subota, 19. kolovoza 2017.

Summer edition 2017.

Nekako spontano, treću godinu za redom, pišem ovaj post o svojim ljetnim must have proizvodima. Post od prošle i pretprošle godine možete pročitati ovdje i ovdje.

Kako mi je ovo bio prvi godišnji s bebom, malo sam smanjila s kozmetikom koju sam nosila, no ipak je tu bila poprilična gomilica od koje ću vam pokazati samo one proizvode koje smatram da zaslužuju biti u ovom postu.


• Na plažu nisam išla bez da sam se dobro zaštitila od sunca, a koristila sam Nivea Sun Protect & Moisture kremu sa zaštitnim faktorom 30*. Volim tu kremu jer je lagana na koži, lijepo se razmazuje i što je najvažnije brzo se upije u kožu. Ovo je prošlogodišnja verzija, a ove godine je Nivea izbacila novu poboljšanu verziju koja uz to što štiti kožu od sunca, štiti i odjeću od mrlja. Nisam je probala, ali vjerujem da je jednako dobra kao ova moja kremica, ako ne i bolja.

• O kremama za lice koje koristim pisala sam u postu ovdje, a na plažu sam nosila Afrodita Sun Care spf 30*. Krema je odlična, lagana, brzo se upija i nije mi izazvala nered na licu, no ne matira i to je razlog zbog kojeg sam je koristila isključivo na plaži.

Olival Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje* nanosila sam nakon što sam se namazala kremom sa zaštitnim faktorom. Tekstura mu je gusta i pomalo ljepljiva, baš poput pekmeza, ali se lijepo nanosi na kožu i osim što djeluje na ubrzano tamnjenje, ostavlja kožu nahranjenom i mekanom. Na suncu sam provodila jako malo vremena, ali sam dobila lijepu za nijansu tamniju bojicu te vjerujem da je za to zaslužan ovaj pekmez jer inače jako teško tamnim. Proizvođač navodi kako je moguće da pekmez  zbog masnih ulja mrkve i oraha ostavlja tragove na odjeći, no ja to nisam primijetila jer su mi kupaći kostim i ručnik tamnih nijansi.

• Na plaži se česti zaboravi staviti faktor na usnice, no ja sam se jednom opekla, doslovno, pa od sad posebno pazim na to. Koristim Sundance balzam sa faktorom 50. Balzam koristim sam kad se izlažem suncu jer ne njeguje usnice kao što to od balzama očekujem, ali ono što treba raditi, a to je da ih štiti od sunčevih zraka, radi odlično.

• Za hidrataciju kože nakon sunčanja koristila sam Afrodita Sun Care jogurt za tijelo*. Jogurt sadrži 100% kokosovu vodu, karite maslac, šipkovo ulje i vitamin E. Lagane je, rekla bih gelaste teksture te lijepo osvježi kožu i vraća joj izgubljenu vlagu, a u sebi ima formulu koja lagano hladi tako da to još dodatno pruža osjećaj ugode. Mislim da je s ovim novitetom Afrodita napravila puno pogodak te ukoliko se spremate na more ovo je odličan proizvod za imati pri ruci.
• Val tropskih temperatura preživjela sam na moru, što je u jednu ruku dobro, a u drugu baš i nije jer smo bili bez klime pa nam je jedino osvježenje bio ventilator i termalne vodice s kojima sam šprickala sve oko sebe. Avene termalna voda mi je posebno draga jer je jako nježna prema koži te npr. nije slana poput Uriage pa sam s njom špricala i bebicu koja je uživala u tome.

• I za kraj jedan proizvod koji bi posebno istaknula jer preko ljeta stopala puno trpe i zahtijevaju posebnu njegu i pažnju. Pyrus balzam za stopala je nešto predivno jer osim što sadrži karite maslac koji pruža odličnu njegu, sadrži i australski čajevac te ulje mandarine koje stopalima daje osjećaj udobnosti i opuštanja, a miriši predivno.

Koji su vaši ljetni favoriti? Imamo li koji zajednički proizvod?

Na kraju posta izbacite uljeza 😂😂.


*PR proizvodi


4 komentara:

  1. I meni je Nivea najdraza. Njen miris mmm odmah u glavi miris ljeta, plaze, kupanja 😍
    Zimzeleni cvijet

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene i beku je Nivea ovo leto čuvala od sunca uspešno, kao i Burrine kremice :).

    OdgovoriIzbriši