subota, 18. ožujka 2017.

Apivita maske za lice (Green Clay & Radiance)

Volim Apivita maske za lice te sam bila jako sretna kada su, osim malih pakiranja maski za jedno korištenje, izbacili i pakiranja maski u tubici od 50 ml. Izabrala sam si masku sa zelenom glinom za dubinsko čišćenje i  masku za blistavost s narom, a kako sam zadovoljna s njima pročitajte u nastavku posta.
Moja koža lica je masna s proširenim porama, sklona dehidraciji te kada koristim maske za lice koristim ih prema potrebama svoje kože.

Volim maske sa zelenom glinom jer mi lijepo očiste pore i pokupe sebum, no uvijek sam na oprezu jer znaju biti agresivne i isušiti kožu. Apivita maska sa zelenom glinom za dubinsko čišćenje je najnježnija maska sa zelenom glinom koju sam probala, a unatoč nježnosti prema kožu njezin učinak dubinskog čišćenja bio je odličan. Proizvođač savjetuje nanošenje maske jednom do dvaput tjedno, a moje mišljenje je da je to prečesto jer maska radi svoj posao i lijepo očisti kožu te kod jako masne kože bi desetak dana bilo optimalno, a kod mješovite jednom u dva tjedna. Mišljenja sam da bi zelena glina bila preagresivna za suhu kožu pa tako i ova maska. Maska ima ugodan citrusan miris koji nestaje kod nanošenja. Tekstura je gusta kao i kod ostalih maski koje sadrže glinu, ali se lagano nanosi i razmazuje po licu. Brzo se suši te se kroz svega nekoliko minuta osjeti lagano zatezanje. Na licu je držim oko sedam minuta, a ne kako kaže proizvođač deset jer me počne jako zatezati. Učinak ove maske je odličan jer mi nakon što je operem s lica lice izgleda svježe, čisto pa čak i svjetlije, a vjerujem da je to zbog dubinskog čišćenja koje maska pruža.
Uz zelenu glinu maska sadrži i propolis koji regulira masnoće,a aloe vera, pšenični proteini i eterično ulje lavande koži daju blistavost. Maska sadrži 88% prirodnih sastojaka.

Sastav: Aqua** (Water**), Montmorillonite, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Talc, CI77891 (Titanium Dioxide), Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Calendula Officinalis Flower* Extract, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aqua (Water), Bisabolol, Tocopherol, Disteardimonium Hectorite, Panthenol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Propylene Carbonate, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis Leaf* Extract, Propolis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Cintrellol, Hydroxyiso-hexyl Hydroxyiso-hexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol
*Certified organic cultivations
**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Green tea water
Apivita maska za blistavost s narom je maska za revitalizaciju te joj je cilj koži pružiti instant svježinu. Koristila sam je najčešće ujutro kada mi je koža bila umorna i siva. Tekstura joj je gelasta, lagana i kada se nanese na kožu odmah se osjeti osvježenje. Miris je ugodan, nježan, voćni. Preporuka proizvođača je držati masku deset minuta, no ja sam je držala i po pola sata dok se maska nije u potpunosti upila, a zatim bi samo uklonila ostatke maske umivanjem. Nakon umivanja lice je vidno osvježeno i ima zdravu boju za što je zaslužan vitamin C kao i ekstrakt nara.
Maska sadrži 89% prirodnih sastojaka te osim ekstrakta nara i C vitamina sadrži ekstrakt meda, maslinovo ulje i karite maslac.

Sastav: Aqua**, Glycerin, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, PEG-60 Almond Glycerides, Sorbitol, Aqua, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Butyrospermum Parkii*, Camellia Sinensis Leaf*, Caprylyl Glycol, Cellulose, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mannitol, Mel* Extract, Olea Europaea Fruit Oil*, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Punica Granatum Fruit Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Carbomer, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77491, CI 77891
*Certified organic cultivations
**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Green tea water
Obje maske sadrže Apivita inovaciju kojom je voda zamijenjena infuzijom zelenog čaja, a ne sadrže parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, ftalate.

Maske dolaze po cijeni od 119,90 kn, a mogu se pronaći i u malim pakiranjima 2x8ml po cijeni od 39,90 kn. Moje su naručene s grčke stranice BestPharmacy.gr po cijeni od €12, a s te stranice naručujem i sve Apivita proizvode jer su kod nas bezobrazno skupi.

Ukoliko tražite dobre maske za lice, svakako škicnite Apivita jer s njima ne možete puno pogriješiti.


Jeste li probali Apivita maske za lice? Volite li Apivita proizvode? 

Broj komentara: 15:

  1. Dobar mi je bio njihov serum s c vitaminom, bas me zanima kakva je nova verzija. Od ovih maski me vec dulje mami ta sa zelenom glinom, ali trenutno su u opticaju 3 lorealke 😊
    Kolika je postarina sa stranice s koje narucujes?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je njihov C serum odličan (stara verzija), a novu još nisam probala :D Poštarina ovisi o težini paketa, ali za jedno pet, šest stvarčica me nikada nije izašla više od 10 eura. Super mi je što stalno imaju akcije i to ne samo na Apivita proizvode nego i na Avene, LRP, Nuxe... te su puno jeftiniji nego kod nas pa se i s poštarinom isplati :D

      Izbriši
    2. Tnx draga, baš ću proučiti ponudu ;)

      Izbriši
  2. Odlican post draga! Mnogo mi se dopada!
    Imam novi post o teorijama zavere, poseti moj blog ako mozes, znacilo bi mi mnogo : http://darkdiaryd.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam nikad probala ove maske, ali mogu ti reci da mi vec po izgledu deluju zanimljivo :) Veliki sam ljubitelj maski za lice jer i moja koza je masna i imam pore, tako cu sigurno obe staviti na spisak :) Odlican post, slike su divne :) #Samokazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za masnu kožu su duši dale, tako da vjerujem da će ti se sviđati :)

      Izbriši
  4. Čula sam da su Apivita maske jako dobre a ti si to ovim postom i potvrdila. Po tvom opisu mi se čini da bi mi maska sa narom bila idealna :)
    Takođe mi se sviđa njihovo pakovanje, male tubice su svakako praktičnije od kesica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za tvoju kožu bi maska s narom bila savršena :D

      Izbriši
  5. po tvojoj recenziji i meni bi odgovarale obje maske. Sa zelenom glinom kada trebam obaviti generalno čišćenje lica, a s narom kada joj trebam vratit svježinu :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Nikad nisam koristila ništa od Apivite, ali bih baš mogla kupiti masku u mini pakiranju da isprobam ovu sa zelenom glinom. Inače sam ljenčina za uopće kupit masku, a još bih ju onda i trebala koristiti haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, mene je uhvatila manija kupovanja maski za lice, a rijetko ih koristim, zapravo ne toliko često koliko bi htjela :D Apivita je predivan brend ♥.

      Izbriši
  7. Pozdrav,

    je li poštarina besplatna ili? Za koliko dođu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštarina nije besplatna, ovisi o težini paketa, no nikada me nije izašla više od 10 eura. Ako se naručuje više stvari i s poštarinom se više isplati kupiti nego kod nas. Paket mi je došao kroz nekih tjedan dana :)

      Izbriši