utorak, 9. kolovoza 2016.

Što je u mojoj torbi za plažu?

Svake godine rado čitam ovakav tip posta, a ove sam odlučila da vam pokažem što se nalazi u mojoj torbi za plažu.


Torbi za plažu imam nekoliko, a ovo ljeto obojala sam plažu plavom bojom Nivee što mi nije teško palo jer obožavam plavu boju. Plavo bijela Nivea torba* je dovoljno velika da da mi u nju stane sve što treba i da u torbi nije gužva, nego da mogu bez puno muke pronaći potrebne rekvizite.
U torbi se od osnovnih stvari nalazi veliki plavi Nivea ručnik*, Nivea jastučić na napuhivanje* koji mi je odlično došao da od tvrdog betona napravim ugodno mjesto za položiti glavu, kupaći kostim, zapravo njih nekoliko jer se presvlačim nakon svakog kupanja, naočale i šešir bez kojih ne mogu gledati na suncu.

Nekoliko proizvoda s faktorom su must have u torbi za plažu te iako sam se izležavala u hladovini i izbjegavala sunce koliko se to može, uvijek se dobro zaštitim jer sunčeve zrake probijaju i kroz suncobrane, borove grančice te more. Nivea sun protect & moisture spf 30* hidratantni losion za sunčanje mi je odličan proizvod jer mi ne masti kožu, a opet je lijepo štiti te pruža potrebnu hidrataciju. Za lice sam koristila Uriage Bariésun spf 50+ kremu za osjetljivu kožu koja je lagana, nemasna, blagog mirisa te štiti kožu od UVA i UVB zraka. Sundance matirajući fluid za lice i dekolte spf 30 sam prije koristila za lice, no trenutno mi Uriage kremica više odgovara pa njega koristim za dekolte.

Ljeti bez bočice vode ne idem nigdje, a za plažu je još dodatno rashladim te iako se voda brzo ugrije bar mi neko vrijeme bude fina hladna. Gran Cereale keksi su mi savršeni za plažu jer se neće otopiti na suncu, a napravljeni su od zobenih pahuljica koje su zdrave te je nekoliko keksa dovoljno da vas zasiti pa da izdržite do sljedećeg obroka. Postoji ih nekoliko vrsta i sve su fine, no meni nekako nema do originala. Balea vodu u spreju koristim već nekoliko godina u svrhu ispiranja soli s lica, a dobro dođe i za osvježiti tijelo. Nije termalna voda, ali ju je dobro imati pri ruci posebno na plaži.

U velikoj torbi za plažu uvijek se nalazi i mala kozmetička torbica u kojoj se nalaze sitnije stvari kako bi se izbjeglo kopanje po velikoj torbi i olakšao nalazak sitnica. Ove godine sam za tu svrhu koristila Maybelline Make It Happen crnu torbicu* koja je do mene stigla zajedno s pozivnicom na Maybelline event na kojem nažalost nisam mogla prisustvovati, ali je jedan od najmaštovitijih poziva koje sam dobila. U Maybelline torbici držim mobitel, nešto gotovine za kavu ili/i sladoled, papirnate maramice, Sundance balzam za usne spf 50, gumicu i kopču za kosu te moj omiljeni mp3 s odličnom ljetnom playlistom.

I ništa bez ljetnog štiva. Najdraži časopis Ljepota & Zdravlje koji nas je u ovom ljetnom izdanju razveselio Catrice rumenilom ili ružem. Za sebe sam izabrala ruž, tj. dva u nijansama 390 On The Pink Side Od Life i 080 Russian Violette koje ću vam pokazati jednom drugom prilikom. Knjiga koju sam si odabrala za čitanje na plaži je povijesni roman britanske spisateljice Elizabeth Chadwick Najveći vitez koji prati životnu priču stvarnog povijesnog viteza Williama Marshala. Ukoliko volite priče o vitezima s početka ranog srednjeg vijeka kao i povijesne romane, svakako pročitajte ovu knjigu jer je vrijedna pažnje.

I to bi bilo to. Vjerujem da na plažu svi nosimo više manje iste stvari, a ukoliko vi nosite još nešto što ja nisam prikazala ovdje, svakako mi napišite u komentaru.

Kako izgleda vaša torba za plažu? Što nosite u njoj?



*PR proizvodi

Broj komentara: 12:

  1. Nisam se uopšte iznenadila sadržajem torbe, kao da sam je ja pakovala :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ukrašću ti te Nivea rekvizite kad tad :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post :) i ja sam nedavno pisala gotovo identičan post i moram priznati da su nam sadržaji torbi gotovo identični :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, samo najosnovnije, bez ikakvog pretjerivanja i trpanja jer treba tu torbu ipak dovući do plaže :D

      Izbriši
  4. Odličan post, baš sam uživala čitajući ga <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimljive stvarčice, uvijek volim pročitati ovakav post i zaviriti u nečiju torbu :) I u mojoj ljetnoj torbi se nalazi Uriage krema za lice, Nivea, bočica vode i baš ovi keksi! Oduševilo me kada sam ih vidjela. Ja obavezno moram nešto grickati na plaži, brzo ogladnim :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O pa imamo mi dosta toga zajedničkog :D A keksići su najbolji ♥.

      Izbriši
  6. ...pozz ,ako ikad budete prodavali niveinu torbu ili ručnik,ja sam prva na listi kupaca ;),pa mi se javiteeee batinicanam@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj draga, ne vjerujem da ću ih prodavati jer ih koristim na veliko, ali ukoliko me se Nivea sjeti i pošalje mi torbu i ručnik ponovno, ja ću ti ih darovati :*

      Izbriši