi u pakiranju od 2,5 g te se baš veselim što ću je isprobati.

• za kraj sam ostavila još jedan make up proizvod koji dolazi u full pakiranju, a to je Avon Perfectly Matte ruž za usne u nijansi Vibrant Melon.Nijansa je skroz pogođena jer da sam sama birala vjerojatno bi izabrala ovu divnu koraljnu nijansu koja će biti idealna za proljeće, a kako mi stoji pogledajte na fotografiji ispod J

I to je sve što se našlo u mojoj Tester kutijici, a kao što vidite riječ je o odličnim proizvodima. Moram pohvaliti i kolegicu Ivanu Blažoti koja je pokrenula ovaj projekt te se nadam da će tako i nastaviti jer Tester Box je nešto što treba ženama u Hrvatskoj. Ukoliko sam vas zainteresirala za ovakvu kutiju pogledajte web stranicu tester.hr na kojoj ispunite kratak upitnik i naručite svoju kutijicu. Kutije se naručuju do kraja mjeseca, a kutija za određeni mjesec stiže na vaša vrata 15. dana u mjesecu. Kutija za veljaču je došla malo ranije, ali samo zato da nas razveseli za Valentinovo. Cijena kutije je 100 kn i u tu cijenu je uključena i dostava, što se stvarno isplati.

Kako vam se sviđaju proizvodi u mojoj kutiji? Jeste li već naručivali Tester Box? Kako vam se sviđa ideja beauty boxa?


Broj komentara: 40:

  1. Moram priznati da je i mene Tester Box u početku ostavljao ravnodušnom i nije me uopće privlačio, ali ova kutija mi je *-*
    Baš mi je žao što je nisam naručila jer sadrži (meni) zanimljive proizvode te definitivno vrijedi i više od 100 kn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaki je početak težak, tako da mislim da je bilo i s Tester boxom, no drago mi je što se vidi napredak :D

      Izbriši
  2. Sviđa mi se sadržaj, do sada nisam kupila ni jednan testerbox jer mi je bio nezanimljiv,mislim da polako mijenj misljenje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kvragu, da sam barem imalo posumnjala da će ići Avene full size, definitivno bi uzela.. :/ ljubomora na kvadrat :D a uostalom, to je čar boxa..nikad ne znaš što ćeš naći :) jako mi se sviđa ovomjesečna tematika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljubav <3 Avene nije full size nego od 100 ml, no i to je odlično :D :D

      Izbriši
  4. Ovo je definitivno najbolja kutija do sada, ja nikako da se natjeram da uzmem.. nekad mi se svidi sadrzaj nekad ne, ovaj mi je bas super i sad mi je zao sto ga nisam uzela..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična kutija :D Nada se da ćeš se odlučiti i ti za jednu te biti zadovoljna sadržajem :)

      Izbriši
  5. Da, da i meni se ovo sviđa. Do sad su me boxovi ostavljali onako skoro pa ravnodušnu, ali ovaj je baš dobar!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Box je odličan te se nadam da će nastaviti u istom tonu :)

      Izbriši
  6. I kutija i sadržaj su odlični! Prvi put da mogu reć da jako žalim što je nisam naručila :/ Napokon ćeš isprobat micelarnu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Da znaš da je za padanje u nesvest :)
    Bravo za kutiju! Čekam utiske...L.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tocno se vidi kako se uhodavaju iz svaka kutija je sve bolja! Kad bude opet novcanih prilika narucit cu sigurno opet, nije me do sada razocarala, stovise narucila bih samo radi kutije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he i sama sam naručila samo zbog kutije, ali proizvodi su me baš ugodno iznenadili :D Da, napredak je očit i baš mi je drago :D

      Izbriši
  9. Upravo sam otvorila svoj box i ostala totalno paf!! Svaka čast kako su se potrudili a ruž je prekrasan i nadam se da će mi tako lijepo stajati kao tebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja znam da će ti ruž odlično stajati :) Kutija je mrak :D

      Izbriši
  10. čini mi se da su ovaj mjesec stavili više full size proizvoda nego inače :) lijepa ekipa :D
    a sama kutija bit će odlična dekoracija :D

    OdgovoriIzbriši
  11. ova nijansa avon ruža mi se jedino sviđa, a tebi preeebrutalno stoji! Nosi stalno ovakve nijanse! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Nijansa je baš pogođena za tebe. :) Lijepo je vidjeti da box lagano napreduje, ja sam samo prvi naručila i totalno se razočarala, tak da treba biti puno bolji da bih ga opet naručivala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, uvijek je u početku teško, no drago mi je vidjeti da su iz mjeseca u mjesec sve bolji :D

      Izbriši
  13. Ruž ti odlično stoji! :) Ja još uvijek nisam naručila svoj prvi tester box, ali zanimljivo mi je čitati postove i gledati videe na ovu temu :D Imam dojam da je svaki sve bolji i bolji, al' ono kaj mi se posebno sviđa su kutijice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično mi je to što se stvarno trude oko dizajna kutijice pa je i sama kutijica odlična za organizaciju make upa :D

      Izbriši
  14. Nisam naručila još niti jedan Testerbox, ali jednom ću ga sigurno kupiti, čak me više sama kutija privlači (za sve hrčak sindrom stvarčice :)) nego sami proizvodi hahah :D
    Pogodila si pravi mjesec, mislim da je ovaj zbilja najbolji što se proizvoda tiče. :) Ruž ti super stoji, odlična je nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he i ja imam hrčak sindrom i drago mi je što je sama kutija totalno iskoristiva :D Hvala ti :*

      Izbriši
  15. Odličan sadržaj kutije. U BiH nažalost nema nijedan beautybox, i tako mi je zao zbog toga...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ih ni kod nas bilo donedavno, a onda su se pojavila istovremeno dva beauty boxa, tako da vjerujem da bi moglo nešto krenuti i kod vas :)

      Izbriši
  16. Ovo je predivno, volela bih jednu ovakvu kutiju bas 😊

    OdgovoriIzbriši
  17. Stvarno su se kutijice popravile. U početku me Tester nije privlačio toliko da bih razmišljala o naručivanju, ali sada izgleda baš privlačno :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, baš se vidi napredak iz kutije u kutiju što mi je jako drago :D

      Izbriši