ponedjeljak, 18. travnja 2016.

Empties # 10

Ovo mi je prvi empties post ove godine, tako da možete očekivati poduži post jer se nakupilo puno potrošenih proizvoda. Dosta proizvoda imalo je svojih pet minuta, a neki se i recenzirani te ću za njih ostaviti link, dok ću o nekim proizvodima napisati koju rečenicu.

Sanex gel za tuširanje koristila sam neko vrijeme kada mi je trebala tuširalica koja nema intenzivan miris i to sam i dobila, dok me sve ukupno gledano nije baš nešto oduševio. Le Petit Marseillais gelove jako volim, a ova kombinacija maline i božura mi je neodoljiva. Balea tuširalica u kombinaciji vanilije i kokosa je odlična, žao mi je što se taj miris ne zadržava duže na koži, kao i što se rijetko ova tuširalica može pronaći među Balea asortimanom.

Nivea Creme Care je gel za tuširanje klasičnog mirisa plave Nivee univerzalne kreme i obožavam taj miris, a tuširalica je predivna mirišljava i kremasta te je jedna od omiljenih. Volim Dove Go Fresh tuširalice jer su kremaste, a opet nisu zagušljive, nego pružaju notu svježine. Jedna od takvih je i ova s mirisom smokve i cvijetom naranče.

Olival tekući sapun za intimnu njegu je nešto na što sam se navukla u zadnje vrijeme i odlično mi odgovara te ne vjerujem da ću se tako brzo rastati od njega. Balea stalno izbacuje nove gelove za brijanje koji su mi odličan omjer cijene i kvalitete te ih redovito kupujem. Ovaj na slici je divnog mirisa vanilije koji mi je savršeno odgovarao u zimskim mjesecima.

Alverde krema za ruke s nevenom je solidna krema, no meni ništa posebno nije njegovala ruke, a i miris mi je malo iritativan, tako da je više neću kupiti. Balea koncentrat s babasu uljem je odlična stvar. Iako je gust i djeluje dosta masno i teško, nije. Brzo se upije u kožu i odlično njeguje ruke, a jedni je problem što se može kupiti u DM prodavaonicama samo za vrijeme zimskih mjeseci. Bionsen dezić u stiku (recenzija) nije me s nešto dojmio, a i jako sam se razočarala alkoholom u sastavu pogotovo jer se reklamiraju kao proizvodi bez alkohola. Ne znam koliko sam potrošila bočica Nivea Powder Touch dezodoransa, a kako ću nastaviti trošiti ovaj dezić gledat ćete ga još puno u empties postovima.

Balea uljini piling za tijelo je često spominjan i vrlo hvaljen, no meni je bio totalno razočarenje, čak sam o njemu i pisala u proizvodima koji su me razočarali ovdje. Balea maska za kosu s vanilijom i bademovim uljem me je ugodno iznenadila. Nije maska koja će vam oporaviti kosu, no kosa će vam poslije korištenja biti fino mekana i hidratizirana. Ukratko odlična maska za povoljnu cijenu. Afrodita maslac za tijelo s uljem jojobe i shea maslacem (recenzija) je nešto što je must have proizvod u mojoj kupaonici za vrijeme zimskih mjeseci. Estar zimska krema za tijelo (recenzija) je jedna od onih ukoliko želite uživati u home spa tretmanu.

Rose Care Yogurt of Bulgaria gel za umivanje je blagi gel s mirisom ruže (recenzija). Byphasse micelarna (recenzija) je po meni najbolja drogerijska micelarna. Mixa dvofazni odstranjivač (recenzija) je također jedan od proizvoda koji će se naći u svakom mom empties postu.

AlpStories cvjetna vodica cvijeta naranče je nešto što sam koristila kada mi je trebalo osvježenje, a najčešće je to bilo u ljetnim mjesecima. Inače volim hidrolate i često ih koristima, a AlpStories ih ima nekoliko u ponudi i svi su izvrsni tako da škicnite njihovu ponudu. Balea MED tonik je kupljen sam zato jer sam bila u fazi kada su mi smetali mirisi i to mu je plus jer nema nikakav miris, no nisam bila zadovoljna s njegovim učinkom na kožu. Marilou BIO piling za lice (recenzija) je također još jedan proizvod s kojim nisam bila baš zadovoljna. Moja Konjac spužvica (recenzija) je odslužila svoje, ali kako sam bila prezadovoljna, planiram je opet nabaviti.

