ponedjeljak, 18. rujna 2017.

Zoya Byrdie + Color Lock System

Kako bi malo razbila ovo sivilo vani pokazat ću vam jedan predivan Zoya lak koji je obilježio moje ljeto. Ovo je moj prvi susret sa Zoya lakovima i malo je reći da sam oduševljena, a zašto je tako pročitajte u nastavku posta.

Bitno je napomenuti da su Zoya lakovi 5 free jer ne sadrže formaldehid, formaldehidski rezin, dibutil ftalat, kamfor i toluen te ih bez problema smiju koristiti trudnice, a također su veganski i cruelty free proizvodi.

Zoya Byrdie je lak iz kolekcije Wanderlust koja je izašla ovo ljeto. Riječ je o jednoj predivnoj, rekla bih, Barbie ružičastoj nijansi koja posebno lijepo izgleda na lagano preplanuloj koži.
Lakovi dolaze u bočici od 15 ml što je lijepa količina, a mogu se kupiti u Mulleru po cijeni od 99,90 kn. Četkica je nešto tanja od onih na kakve sam navikla, ali sam bez ikakvih poteškoća uspjela lak lijepo nanijeti na pločicu nokta.

Jedan sloj je bio dovoljan za potpuno prekrivanje, no lak uvijek nanosim u dva sloja pa ni ovaj nije bio iznimka. Ono što me kod ovog laka oduševilo je njegova trajnost, na noktima mi je izdržao punih pet dana što je kod mene veliki plus jer uz sve kućanske poslove, kod kuće imam i malenu bebu te osim pranja bočica i dudica ruke perem svakih pola sata, ako ne i češće.
Zoya obećava trajnost laka do četrnaest dana uz korištenje njihovog Color Look sistema te sam to i isprobala s nijansom Byrdie. Color Look sistem sastoji se od pet koraka:
• 1. korak – očistiti nokat sa Zoya odstranjivačem
• 2. korak – nanijeti jedan sloj Zoya Anchor baze
• 3. korak – nanijeti dva sloja Zoya laka u boji
• 4. korak – nanijeti jedan sloj Zoya Armor nadlaka koji ujedno i štiti nokte od UV zraka
• 5. korak – naniijeti na svaki nokat po jednu kapljicu Zoya Fast Drops Speed za brzo sušenje
Kada pogledate sve ove korake vjerujem da vam se to čini komplicirano te da oduzima puno vremena, no cijeli proces lakiranja noktiju je gotov kroz pola sata, a uz pomoć kapljica za brzo sušenje noktići su suhi u roku odmah. Ono što ćete dobiti s cijelim tim procesom su predivni nokti s lakom koji je meni na noktima izdržao punih deset dana, a gore sam navela da su mi ruke gotovo stalno u vodi. Tako da malo je reći da sam oduševljena jer kad volite imati nalakirane nokte, a imate manjak vremena često ih lakirati, ovaj Color Look sistem je prava stvar.

Na fotografijama možete vidjeti Byrdie s bazom i nadlakom te iako samom laku ne treba nadlak kako bi dobio svoj puni sjaj, koristila sam ga kako bi dobio na trajnosti.

Mini Color Lock sistem sadrži odstranjivač od 15 ml te bazu, nadlak i kapi za brzo sušenje od 7,5 ml i cijena mu je oko 153 kn te se kao i Zoya lakovi može kupiti u Mulleru.

Jeste li koristili Zoya lakove za nokte? Kako vam se sviđa nijansa Byrdie? Što koristite kako bi produžili trajnost laku na noktima?



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 6:

  1. U zadnje vrijeme baš istražujem gdje su Zoya lakovi dostupni kod nas, i moram priznati da nisam naišla na njih u mom Mulleru.. Morati ću u Zagrebu pogledati.. Nijansa je prekrasna! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće da ih nemaju u svim Mullerima. Moj ih na sreću ima :D

      Izbriši
  2. Ajme kako je divaaaan <3 super mi je pozadina na ovim fotkama, baš si lijepo ukomponirala s lakom. :) Ne korisitim ništa što bi mi produžilo trajnost laku, stavim samo dva sloja laka i on mi izdrži bez prblema 4 do 5 dana, ali najčešće promjenim manikuru i prije toga. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni rijetko što drži kad perem ruke svakih pet minuta, ali proći će i ta faza :D :D Hvala ti draga, to sam iskoristila mamino dvorište za slikanje dok sam joj zalijevala cvijeće :D

      Izbriši