ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Madara Smart Antioxidants Eye krema za područje oko očiju

Nježno okoloočno područje zahtjeva posebnu njegu te nakon više od dva mjeseca korištenja Madara Smart Antioxidants Eye kreme za područje oko očiju mogu vam prenijeti svoje dojmove.

Krema me je na prvu zaintrigirala jer obećava smanjenje bora, podočnjaka i otečenosti te briše znakove umora. Namijenjena je osobama kod kojih se primijećuju prvi znakovi starenja, a kako spadam u tu kategoriju, mogla bih reći da je po opisu ovo prava krema za mene.

Krema ima teksturu s kakom se do sada nisam susrela. Lagana je, fluidna, no u dodiru s kožom kao da se topi i postaje nešto jača, kao da je u nju netko stavio kapljicu ulja. Nakon što je lagano utapkam prstima, ona se trenutno upije, a područje oko očiju ostavlja baršunasto i mekano što je čini odličnom podlogom za make up.

Miris je izrazito blag, ugodan, prirodan.

Proizvođač savjetuje da se nanesu četiri male kapljice i da se krema lagano utapka te da se koristi ujutro i navečer. Uputa sam se držala kod doziranja, no kremu sam koristila samo kao dio jutarnje njege. Iako nije napisano, naglašavam da kremu ne nanosite na kapke, kako bi izbjegle neželjene reakcije (poput oticanja) jer je ovo ipak krema kojoj je namijenja djelovati na podočnjake.
Moji podočnjaci su poprilični i imam ih oduvijek, mislim da je to i zbog moje duh puti pa ti podočnjaci izgledaju još naglašeniji, ali navikla sam na njih te smo korektor i ja kroz godine postali najbolji prijatelji. Ono na što nisam navikla je to da mi se zbog nedostatka sna počela javljati blaga otečenost ispod očiju i upravo sam tu najbolje vidjela djelovanje ove kreme.

Nema te kreme koja će vam izbrisati podočnjake, ali način na koji ona ublaži otečenost je itekako vidljiva. Također sam primijetila da okoloočno područje izgleda svježije, odmornije te vjerujem da je to zahvaljujući antioksidansima koje krema sadrži. Djelovanje na fine linije nisam primijetila, ali sitne dehidracijske bore će prilično uspješno sanirati.
Aqua/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin, Cetearyl Alchohol, Isoamyl Laurate, Arachidyl Alcohol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Sodium Levulinate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Arachidyl Glucoside, Propanediol, Aroma/Fragrance, CI 77891 (Titanium Dioxide)***, Sodium Anisate, CI 77019 (Mica)***, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract*, Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Coco-Glucoside, Sodium PCA, Xanthan Gum, Xilitylglucoside, Anhydroxylitol, Acsorbyl Palmitate (Vitamin C), Polypodium Vulgare Rhizome (Fern) Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Tocopherol (Vitamin E), Xilytol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lactic Acid, Cetraria Islandica Thallus (Lichen) Extract, Citric Acid, Sphagnum Magellanicum (Moss) Extract, Vanillin, Escin, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Linalool**,Eugenol**.

Sastav same kreme je divan, a cijela Smart Antioxidants linija sadrži bogati kompleks antioksidansa iz paprati koji sprečava propadanje kolagena, mahovine koja ima sposobnost zadržavanja vode za dugotrajno vlaženje, gospin plašt koji ima antioksidativno djelovanje, a prirodni escin iz divljeg kestena poboljšava cirkulaciju i jača zidove kapilara.

Krema se može pronaći u odabranim Muller prodavaonicama po cijeni od 249,50 kn za 15 ml proizvoda koji se treba potrošiti kroz šest mjeseci. Iako 15 ml nije puno, mogu vam reći da se krema sporo troši te da je nakon dva mjeseca još uvijek nisam potrošila.

Kako vam se čini ova okoloočna kremica? Koje kreme koristite za njegu područja oko očiju?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

2 komentara:

  1. Imam ju i koristim povremeno. Sviđa mi se, samo bih da je malo hidratantnija, pogotovo sad za zimsko vrijeme. Mislim da će biti super za proljeće kad mi koža ne bude toliko zahtjevna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je zbog toga odlična danju, dok mi navečer treba nešto malo jače i hidratantnije :D

      Izbriši