nedjelja, 13. ožujka 2016.

Uriage Aquaprecis gel krema

Na blogu sam nešto zaredala s postovima u kojima pišem o proizvodima za hidrataciju, ali samo takve proizvode sam koristila cijelu zimu jer mi je koža bila u jako lošem stanju. Bila je dehidrirana, izmučena vjetrom i suhim zrakom od centralnog grijanja te je vapila za hidratantnim proizvodima. Uriage Aquaprecis gel krema je jedan od proizvoda koji mi je pomogao u toj borbi.


Uriage Aquaprecis linija namijenjena je hidrataciji te osim ove gel kreme možete pronaći confort kremu za suhu kožu, balzam za vrlo suhu kožu i expres masku.

Gel krema je kao što joj i ime kaže lakše, gleaste teksture i namijenjena je hidrataciji normalne i mješovite kože. Moja koža lica je masna, ali uklapa se u ovu kategoriju.
Što kaže proizvođač?
Snaga minerala sadržana u Uriage termalnoj vodi kombinirana je s organskim osmolitima omogućava učinkovitu i dugotrajnu hidrataciju. Aktivira i regulira stanični mehanizam hidratacije. Svakodnevnom uporabom ova osvježavajuća gel krema ugodnog mirisa, donosi osjećaj ugode i hidratizira kožu upravo onoliko koliko je potrebno. Dodatak sastojka protiv onečišćenja omogućuje zaštitu kože od štetnih tvari okoliša.

Kremu sam u početku koristila dva puta dnevno, a kasnije samo kao dio večernje njege. Kao što sam već spomenula krema ima gelastu teksturu zbog koje je lagana na licu i brzo, ali bez obzira na njezinu laganu teksturu krema odlično dubinski djeluje na hidrataciju te će se kroz nekih desetak dana već vidjeti prvi rezultati i poboljšanje kože. Odlična je kao baza za make up, no draža mi je bila kao dio večernje njege jer za dan preferiram kreme koje sadrže zaštitni faktor. Miris je ugodan, osvježavajući i jako blag tako da vjerujem da će odgovarati i zahtjevnim nosićima. Krema nije komedogena, ne sadrži parabene i hiperalergena je.
Uriage Aquaprecis gel krema pakirana je u tubicu od 40 ml koja se treba potrošiti u roku dvanaest mjeseci i za koju je potrebno izdvojiti 229 kn.

Krema se pokazala odličan saveznik u zimskim mjesecima, ali vjerujem da će biti jednako dobra i za vrijeme ljetnih vrućina jer hidratacija je potrebna svima i nikad dosta dobrih proizvoda za hidrataciju.

Jeste li probali nešto od Uriage proizvoda? Što bi mi preporučili?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 8:

  1. Prvo moram pohvaliti odlične fotke!
    Sa zanimanjem sam pročitala post jer imamo isti tip kože i iste probleme. Ja koristim za hidrataciju Afrodita serum. Od Uriage nisam koristila ništa osim kreme za seboreični dermatitis. U zadnje vrijeme sam pročitala par odličnih recenzija njihovih proizvoda, pa su tako sljedeći na redu za kupovinu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Ja sam si zapikirala nekoliko Uriage proizvoda tako da će biti recenzija :)

      Izbriši
  2. Nisam nista koristila,imala sam zelju kupiti ovu kremu jer citam u zadnje vrijeme da je hvale, a i po opisu bi mi odgovarala, ali nazalost cijena mi je previsoka za sada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da će biti prilike za probu ili je uhvatiti na nekoj dobroj akciji :)

      Izbriši
  3. Fotke su prvoklasne, a kremicu mislim da nebi kupila jer mi je parfem previsoku u popisu sastojaka za nešto što bi koristila i do dva puta dnevno :/
    Ostajem na Avene kremici za koju znam da si i ti bila zadovoljna sa njom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, parfem zna biti iritans, no mene nije smetao u ovoj kremici. Koristila sam je upravo u kombinaciji s Avene i odličan su dvojac :)

      Izbriši
  4. Ja guštam u tvojim recenzijama jer imamo vrlo sličan tip kože i boljke, tako da slobodno nastavi u tom tonu. ;) :)

    OdgovoriIzbriši