srijeda, 3. siječnja 2018.

Empties #15

Svaki put kad krenem pisati empties post i kad vidim koliko mi se prazne ambalaže nakupilo, kažem sebi da ću idući pisati na vrijeme. I naravno, to se još nije dogodilo, nego svaki put čekam da moja kanta za praznu ambalažu bude puna do vrha J.


Zaljubila sam se u Fa gelove za tuširanje jer su predivnog mirisa koji se zadržava na koži neko vrijeme, a što je najvažnije ne isušuju kožu.

Naravno tu se našla još cijela plejada različitih gelova za tuširanje jer ih skupljam od ljeta. L'Angelica gelove za tuširanje također jako volim, no ovaj s magarećim mlijekom mi se ne sviđa prvenstveno zbog mirisa koji mi je prejak. Le Petit Marseillais gelovi su se nekada stalno nalazili u mojim empties postovima, no sad sam ih se malo zasitila, ali ipak si povremeno priuštim kupku s kojim. Ovaj čini kombinacija maslaca argana, ružinih latica i pčelinjeg voska te je savršeno kremast i mirisan. Nivea LE tuširalica cvjetnog mirisa je osvježavajuća tuširalica i bila mi je odlična u ljetnim danima. O Olival intimnim čistilicama sam puno pisala da se neću ponavljati, a ukoliko vas zanima više možete pročitati recenziju ovdje.

Oko L'oreal Elseve Extraordinary Clay šampona za kosu su podijeljena mišljenja, a ja spadam u onu grupu koja voli ovaj šampon. Ne produži mi razmak između dva pranja, no kosa mi nakon što je operem izgleda lijepo što mi je bitno. L'Angelica šampon za masnu kosu mi je također bio dobar te ću ga kupiti ponovno.

Ne znam kako bi preživljavala da nema šampona za suho pranje te mislim da to mogu razumjeti samo osobe kojima se kosa brzo masti poput mene jer taj jedan dan koji se dobije između dva pranja puno znači u uštedi vremena. Iako na slici vidite i Klorane i Schwarzkopf šampone za suho pranje, Batiste i dalje ostaje broj 1 jer ne ostavlja kosu praškastom poput spomenuta dva.

Evo i nešto potrošenih proizvoda koje sam donijela s godišnjeg J. Balea vodica za osvježenje koja mi je dobro poslužila za ispiranje soli s lica na moru. Nivea krema za sunčanje spf 30 mi je odlična jer osim što štiti kožu pruža i hidrataciju. Afrodita jogurt za tijelo nakon sunčanja je nešto predivno jer tako lijepo hladi kožu i pruža osjećaj ugode, posebno ako se drži u hladnjaku.

Mixa mlijeko za tijelo s cold kremom je nešto što jako volim posebno u hladnijim danima jer odlično hidrira kožu te je nakon mazanja fina i mekana (recenzija). Elemis krema za tijelo s monoi mirisom jedino lijepo miriši, no što se tiče njege nisam primijetila da radi nešto. Faramona piling za tijelo je odličan za osobe koje vole grublje pilinge te uz lijep miris jako dobro očisti kožu tijela te mi je žao što su se njihovi proizvodi povukli s našeg tržišta. Cl roll on mi se nije svidio jer nije sprečavao neugodne mirise. Nivea intimna čistilica nije loša, no nije me ni nešto oduševila.

Micelarne su moje omiljene čistilice što se vidi iz priloženog. Avene micelarni 
losion sam probala u putnom pakiranju te me se nije nešto dojmio. Uriage u plavom pakiranju za normalnu i suhu kožu obožavam (recenzija), dok ono u zelenom pakiranju koje bi više odgovaralo mojoj koži mi baš i nije nešto. Mixa micelarna mi je također odlična, a dvofazni odstranjivač mi je top i ne znam koliko sam već ovih bočica potrošila (recenzija).

