srijeda, 31. kolovoza 2016.

Empties # 11

Empties post nisam pisala jako dugo, čak četiri mjeseca, ali sam zato vrijeme marljivo sakupljala praznu ambalažu koju ću vam danas i pokazati.

Probala sam nekoliko novih tuširalica. Balea uljna tuširalica za jako suhu kožu mi je bila odlična na proljeće, dok za toplije vrijeme biram lakše, osvježavajuće tuširalice. Kod nje mi se sviđa što joj miris nije intenzivan pa mi je godila u periodu kad sam bila osjetljiva na mirise. Afrodita Lovely Roses je tuširalica iz nove Afroditine linije Secrte Garden i izabrala sam je zbog mirisa ruže, a dobila sam teški, ustajali miris parfema iz bakinog ormara te je malo reći da sam razočarana. Yves Rocher Monoi deTahiti liniju obožavam pa tako i ovaj gel za tuširanje koji je idealan za ljeto, a nakon tuširanja s njim nanijela sam suho ulje iz iste linije te sam mirisala kao kokos cijeli dan i uživala u tom mirisu. Balea Hawaiian Dream je kombinacija mirisa cvijeta tijare i kokosa te je mirisom jako slična Monoi deTahiti liniji. Ovo je prva pjena za tuširanje kojom sam se tuširala i na prvu mi je bilo jako neobično, no sviđa mi se osjećaj koji pjena ostavlja na koži za vrijeme i nakon tuširanja.

O proizvodima na idućoj slici sam pisala u postu o njezi kože u trudnoći ovdje i to su proizvodi koje obožavam. Olival gel za intimno pranje sam počela koristiti u trudnoći i obožavam ga. Ne znam koliko sam bočica ovog divnog proizvoda potrošila, ali znam da ću ga nastaviti koristiti i nakon što rodim. Babylove Mama ulje za trudnice protiv strija mi je puno pomoglo jer nema intenzivan miris, a Hipp Mama ulje volim upravo zbog mirisa. Oba ulja su mi odlična, treba im dosta da se upiju, no poprilično obilno ih nanosim jer želim nahraniti dijelove tijela (trbuh, grudi, bedra) koji su skloni nastanku strija i ulja su meni pomogla jer sam pred kraj trudnoće, a nisam dobila ni jednu striju.  

Ostatak tijela mazala sam uobičajenim mazalicama. Olea mlijeko za tijelo s bademovim uljem je jedan od odličnih low budget proizvoda (recenzija). Osim što njeguje kožu ima i jako dobar sastav pred kojim se i puno skuplje mazalice mogu sakriti. Balea Gold losion sa shimmerom je jedna od onih mazalice koje su mi se povlačile po stanu te nikako da je potrošim. Jedan od lošijih mazalica, zagušljivog mirisa. Iz te Balea linije puno mi je bolji sprej za tijelo sa šljokicama. Balea maslac za tijelo – lješnjak je nešto predivno (recenzija). Guste je teksture koja se topi pri dodiru s kožom, odlično njeguje i još bolje miriši kao Nutella. Ukoliko ga pronađem kupujem ga ponovno za nadolazeću zimu.

Nivea Powder Touch roll on sam uzela jer volim taj dezić u spreju, a volim roll on pakiranje, no moram priznati da mi je puno draži u spreju. Garnier roll on dezići su mi omiljeni, a ovaj novi Thermic je savršen. CL dezić u stiku u mini pakiranju ima formulu bez aluminija koja meni ne odgovara je mi ne drži ni nekoliko sati.

Schwarzkopf Ultime maska za oštećenu i beživotnu kosu je jedna sasvim solidna maska, no za tu cijenu se mogu naći i bolje. Nije me nešto pretjerano oduševila. Kerastase Nutritive maska je namijenjena suhoj i oštećenoj kosi, a ja sam je napokon imala prilike isprobati u mini pakiranju od 30 ml koje mi je bilo dostatno za nekoliko korištenja. Sve što ću vam reći je da mi je jasno zašto je ona jedan od najprodavanijih Kerastase proizvoda te da je pod hitno moram nabaviti u full size pakiranju.

Kako sam u zadnje vrijeme opsjednuta hidrolatima mislim da već znate, a više o njima sam pisala ovdje. Potrošila sam hidrolate od ruže, lavande i lipe, a osim umjesto tonika za lice, koristila sam ih i za osvježenje tijekom dana.

Bocassy micelarna otopina i tonik* su odlični proizvodi koji se odlično nadopunjuju, a o njima sam pisala ovdje. Balea micelarna otopina s hamamelisom za mješovitu i osjetljivu kožu je dobra micelarna drogerijskog ranga (recenzija).

Paula's Choice Hydralight* je odlična krema sa zaštitnim faktorom koja pruža koži potrebnu hidrataciju, a ujedno i matira (recenzija). Još jedna dobra krema sa zaštitnim faktorom je i Avene Hydrance* koja je nešto dostupnija jer se ne mora naručivati s interneta, nego se može kupiti u gotovo svakoj ljekarni (recenzija). Bocassy lagana dnevna krema* je još jedna u nizu dobrih krema koje sam potrošila, a recenziju možete pročitati ovdje.

