četvrtak, 23. lipnja 2016.

Hello Beauty srce spužvice za nanošenje make upa

Popularne jaje spužvice za nanošenje make upa izazvale su pravi boom kada su se pojavile. Original Beauty Blender nisam probala zbog toga što mi je bio nedostupan i bila sam jako sretna kada je Bipa izbacila svoje Hello Beauty spužvice.


Ovo nije moj prvi susret s Hello Beauty (u nastavku HB) spužvicama jer sam isprobala sve one prve koje su se pojavile: plavu, roza i žutu te ne mogu zamisliti šminkanje bez korištenja jedne takve spužvice.
Nove HB spužvice osim svoje lijepe ljubičaste boje, mame poglede i zbog predivne ambalaže u obliku srca, a zovu se Best Friends Forever zbog toga što se srce može prepoloviti, te drugu polovicu možete darovati prijateljici, mami, sestri, kćeri... ili je jednostavno sačuvati samo za sebe kako bi srce bilo cjelovito J.
Spužvica se koristi za nanošenje pudera i ostalog make upa, a može se koristiti suha ili mokra. Antialergijska je, bez mirisa i latexa.

HB spužvicu sam koristila svakodnevno za nanošenje tekućeg pudera i upravo to mi je najdraži način nanošenja. Spužvicu smočim i ocijedim te njome utapkam puder. Može se koristiti i za nanošenje korektora na podočnjake ili za kremaste highlightere i rumenila, no meni su za to draži kistovi. Mokra spužvica je duplo većeg obujma od suhe što možete vidjeti i na slici, a i kada je mokra postane mekša te je lagano rukovati s njom. Za razliku od prvih HB spužvica (plave, roza i žute) ove ljubičaste spužvice su mekše i upravo zbog toga ih i više volim jer nisu toliko gumene i lijepo klize po licu te savršeno nanesu i izblendaju tekući puder.
Nakon svakog korištenja spužvicu operem blagim sapunom, a jednom tjedno je temeljito očistim micelarnom i operem.

Originalni Beauty Blender nisam probala, tako da ih ne mogu usporediti, ali imam naviku spužvice za lice mijenjati svaka tri mjeseca, isto kao i četke za pranje lice ili četkice za zube, tako da mi je neisplativo uložiti u skuplju spužvicu. Mišljenja sam da koliko god se spužvica dobro opere da se ne može spriječiti razvoj bakterija jer ukoliko koristite spužvicu svaki dan, ona je skoro stalno mokra, odnosno vlažna, a to je idealno za razvoj svega i svačega.
Ukoliko vam se sviđaju srce Hello Beauty spužvice možete ih pronaći u Bipi ili na njihovom web shopu po cijeni od 49,90 kn.

Volite li spužvice za nanošenje tekućeg pudera? Jeste li probali Hello Beauty spužvice?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 20:

  1. Odlicna recenzija.Ne koristim ovaj beauty blender nego onaj iz Oriflema i sasvim mi je ok.Rado bih sebi i ovaj porucila ili kuila kad budem u Hrvatskoj.LP
    posjeti moj blog nova sam i ostavi komentar ako ti nije problem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim spužvice za nanošenje make upa :D Iz Oriflema nisam probala, ali budem jednom prilikom :)

      Izbriši
  2. ovo tako medeno izgleda <3
    još uvijek nisam ni jednu spužvu isprobala, a stvarno bi mogao biti moj najdraži način nanošenja podloge :D
    i ja mislim da se ne isplati u tako nešto trošiti brdo novaca, u kistove možda, al u ovo nema smisla :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, kistovi ipak duže traju, a ovo bacim nakon tri mjeseca i nema mi smisla puno dati za njuh :D Moraš isprobati koju spužvicu jer su stvarno jako praktične :D

      Izbriši
  3. Imam, i to mi je prvi beauty blender koji sam probala i moram priznati da ja nisam previše oduševljena. Najprije, čudan mi je materijal i jako me podsjećaju na one trokutaste spužvice pa mi nije neka razlika, a i čitala sam u par navrata od drugih blogerica koje su probale originalni beauty blender da ove nemaju nikakve veze s tim, tako da mislim da ju neću ponovno kupiti...Zanima me kakve su one od ebelina tj. iz dm-a pa mislim da ću jednu njihovu piknut :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam to pročitala od djevojaka koje su probale originalni bb, nije da ga ne bi željela probati, ali mislim da je too much. Prije bi onda uložila u neki dobar kist :D I sama sam gledala Ebeline spužvice te ih želim isprobati :))

      Izbriši
  4. Aaaa kako su slatkee ovako u srcu :)
    Imam onu obicnu hello beauty spuzvicu, moja je u neon koraljnoj boji i obozavam ju. Ove bih si mogla kupiti samo zbog tog srca :D a i lijepe su boje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kutijica srce je baš divna i kasnije je planiram koristiti za čuvanje sitnih naušnica :D Drago mi je što se slažemo oko HB spužvice :))

      Izbriši
  5. Jao kako je lijepa ambalaža. Samo ja ne koristim ovu, već od Aure i jako sam zadovoljna s njom. To mi je prva spuživca i prezadovoljna sam i postajem ovisna o njoj ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, ima nešto u tome da ti prva spužvica najbolje sjedne jer sve ravnaš prema njoj :D

      Izbriši
    2. E probala sam i ovu! I napravila sam recenziju. Nije mi draža od Aurine spužvice, ali sam jako zadovoljna sa ovom! :) I definitivno bi je preporučila - a ambalaža me i dalje osvaaja!! *_*

      Izbriši
    3. Ambalaža je vrh, već vidim kako ću držati nakit u njoj :D :D

      Izbriši
  6. Preslatko pakiranje, to bi me vjerojatno prbo navuklo na kupovinu ovih spužvica, ma da sam ja okorjeli ljubitelj četkica! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te jer i sama volim četkice, no ovo mi je totalna zaraza :D

      Izbriši
  7. Sram me reći koliko već dugo imam Beauty Blender doma neotvoren... Tako da si me podsjetila da je poslikam i isprobam. Konačno! Sad me zanima i ova nova spužvica koja je došla u Tester Boxu. Dakle, i ona pravac fotkanje :)
    Ovo pakiranje mi je toliko slatko da bih sigurno odmah kupila da sam ih vidjela u Bipi ;):*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, legendo :D I sama imam proizvode koje nikako da isprobam, nego mi samo stoje i kad ih napokon probam u većini slučajeva mi se svide i onda se pitam što mi je toliko dugo trebalo :D I mene zanima ta spužvica koju si dobila u Tester Boxu :))

      Izbriši
  8. Bas je slatko pakovanje. I ja koristim sundjere za sminkanje, najbolje mi je sa njima. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  9. Preslatko je pakiranje :) ja već dugo imam RT spužvicu kojom sam jako zadovoljna...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da je RT jako dobra i nadam se da ću je jednom prilikom isprobati :D

      Izbriši