Bocassy anti – age serum (recenzija) je odličan proizvod vrijedan pažnje. Nuxe Creme Prodigieuse Yeux krema za okoloočno područje s kojom sam ostala na li – la i to je razlog zašto nije napisana recenzija. Ukoliko nemate zahtjevno okoloočno područje i potrebna vam je hidratacija, ovo je krema za vas, no ukoliko tražite malo više neće vas se nešto posebno dojmiti kao ni mene. Balance me punilo za bore dobila sam u jednoj Lookfantastic Beauty kutiji i sad ga bacam jer mu je istekao rok trajanja, a nisam ga koristila isključivo zbog mirisa koji je poput spreja protiv komaraca. Avene Hydrance serum za hidrataciju u obliku testera koje sam stvarno jako dobro isprobala i nabavit ću full size na jesen.

Vidi se iz priloženog da sam pravi potrošač balzama za usne. Avon, Rose Care (recenzija) i L'occitane (recenzija) su solidni balzami koje sam zbog praktičnog pakiranja nosila u torbici i pružit će vam dovoljno njege preko dana. Balea antibakterijski gel za ruke je još nešto što uvijek nosim u torbici. Aveo odstranjivač je još jedan proizvod koji stalno koristim i od kojeg se ne odvajam.

Bourjois Healty Mix serum mi je jedan od omiljenih tekućih pudera te je totalna nepravda što ješ nema svoju recenziju. Inače ne volim vodootporne maskare, no ova Essence I Love Extreme je odlična. Planiram probati i tu maskaru u nevodootpornoj verziji. Avon maskaru sam dobila i koristila sam je dvaput te mi nije odgovarala. Essence All About Matt kompaktni puder za fiksiranje trebao bi biti transparentan, no na mome licu se ne ponaša tako jer moju ionako svijetlu put još dodatno posvijetli i to mi se ne sviđa. Artdeco rumenilo u nijansi 35 je jedno od mojih omiljenih rumenila i planiram ga opet kupiti. Osim predivne nijanse, rumenilo se može pohvaliti odličnom trajnošću te sam ga koristila kada mi je trebalo rumenilo koje će mi izdržati cijeli dan na licu bez nadogradnje.

Malo poduži post u kojem sam se trudila biti što kraća, a opet da o svim proizvodima napišem nešto.


Jeste li koristili neki od ovih proizvoda? Imamo li zajedničke miljenike?

Broj komentara: 38:

  1. zajednički miljenik definitivno balea a ovu miceralnu ću morati uzeti kad je već svi toliko hvalite :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow.
    Dobar empties 😉
    Balea broj 1.
    Imaju stvarno svašta u ponudi i volim i ja sve to isprobati.
    Meni Avon maskare odgovaraju a i Essence bas volim.
    AlpStories nisam koristila. Može nešto više o tome?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, nakupilo se :D I sama volim Avon maskare, no s ovom nisam našla zajednički jezik. Može :))

      Izbriši
  3. Bravo! Vidim da smo dosta istih proizvoda potrošile i drago mi je da nam se poklapaju mišljenja za njih. A neki drugi su već na wl :) L.

    OdgovoriIzbriši
  4. Bacam oko na Alpstories hidrolate! Od cijele ove hrpetine, oni su me najviše zainteresirali..puno istih stvari koristimo, za puno njih smo obje zadovoljne..i ja planiram uzeti Avene serum kad zahladi ponovno :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Stvarno se tu svega skupilo, ima i meni nekih skroz novih proizvoda pa su mi ove informacije dobro došle. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hrpa proizvoda, sad vidim zasto ti se nije dalo tipkati ;)!! Imamo par zajednickih favorita.. Uvijek se pretjerano razveselim kad vidim dekorativu u empties postu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, a sama sam si kriva kad pustim da se nakupi toliko proizvoda :D Da, tako je lijepo vidjeti da se dekorativa troši :)

      Izbriši
  7. Fino si toga potrošila :) Byphasse micelarka i kod mene još uvijek na tronu. Slažem se za ovu Avon maskaru, ja je trenutno imam u opticaju i stvarno vodim borbu sa njom, jednostavno četkica mi nikako ne leži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, volim Avon maskare na ova četkica mi je muka :D Byphasse micelarna je čista petica :D

      Izbriši
  8. imamo sigurno oko 6 zajednickih proizvoda, istaknula bih balea gelove za brijanje koji su mi najbolji gelovi a jeftini, pored njih uopce ne dolazim na ideju da kupujem neke druge :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea gelovi za brijanje su jeftini, dobri i još fino mirišu, di ćeš bolje :D

      Izbriši
  9. na Olivalov intimni gel sam se i ja navukla ko luda, stvarno je fenomenalan :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo si trošila draga moja i to sve po mom ukusu, neverovatno ali i ja sam poslednja 3 do 4 meseca trošila mnogo više nego inače pa možda i napišem prvi post o tome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, totalno te razumijem :D Naravno da trebaš napisati post o tome :*