Skintegra je brend koji je dobro prodrmao naše tržište i o kojem se puno piše te je većinom riječ o pozitivnim dojmovima. Probala sam Hydru B serum za hidrataciju s hijaluronskom kiselinom i moram priznati da je jedan od boljih seruma za hidrataciju koje sam probala te ga svakako planiram nabaviti ponovno. Olival regenerativna krema s uljem smilja namijenjena je normalnoj, mješovitoj i masnoj koži te mi je bila odlična u prijelaznom razdoblju ljeto / jesen. Madara Time Miracle Total Renewal noćna krema (recenzija) je nešto predivno, a posebno će se sviđati osobama čija je koža umorna te treba osvježenje. Bocassy gel krema je hidratantna krema za sve tipove i bila mi je spas u danima ljetnih vrućina jer je lagana na koži, a opet pruža potrebnu hidrataciju. Krema je na moju veliku žalost povučena iz prodaje. Afrodita okoloočna kremica s kamilicom se često može naći u postovima blogerica kao omiljena te se moram s tim dojmom složiti. Mislim da za tu cijenu nećete naći bolju okoloočnu kremu.

Mixa pjenasta krema za umivanje namijenjena koži sklonoj crvenilu je dobra drogerijska umivalica, a više pročitajte u recenziji ovdje. Aromatica hidratantna krema Smilje mi nije nikako odgovarala jer je previše masna i teška za moju kožu te mi je samo stajala na licu i nije mi pružila ni malo hidratacije. Koristila sam je za ruke koje su suhe, no ni na rukama se nije do kraja upila. Ova krema je meni veliki flop. Carmex balzam za usne u teglici jako volim što se vidi iz priloženog, a jedan i trenutno koristim. Mixa pjenasta krema za umivanje za osjetljivu i sklonu crvenilu kožu je dobra drogerijska umivialica (recenzija).

Već znate da sam ovisnik o kremama za ruke J. Treaclemoon kreme za ruke su mi odlične, a i dolaze u lijepoj ambalaži: kokos sam koristila za vrijeme ljeta jer mi je kokos sinonim za ljeto, a malina mi je za hladnije dane. Kako volim Nivea kozmetiku uzela sam si i njihove kreme za ruke te sam ugodno iznenađena. Repair Care (u bijelom pakiranju) je dobra za večernju njegu jer je malo teža i masnija, dok je Intensive Care dobra preko dana, a ima klasičan Nivea miris.

Ovo su zaostaci L'occitane putnih pakiranja koji su se našli u prošlogodišnjem adventskom kalendaru o kojem sam pisala ovdje. Kreme za ruke su sve odlične, tonik Immortelle je dobra, iako mi je onaj iz linije Karite puno bolji, mlijeko za tijelo i uljna tuširalica iz linije Amande su divni i šampon je ok, ali nije nije za moj tip kose.

Aussie 3 Minute Miracle regenerator u putnom pakiranju sam uzela kad sam ostala bez svog regeneratora i nije me nešto oborio s nogu. Balea antibakterijski gel uvijek imam u torbici, a Aveo badem odstranjivač laka za nokte je zadnji iz zalihe koji sam imala, šmrc. Probala sam i Splat Blackwood pastu za zube s ugljenom koja bi trebala snažno izbijeliti zube i pružiti dugotrajnu svježinu te nisam primijetila da radi ništa drugo što radi svaka druga pasta za zube i ostavila me je ful ravnodušnom.

I nešto dekorative na kraju. Essence set za obrve Hello Autumn je solidan set, no imam ga već jako dugo, a ne koristim ga pa je završio u kantici. Maybelline Lash Sensational intense black je moja omiljena maskara (recenzija). Ne znam što mi je došlo kada sam u Lidlu u svoju košaricu ubacila ovu Cien maskaru. Dakle, zaobiđite je. Bourjois Roge Edition Velvet tekući mat ruž u nijansi 04 Peach Club je predivna narančasto crvena nijansa koju sam s guštom potrošila.

I napokon kraj. Znam da je ovaj post dugačak jer sam ga započela pisati u prošloj godini, a završila u ovoj J.

Želim vam sretnu Novu 2018. te da vam se ostvari sve što želite, da budete lijepe i nasmijane, zdrave i voljene te uspješne na poslu / faxu / školi.


4 komentara:

  1. Koristimo slične proizvode...jedino još moram probati Fa gelove za tuširanje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Fa gelove sam se zaljubila, otkriće godine <3 Nadam se da će ti se sviđati :)

      Izbriši
  2. Loccitanneov šampon mi je super, ali šteta što je tako skup. Lorealov mi nije bio ništa posebno pa njega neću opet kupiti, ali bih mogla LAngelica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja nikako da se nađem s tim šamponima, na prvu mi djeluju ok i onda nakon nekoliko korištenja katastrofa :/ L'orealov mi je za sad ok pa se nadam da će tako i ostati bar neko vrijeme :)

      Izbriši