ponedjeljak, 9. siječnja 2017.

Favoriti 2016. ~ make up ~

Ove godine sam favorite podijelila u dva dijela: u post o preperativnoj kozmetici koji ste mogli čitati ovdje i post o make upu koji ćete čitati danas.


Nyx Lingerie tekući mat ruževi su digli puno prašine kada su se pojavili, posebno nijansa 02 Establishment koja je predivna i posebna. Riječ je o kombinaciji sive i ljubičaste koja daje jedan hladni ton na usnama te s njom nećete proći nezamijećeno.

Essence mat sjajila za usne su novitet za jesen / zimu 2016. i meni su pun pogodak. Lagani na usnama, fine kremaste teksture i mirisa poput karamela, savršenstvo. O nijansi 01 la vie est belle* (nježno roza) sam pisala ovdje i ona mi se toliko svidjela da sam nabavila i nijansu 03 girl of today koja je kombinacija roza i crvene te zajedno daju nijansu boje mesa.

MAC Brave je moj prvi MAC ruž i kad sam ga birala željela sam nijansu koju ću moći nositi u svim prilikama. Iako sam se dvoumila između nekoliko nijansi kod ove je prevaga bila i samo ime ruža. Ruž spada u MAC Satin ruževe koji imaju polu mat finish pa ne isušuju toliko usnice jer su fino kremasti i jako dobre pigmentacije.

Koliko volim Maybelline Lash Sensational intense black maskaru* već znaju i vrapci na grani. Recenziju možete pročitati ovdje te iako je to recenzija obične Lash Sensational maskare sve što vrijedi za nju, vrijedi i za intense black, a jedina je razlika, kao što i samo ime kaže, to što je ova intenzivno crna te s njom trepavice izgledaju još dramatičnije.

Aura Illuminate me!* je tekući iluminator u nijansi Glamglow (recenzija) je iluminator hladnog tona u kombinaciji roza i srebrne. Savršen je za naglasiti dijelove lica, a često sam ga znala umiješati u tekući puder kako mi izmorenoj koži lica dala malo zdravog sjaja.
Najnoviji miljenik među puderima je Catrice HD Liquid Coverage (recenzija) u nijansi 020 Rose Beige. Kada bi ovaj puder trebala opisati samo jednom riječju, rekla bi da je savršen. Ima odlično prekrivanje, lagan je na koži te joj daje lijepi prirodni izgled i cjenovno je povoljan.

Cijeli svijet se zaludio ovalnim četkicama za lice, tako da ni ja nisam izuzetak. Usprkos smiješnom izgledu, koji mene podsjeća na četku za cipele, nakon samo jednog korištenja ove četke za nanošenje tekućeg pudera, dogodila se ljubav te mi je to postao najdraži način za nanošenje pudera. Moja četkica je dio seta Noelle kupljenog u Bipi.

Sleek palete sjenila jako volim jer su odlične pigmentacije, trajnosti te se lijepo blendaju. Paleta iz Limited Edition kolekcije Goodnight Sweetheart je po meni najljepša njihova paleta ikad, uz Arabian Nights. Sjenila koja se nalaze u njoj su ljubičasto – roza – crvenkasta i idealna su za sve ljubiteljice romantičnih lookova, koje se ne boje malo eksperimentiranja.
Catrice sjenila u olovci sam već spominjala i ona su mi možda i najugodnije iznenađenje ove godine, jedini je problem što su ona bila dio limitiranje kolekcije 'Sound of Silence' te ih više nema u prodaji. Nijansa boje cappucina je C03 mudlTATION, a roza je C01 clam down 'n' MAUVE on. Da sam znala da će mi se toliko svidjeti uzela bi od svake po još jednu, kao i treću nijansu koja se mogla kupiti.
Physicians Formula Mineral Glow Pearls rumenilo* (recenzija) osim što lijepo izgleda u ambalaži zbog svog reljefa, divno izgleda i na licu. Lako se blenda i nije jedno od onih rumenila s kojim možete pretjerati. Nijansa je predivna, sedefasto roza i lijepo osvježi lice.

Što ste vi voljele prošle godine? Koji vam je make up proizvod bio najdraži?



*PR proizvod

24 komentara:

  1. Sleek paleta je krasna, baš je volim. A Establishment mi se isto čini krasan, morat ću i njega uzeti, ja imam Exotic, Ruffle trim i Bedtime flirt :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruffle trim imam i ja i odličan je, no Establishment je zbilja jako posebna nijansa :D Planiram uzeti još koju nijansu, no još nisam odlučila koju, kada su sve tako divne ♥.

      Izbriši
  2. I ja obozavam Essence sjajila te Maybelline maskaru. Ovaj NYX ruz mi je predivan, dugo planiram uzeti neki NYX-ov ruz, mozda bas ovu nijansu uzmem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko mat sjajila i maskare :D Nyx ruževi su odlični i koji god da izabereš vjerujem da ćeš biti zadovoljna :D

      Izbriši
  3. Previse voljenih, a dijelimo maskaru! 🖒
    Nyx lingerie mi je na wishlisti, jos nisam probala niti jedan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maybelline Lash Sensational je definitivno hit godine :D Nyx lingerie ruževi su predivni te koji god da odabereš, nećeš pogriješiti :D

      Izbriši
  4. Koje lepote, tecni ruzevi sve po mom ukusu i paleta senki mi se jakooo dopada :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Physicians rumenilo je wow! :) isprobala sam ga i odličan je. Još mi se sviđa Sleek paleta, baš ovakvu trbam sebi uzeti, ove nijanse me zovu :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sleek paleta je divna, nećeš pogriješiti ako se odlučiš uzeti upravo ovu :D

      Izbriši
  6. Catrice puder i Maybelline maskara su takoder i moji favoriti. Od ruzeva Golden Rose tekuci ruzevi. I Sleek i Physicians me jako privlace ali nigdje u mojoj blizini ih nema.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni meni Sleek i Physicians nisu blizu pa ih naručujem s interneta :D Golden Rose tekuće ruževe još nisam probala, ali radim popis nijansi koje moram nabaviti :D

      Izbriši
  7. Divna kolekcija! Dala si mi ideju kako da dopunim svoj make-up, hvala! ;)
    www.bonnyssoulfood.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Zajednički favoriti su nam Maybelline Lash Sensational intense black maskara i Physicians Formula Mineral Glow Pearls rumenilo, koje ja imam u drugoj nijansi

    OdgovoriIzbriši
  9. Essence mat sjajila su i meni savrsena, haha. Cula sam dosta losih komentara, ali meni su bas super. Ne suse mi usne, dugo se drze uz samo pricanje, mat su, cijena je odlicna. Sve pozitivno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bila bi najsretnija da Essence izvbaci još koju nijansu mat sjajila :D

      Izbriši
  10. Odličan odabir, uživala sam gledajući i čitajući, zainteresovala si me posebno Essence sjajevima! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Moram isprobati ta Essence matt sjajila izgledaju divno :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Catrice HD puder mi je super <3 samo pomalo mi nijansa 020 postaje pretamna jer dobivam svoj zimski, "duhvski" ten :D
    A nyx lingerie ruževi su mi također favoriti, taj o2 Embellishment i 01 Honeymoon :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, poznat mi je nešto taj zimski ten :D Honeymoon mi predivan i planiram ga nabaviti :D

      Izbriši