ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Uriage micelarna voda za normalnu i suhu kožu

Ovo nije moj prvi susret s Uriage micelarnom vodom, koristila sam staru verziju (recenzija) dok Uriage nije izbacio micelarne vode namijenjene različitim tipovima kože.

Prije nekoliko mjeseci bila je akcija 1+1 gratis te sam odlučila probati micelarnu za normalnu i suhu kožu, a kako koristim zadnje kapi druge bočice pravo je vrijeme za recenziju.

Moja koža je masna, sklona dehidraciji, a ovaj tip micelarne sam uzela zato što sam micelarnu za mješovitu i masnu kožu imala prilike isprobati u putnom pakiranju te me se nije nešto dojmila.

Kako je Uriage izbacio tri micelarne namijenjene različitim tipovima kože, tako ova micelarna za normalnu i suhu kožu sadrži ekstrakt brusnice koji bi trebao hidratizirati kožu. Koliko micelarna zapravo hidratizira ne mogu reći jer za hidrataciju koristim druge proizvode (kreme i serume), a nakon uklanjanja šminke micelarnu obavezno isperem s lica.

Ono što mogu reći da je micelarna izrazito nježna prema koži te da mi nije izazvala neželjene gadosti na licu. Iako šminku s očiju uklanjam dvofaznim odstranjivačima, mogu reći da ova micelarna lijepo i bez peckanja otopi maskaru, ali je potrebno natopljenu blazinicu nešto duže držati na očima. Kako se ponaša s vodootpornom šminkom ne mogu reći jer je ne koristim.

Nježnog je mirisa koji nestaje pri dodiru s kožom te ne ostavlja kožu ljepljivom.

Micelarna ima čep od čvrste plastike te iako je nisam nosila na put djeluje travel friendly. Lijepo se dozira te će vam kroz rupicu na čepu izaći taman potrebnog proizvoda što ga čini ekonomičnim kod trošenja. 
Osim ove za normalnu i suhu kožu, micelarna se može pronaći i u verziji za mješovitu i masnu (zeleni čep) s ekstraktom zelene jabuke te u verziji za osjetljivu kožu (crveni čep) s ekstraktom marelice.

Cijena micelarne ovisi o pakiranju: 100 ml 39 kn, 250 ml 65 kn i 500 ml 107 kn.
Micelarna je moje omiljeno sredstvo skidanja šminke te sam ih, što zbog pronalaska one idealne, što zbog znatiželje, probala puno i mogu reći da mi je ovo jedna od dražih micelarni te ću kupovinu ponoviti čim je opet ulovim na nekoj dobroj akciji.


Koristite li micelarne za skidanje šminke? Koja je vaša omiljena micelarna?

2 komentara:

  1. E ovu jos nisam probala, a crvenom i zelenom sam odusevljena 👍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, vjerujem da će ti se sviđati :D Zelenu sam imala i onako mi je, što bi se reklo, niti smrdi, niti miriši, a crvenu planiram probati :)

      Izbriši