četvrtak, 31. ožujka 2016.

Catrice Graphic Grace LE

Nisam pisala postove malo duži period, no bila sam zaokupljena osobnom situacijom koja i dalje iziskuje svoje, ali vjerujem da je najgori dio iza mene te da ću se moći posvetiti svome blogu kako zaslužuje.

Catrice Graphic Grace je limitirana kolekcija koja je inspirirana grafičkim oblicima te zanimljivom kombinacijom boja npr. narančastom i sivim nijansama ili boje fuksije i smeđih nude nijansi.


Quattro sjenilo za oči – 01 Linear Lines dolazi u čvrstoj prozirnoj plastičnoj ambalaži koja ima mat linearni uzorak na sebi te cijeloj ambalaži daje dozu elegancije i profinjenosti. Kombinacija sjenila mi je na prvu bila neobična zbog sjenila boje fuksije među nježnim smeđim tonovima, no nakon što sam isprobala sjenila drago mi je što je ova nijansa ovdje jer se uz njezinu pomoć mogu napraviti zanimljive kombinacije s kojima se može malo razbiti rutina. Sjenila su dva plus dva, odnosno boja fuksije i najtamnija smeđa nijansa su mat, dok otale dvije imaju sitni shimmer. Nijanse su solidne pigmentacije, ne truse se pri nanošenju i trajnosti im je oko pet sati, dok nakon toga počinju lagano blijediti. Cijena sjenila je 35,90 kn i može se pronaći i u sivim nijansama u kombinaciji s narančastom.

Rumenilo 01 Structured Shapes mi je na prvu djelovalo malo zastrašujuće, bez obzira što sam ljubitelj rumenila jačih nijansi, ali me je upravo ono nakon što sam ga isprobala najugodnije iznenadilo. Fine je puderaste strukture, lako se nanosi i izvrsno blenda. Kod nanošenja treba biti malo pažljiviji, ali ništa zabrinjavajuće. Rumenilo se sastoji od boje fuksije i boje naranče spojene linearnim uzorkom te izgleda prilično atraktivno. Rumenilo će izdržati cijeli radni dan bez problema pa čak i ako popodne malo odlučite odmoriti bez da skinete šminku (isprobano J). Cijena rumenila je 31,90 kn i dolazi samo u jednoj nijansi.

Kohl liner olovka za oči 01 black je preživjela malu nezgodu u transportu, no uspješno je sanirana šteta. Mekane je teksture i lako se nanosi na oči te je postojana. Dobro će poslužiti za večernji make up. Dostupna je samo u crnoj boji i cijena joj je 27,90 kn.

Olovka za obrve 01 brown specifična je zbog svoj trokutastog vrha s kojim je olakšano korištenje. Mekana je, smeđe nijanse koja će odgovarati većini djevojaka. Koristila sam je u kombinaciji sa sjenilom za popunjavanje i to mi se pokazalo kao odlična kombinacija. Koliko god mi se olovka svidjela, četkica na drugom kraju olovke me je oduševila te mogu reći da je to najbolja četkica za obrve koju imam. Olovka dolazi samo u jednoj nijansi po cijeni od 23,90 kn.

Osim ovih ljepota koje sam vam pokazala u kolekciji se nalaze ruževi i lakići koji su svakako vrijedni pažnje. Kolekcija se pojavila u siječnju, a danas joj je zadnji dan da se može pronaći na policama DM pa ako si dosada niste ništa izabrale, razveselite se kojom sitnicom jer je riječ o jednoj odličnoj i zanimljivoj kolekciji.



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 14:

  1. Rumenilo <3
    Mada mi se i olovka za obrve čini dosta interesantno :) L.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova sjenila su meni predivna. Samo, nikako da se odlučim kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, kombinacija je baš neobična, ali odlično se može iskombinirati :)

      Izbriši
  3. Sjenila su jako lijepa i cijena je i više nego pristupačna..ova roza nijansica me privlači da je kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice stvarno nudi odličnu kvalitetu za pristupačnu cijenu :D

      Izbriši
  4. Imam sve ove proizvode i jako su mi dragi. Kako si sanirala šTetu sa Kalaj olovkom za oči? Meni se dogodila nezgoda koju nisam mogla popraviti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene nezgoda nije bila velika, pa sam samo olovku vratila u postolje i malo je "zašarafila" da ne ispada :D

      Izbriši
  5. sviđa mi se ova kolekcija :) olovka za obrve i ruževi pogotovo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Iz cijele kolekcije rumenilo me nekako najviše privlači :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenilo baš lijepo osvježi lice, taman za proljeće :D

      Izbriši
  7. Catrice olovka za obrve iz stalne postave mi je odlična, tak oda vjerujem da je i ova dobra :D
    boja rumenila je divna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E vidiš, nisam probala olovku za obrve iz stalne postave, ali svakako hoću jer je dobru olovku za obrve teško naći :D

      Izbriši