ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

Tester Box – veljača 2017.

Veljaču beauty svijeta je definitivno obilježilo izdanje Tester Boxa, a kako i ne bi kada su se u prelijepoj kutiji, našli još ljepši proizvodi koji su i najzahtjevnije pripadnice ljepšeg spola ostavili bez daha.


Jedna sam od onih sretnica koja je svoj Tester Box naručila naknadno te mislim da smo mi koje smo Tester Box naručile naknadno bile u povlaštenom položaju jer smo mogle same izabrati željeni theBalm proizvod pa sam se uz dvoumljenje oko mama odlučila za Bahama Mamu.
U samu kutiju sam se zaljubila čim sam je prvi put vidjela na fotografijama djevojaka koje su svoj Tester Box naručile na vrijeme i u svojoj glavi odmah sam vidjela kutijicu Tester Boxa kao kutijicu za spremanje sitnica kako bi moja bebica jednog dan imala lijepu uspomenu. Sigurno mislite kako ima i jeftinijih kutija J. Ima, ali u ovoj se još nalazi i theBalm proizvod čija vrijednost premašuje cijenu koju je potrebno izdvojiti za kutiju Tester Boxa.

U kutijici za ovaj mjesec našlo se osam proizvoda od kojih su dva u originalnom pakiranju.
• Jana Kolagen beauty je novi napitak na bazi prirodne mineralne negazirane vode Jana uz dodatak arome ruže i malina. Ne sadrži umjetna bojila i konzervanse, a sadrži prirodni kolagen Verisol i vitamin C koji poboljšavaju elastičnost kože. Napitak je naravno već popijen, a kako obožavam sve što ima veze s malinama znam da ćemo se ovo ljeto družiti, bez obzira što kod mene ne prolazi sva ta priča s kolagenom.

• theBalm Bahama Mama je bronzer koji sam željela i sad sam imala priliku dobiti ga u Tester Boxu i mojoj sreći nema kraja. Ljubav velika ♥. Osim, bronzera u kutijici se mogla naći i Hot Mama (rumenilo), Mary-Lou Manizer (highlighter koji imam i obožavam) te primer.

• Duo ljepilo za trepavice (1 g) je najprodavanije ljepilo za umjetne trepavice na svijetu. Ne sadrži parabene, sulfate i umjetna bojila te je na bazi lateksa. Iako nisam mala od umjetnih trepavica, veselim se probavanju ovog ljepila.

• Drago mi je što se u kutijici našla Vichy Idealia dnevna krema (15 ml) jer me baš zanima ova nova formula poboljšane Idealia linije te što dolazi u putnom pakiranju jer nakon što je isprobam moći ću imati širu sliku, nego nakon isprobanog testera. Ambalaža je posebno lijepa, ista kao i full pakiranje, samo smanjena.

• Suhi šamponi su mi must have proizvodi, a osim Batiste suhih šampona koje volim, nisam probala druge, a sada ću moći probati i hvaljeni Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom koji dolazi u putnom pakiranju od 50 ml.

• S Himalaya Herbals brendom se nisam nešto našla, ali ovim maskicama za lice ću dati šansu jer su namijenjene mom tipu kože. Dolaze u pakiranju 2x7,5 ml.

• Kreme za ruke su moja slabost i stalno sam u potrazi za odgovarajućom, a Gamila Secret još nisam probala. Krema bi trebala imati miris slatke naranče i već mi se po opisu sviđa.

• Schwarzkopf Professional BC Brazilunt Oil šampon i tretman dolaze u obliku testera od 12 ml i nikada mi neće biti jasno pakiranje šampona u tako malu militražu jer ta količina nije dostatna (bar je tako kod mene) za jedno pranje kose i onda mi se ti testeri povlače po kupaonici i na kraju završe u kantici ili ih proslijedim nekome.

Jasno mi je da će se u kutijama takvog tipa naći proizvodi koji će mi se manje ili više svidjeti te da je teško zadovoljiti sve korisnice, no po meni je ova kutija primjer onoga što jedan beauty box treba sačinjavati. Nisam ljubiteljica pakiranja kozmetike u tester oblike jer ih najčešće ne iskoristim, ali kada se to iskompenzira odličnim proizvodima u full size pakiranju te ponekim putnim pakiranjem onda to rezultira zadovoljstvom kao što je kod ove kutije.

Kako vam se sviđa kutijica Tester Boxa za veljaču?


Broj komentara: 5:

  1. Ovo je najbolji Tester box dosada i definitivno je primjer kako treba izgledati jedna beauty kutijica sa full size proizvodima. Zavidim ti na Bahama mami, predugo mi je na wish listi ali bit će moja kad tad.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :D. A za Bahama Mamu znam kako ti je jer sam je i sama dugo željela :)

      Izbriši
  2. Sviđa mi se što si mogla odabrati jedan kvalitetan proizvod. Inače, mi se ne sviđaju sadržaji naših beauty box-ova jer u njima ima svega, a najmanje beauty proizvoda. Izgled svake kutije mi je savršen

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš, ja baš volim što se nađe neki proizvod koji nije beauty :D

      Izbriši
  3. super je što si (tad) bila dobila Bahamu mamu, proizvod kojeg i sama skoro svaki dan koristim <3
    i ova Vichy krema djeluje zanimljivo i kvalitetno :D

    OdgovoriIzbriši