      Izbriši
  11. Balea MED tonik je meni bio odlican, ne naidjoh skoro na neki da toliko odgovara mojoj kozi. Beli Essence puder mi je jako dobar, svetlog sam tena i fino se slazu jedno s drugim :). Ova Essence maskara je ok, a Artdeco rumenila su savrsenstvo, ovo moje kao da se ne trosi :) :O. I evo ovde da javim za Baleinu micelarnu za suvu kozu - vrlo je prijatna, ne isusuje, ne pece ( kad je potrosim kupujem Byphasse ). Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo za Artdeco rumenila :D I ja sam u početku mislila da se uopće ne troši, a onda kad se počelo nadzirati dno, sam bila nekako tužna, ali nabavljam novo definitivno :D Hvala ti što si javila za Balea micelarnu koju nabavljam sljedeću sigurno :)

      Izbriši
  12. Imamo puno zajedničkih favorita, što nije čudno jer imamo isti tip kože lica.
    Za Bionsen dezić sam ti već rekla da probaš roll-on verziju koja ne sadrži alkohol i vjerujem da ćeš biti zadovoljna.
    Nivea Creme Care je i meni omiljena tuširalica. Avene krema za lice je ove zime kod mene bila u upotrebi kao i Afrodita maslac za tijelo.
    Molim te, reci mi kako serum sa pumpicom uspiješ ovako do kraja potrošiti? To mi je vječiti problem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam za Bionsen dezić roll on, ali nikako da ga kupim. Što se tiče seruma to je tehnika okreni naopačke i lupkaj o dlan :D I sama muku mučim sa serumima s pumpicom, tako da pred kraj okrenem naopačke i tako mi stoji cijelo vrijeme, a onda lupkanjem pokušavam doći do proizvoda :D Žao mi je baciti bočicu u kojoj ima još dosta proizvoda :D

      Izbriši
  13. Koliko potrošenih stvari :D kada ovo vidim fali mi pisanje empties postova :D
    voljela bih isporbati Byphasse micelarnu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha, ha, uvijek možeš napisati jedan :D Nadam se da će biti prilike za Byphasse micelarnu :)

      Izbriši
  14. vau, odlično je vidjeti toliko potrošenih stvari :) imamo zajedničkih favorita, ali ja tu i vidim dosta proizvoda kojih nisam isprobala, pa moram se zbilja baciti u neke novitete :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Vidi se tko je bio vrijedna pčelica, da sam ja barem upola ko ti. :) Od svega ovog sam upamtila Byphasse micelarnu, Avonov balzam i Aveo odstranjivač, sve to i sama volim i rado koristim, ali nikako potrošit, osim acetona, jel. :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Imala sam ovu zimsku Baleu za ruke na wl i nedavno sam ju kupila (bila je zadnja na polici :)). Prekratko je koristim, ali nekako mi za sad i nije nešto posebno. Imam osjećaj da bi bila odlična u kombinaciji s nekom hidrtantnom kremom ispod sebe. Probala sam Balein toner za suhu kožu i za nečistu. Drugi je bio čisti promašaj jer moja koža nije nečista. Ne znam što mi je bilo :D. Prvi mi je odgovarao, ali mi se nije svidio tako da sumnjam da ću više kupovati njihove tonere... Afroditin maslac mi je na izmaku. Super je :). Nivein pudrić isto dobar :). Essence maskaru imam, ali nisam još isprobala. Bocassy proizvodi me jako zanimaju. Pričekat ću neko sniženje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Balea koncentrat godi navečer kad mi treba pojačana njega :) Nadam se da će ti se sviđati Bocassy proizvodi, ja ih obožavam :D

      Izbriši
  17. Puuuunoooo stvarcica!! Alverde kremu za ruke vec dugo pokusavam potrositi, nije mi losa ali kao sto si i navela miris je prejak i to mi se ne svida. Volim Balea gelove za brijanje i za tusiranje i koristim ih redovito. Vec dugo si planiram kupiti Balea masku za kosu i Byphasse micelarnu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko Alverde kreme za ruke :D Nadam se da će biti prilke za probu Balea maske i Byphasse micelarne :D

      Izbriši
  18. Lijepa ti se hrpica proizvoda skupila :)
    Olivalov tekući sapun je definitivno i moj favorit, sad ću ga opet kupiti nakon što sam napokon Loko Intimo potrošila.
    Biosen dezić sam još valjda u srednjoj isprobala i sjećam se da nisam bila oduševljena i jedva čekala da ga potrošim i kupim neki drugi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi se da sam pravi potrošač :D Drago mi je što se slažemo oko Olival ssapuna i Bionsen dezića :D

      Izbriši
  19. Bome, ti imaš dobru gužvu u kupaoni. Ne mogu se sjetiti od kuda mi je to poznato? ;) Volim vidjeti Potrošence ovako na kupu, a s tobom stvarno imam dosta istih miljenika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da, dragi ludi s mojom praznom ambalažom :) Jednom je totalno zamračio i sve pobacao :D

      Izbriši