četvrtak, 30. lipnja 2016.

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Među Catrice novitetima za proljeće / ljeto 2016. našao se i ovaj highlighter, a kako ja obožavam highlightere i sve što se šljašti (posebno ljeti) odmah sam se bacila na isprobavanje ove ljepote.


Priznajem bila sam skeptična kada sam vidjela da je riječ o pečenom highlighteru jer ne volim pečene highlightere, rumenila, bronzere zbog toga što se teško nanose, odnosno kistom trebam ribati po proizvodu kako bi na njemu ostalo nešto malo za nanijeti na lice. I skeptična sam bila dok highlighter nisam nanijela na lice, a onda pozitivan šok jer je highlighter jako dobre pigmentacije te ga je potrebno jako malo ukoliko se ne želite sjajiti poput disco kugle.

Nakon pigmentacije koja je odlična, jako mi se sviđa i njegova tekstura koja je puderasta, sitno mljevena, sadrži sitan shimmer koji se vidi samo na izravnom suncu, a licu daje suptilan sjaj (naravno, ako ga ne stavite previše J). Zbog fine teksture lako se blenda pa ukoliko ga se previše nanese na lice nije smak svijeta jer se može lijepo izblendati te sjediniti s puderom i rumenilom. 
Highlighter se ne trusi pri nanošenju, ali sam primijetila ukoliko si dirate lice dok je highlighter na njemu prenijet ćete si šljokice na ostale dijelove tijela ili odjeću. Trajnost highlightera je također jako dobra i na licu će vam potrajati dok ga ne skinete, ali će nakon četiri do pet sati nošenja početi gubiti intenzitet.
Highlighter dolazi u jednoj nijansi 010 Light Infusion. Boja je šampanj s notom roze koja mu daje jedan hladniji ton te kada usporedno stavite Catrice i Mary Lou highlightere vidite da Mary Lou vuće na zlatno, dok Catrice na srebrno. Prema tome možemo reći da bi Catrice highlighter bolje pristajao osobama hladnijeg podtona, no iz osobnog iskustva moram to demantirati jer sam ja toplog podtona i jako svijetle puti, a ovaj highlighter mi odlično ide uz ten.
Catrice highlighter je nazvan mineralnim, no ja bi to ispravila i rekla da sadrži minerale, ali i sastojke kojima u pravom mineralnom proizvodu nije mjesto.

Cijena ovog divnog Catrice highlightera je 39,90 kn za 8 g proizvoda, a može se kupiti u svim drogerijama koje drže Catrice asortiman.

Treba li vam ovaj highlighter? Ukoliko volite highlightere te tražite dobar i povoljan proizvod koji može ići ruku pod ruku s poznatom Mary Lou, onda mu svakako dajte šansu.

Volite li highlightere? Jeste li probali Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder? Kako vam se sviđa?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.



24 komentara:

  1. Predivno izgleda... volim Catrice proizvode, a ovaj još nisam isprobala... pa baš bih mogla :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, divan je, probaj ako budeš imala prilike :D

      Izbriši
  2. Nisam ga isprobala. Draži su mi highlighteri koji vuku na zlatne tonove. Trenutno obožavam Essence Pure Nude highlighter!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Osobno volim sve highlightere, ovisi samo kakav make up imam pa prema tome biram nijansu :D

      Izbriši
  3. Ja Mary Lou uz ovaj uopće ne vidim. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. u hladu je divan, a na suncu-ajme majko mila! ali ja volim suptilne highlightere i ne volim shimmer. niti malo. zeznula sam se :)
    essence pure nude mi je draži. a aura najdraži.
    daniela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aura highlightere nisam probala, ali svakako planiram :D A shimer ili voliš ili ne voliš, ja npr. volim kad se šljašti, posebno ljeti :D

      Izbriši
  5. Sviđa mi se nijansa ovog highlightera, općenito volim highlightere koje bacaju na srebrenu boju. Trenutno koristim od Essencea, al mogla bih probati i ovaj :) A usproedba Mary Lou i Catrice highlightera, nije baš uvjerljiva, al dobar je i ovaj. Tekstura mi se čini obećavajuća (barem preko slike)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako misliš nije uvjerljiva? Svakako ga isprobaj, možda se i ti zaljubiš, kao i ja :D

      Izbriši
  6. Obožavam Mary Lou <3
    Nekako su mi draži zlatasti highlighteri, no možda i dodam ovaj svojoj kolekciji, čini se baš zgodan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mary Lou je divna, no ovaj mi je trenutno miljenik jer sam se zaželila malo promijene :D

      Izbriši
  7. Imam ovaj highlighter i stvarno mi je odličan, a za vikend se nadam da napokon i Meri postaje moja :) :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko ovog highlightera, a Meri je klasik i nadam se da ćeš i s njom biti zadovoljna :D

      Izbriši
  8. Ajme baš si me zainteresirala s ovim highlighterom. Ja sam si upravo naručila od MUR shimmer bricks pa ću vidjeti kakav je. Svi ga hvale :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti MUR shimmer bricks odgovarati, ni ja ga nisam probala, ali sam čula pohvale, a Catrice škicni jer za tu cijenu ga se stvarno isplati uloviti :D :D

      Izbriši
  9. Prelep je, nije ni čudo što se kod nas rasprodao...
    I ja obožavam Mary-Lou ali mi se inače sviđaju hajlajteri sa hladnim tonom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako volim kombinirati highlightere ovisno o make upu koji nosim i naravno raspoloženju :D Mary je stvarno divna, pravi klasik ♥

      Izbriši
  10. Meni se dopada. Svakako ću ga testirati kod sljedećeg Catrice štanda ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam ga primjetila na polici, ali pošto nisam neka osoba od highlightera, nije ni čudo. :D Ovako kod tebe mi divno izgleda, čisto mi dođe da si ga kupim samo za ukras. :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad se jednom navučeš na highlightere ne možeš im odoljeti :D Npr. toliko sam navikla na highlightere da se više ne znam našminkati bez njih :D :D

      Izbriši
  12. Nisam ljubitelj ovog komada šminke ali ovaj je prelep :).

    OdgovoriIzbriši