Napokon sam probala i potrošila dvije hvaljene Balea kreme za ruke. Prva je koncentrat i odlična mi je bila za namazati ruke prije spavanja, dok sam ovu drugu s ureom koristila preko dana. Obje kreme su mi dobre i pomogle su mi kod mojih jako isušenih ruku.

Nuxe Rece de Miel balzam za usne je dio moje stalne postave i uvijek imam jedan kod kuće (recenzija). Essence balzam za usne* bio je dio love. joy. care LE kolekcije što mi je žai je je riječ o jako dobrom balzamu za usne (recenzija). Cococare 100% maslac od kakaa u stiku je odličan za imati jer dobro sanira suhe zone poput laktova, peta... Alverde okoloočni serum se pojavljuje često u mojim new in i empties postovima, no nikako da napišem recenziju. Ovo je okoloočna kremica kojoj se nekako uvijek vraćam kada sam na prijelazu između dvije kreme jer znam da će održati moje okoloočno područje u dobrom stanju. Među silnom preperativom našao se i jedan dekorativni proizvod, a to je Catrice Glam & Doll maskara koju jako volim i često joj se vratim. Istrošena spužvica za nanošenja make upa Hello Beauty koju mijenjam svaka tri mjeseca mi je proizvod koji uvijek imam pri ruci.

I napokon smo stigli do kraja. Pišite mi imamo li koji zajednički proizvod? Što ste vi nedavno potrošili?



*PR proizvodi

Broj komentara: 19:

  1. Bas dosta potrosenih proizvoda :) obozavam ovakve postove. Koja je cena mini size kerastase maske?

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pravi sam potrošač :D Mislim d ata mini maskica nije na prodaju. Dobila sam je na feelunique.com kao poklončić jer sam kupila neke Kerastase proizvode :D

      Izbriši
  2. Još malo i eto bebača :D a ja ću postati teta u 12. mjesecu, pa ćemo skupa slaviti :D :D
    Kod tvojih empties postova uvijek nađem mnogo toga zanimljivog :D
    Za Garnier roll one sam čula dosta pohvala na više strana (i pismenih i usmenih) tako da ću ih isprobati :D
    Nuxe Rece de Miel kupujem :D i služit ću se njime kroz jesen i zimu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Juhuhu, čestitke teti :* :* A za slavlje sam uvijek za :) Nuxe balzam je vrijedan svake lipe i trajat će ti cijelu zimu :D

      Izbriši
  3. vrijedno si ti to trošila :) pošto sam noob koji nikad nije koristio kerastase proizvode, pridružujem se pitanju odakle je mini pakiranje za probu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim se biti vrijedna :D Mini maskicu sam dobila uz kupovinu Kerastase proizvoda na feeunique.com. Mislim da ih nema u prodaji, iako su mi takva mini pakiranja odlična za probu :/

      Izbriši
    2. joj, koliko bi nam olakšalo život i spasilo novčanike da stavljaju takve "travel size" proizvode u prodaju..

      Izbriši
  4. Predivni proizvodi Afrodita Lovely Roses ima prekrasno pakiranje <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čista romantika, šteta što i miris nije takav :D

      Izbriši
  5. Olivalov intimni gel mi je odličan, već sam nekoliko bočica potrošila, omjer cijene i kvalitete je super. CL deziće želim isprobati, muku mučim od kad sam odlučila koristiti prirodne, s običnima FA, Dove, Rexona, ma bilo koji, mogu bez problema majicu i dva, tri puta imati na sebi, a kod ovih prirodnih nakon par sati nošenja bih već čistu trebala staviti. :/ Sad ti veliš da ni CL nije nešto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nabavila sam si CL dezić u varijanti s aluminijem i još čeka isprobavanje, dok mi ovaj bez nije odgovarao. Pokušala sam s dezićima boljeg sastava, ali nakon pola sata sam gola voda jer čim se malo krenem gibati znojim se ko luda, a najbolje od svega je što nisam osoba koja se znoji :/

      Izbriši
  6. zajednički proizodi catrice maskara (siva) i afrodita gel koji je meni predivan! zanimljivo kako različito doživljavamo mirise ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš si lepo trošila , moram reći da potvrđujem sve što si mi pričala za HiPP masažno ulje i ja sam prezadovoljna njime :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Kerastase proizvodi su odlični! Ja koristim oleo-relax šampon i masku i prezadovoljna sam, pogotovo maskom ! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Slažem se sa tobom za dosta proizvoda, ja nisam uspela da potrošim Balein Golden Shine losion, miris me je baš gušio a ne bežim nekad i od napadnih mirisa.. Sve u svemu, odlicno si trosila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače mi Balea losioni odgovaraju, no ovaj im je promašaj :D

      Izbriši